Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

SAL FETELOR
CAMADY eu te inteleg, si pe mine incearca dr. sa ma convinga sa nasc cu cezariana, dar eu tot insist macar sa ma lase sa incerc.La mine e de inteles ca am o nastere cu cezariana.El a zis ca ma lasa daca ma dilat, fiindca nu imi poate pune perfuzii, si oricum a zis ca nu putem stii decat in momentul nasterii cum va fi.Acum nu imi ramane decat sa ma obisnuiesc cu gandul ca s-ar putea sa am tot cezariana si sa ma gandesc ce fel de anestezie vreau, mai mult de atat nu pot controla..
Atata sunt de nervoasa!Eu nu mai sunt asigurata, si contabilul lu sotu tot amana sa ma treaca pe asigurarea lui..Eu nici contractul nu il pot face daca nu sunt asgurata.
Colac peste pupaza azi m-a usturat cand am facut peepee.Mai cistita mi-o trebuie..

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Iar nu e nimeni cand intru eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

camady nasoala faza cu doctorul tau care a schimbat foaia si incearca sa te conviga ca e mai bine ceza. e mai bine cum vrei tu.
pe baietelul meu l-am nascut natural la 3700g. travaliu a fost lung si dureros incat nasterea efectiva mi s-a parut f usoara. nu am avut niciun fel de anestezie, perfuzii cu diverse substante, a fost chiar naturala nasterea mea.
adevarat este ca in mom in care am vazut copilul m-a apucat cantatul pe masa de nasteri. uitasem tot si mi se parea ca as mai putea sa nasc inca de 100 ori.

didianana daca usturimea persista si se accentueaza incearca un urinal akut ca sa nu ajungi la vreo infectie care trebuie tratata cu antibiotic.
si ai gija sa nu iti fie rece la picioare sau la spate. da stiu, cum e pe caldurile astea, teoretic nu ai cum sa simti rece.... insa eu vorbesc din experienta mea. eu mareu simt rece la spate. ai grija si la aerul conditionat daca e cazul.

eu nu ma vait de caldura, mie imi place ca a venit vara . noaptea e mai greu, dar ma descurc, asa eram si inainte de sarcina, ziua suportam bine caldura insa noaptea ma foiam mai mult.

dureri ca la ciclu mai am si eu uneori. mai am si contractii dar mie mi se par normale. evident nu sunt dese, apar la oboseala sau la anumite pozitii. eu le interpretez ca un mod de reactie al organismului pt a ne face atente ca trebuie sa ne odihnim, sa o lasam mai moale. evident ca nu ma compar cu Jade sau alte fete care chiar au probleme cu treaba asta.

30+

Mergi la inceput

HELENUTZA la antibiotice nu ajung, ca sunt alergica la majoritatea antibioticelor admise in sarcina..eventual eritromicina daca as lua..dar sper sa nu ajung acolo..o sa imi cumpar fructe de merisor..

Mergi la inceput

Voi ati facut ceva aranjamente pentru botez? Ca eu incep sa ma interesez de decoratiuni si prajituri, tort..Dati-mi si mie un sfat, noi vrem sa facem si cununia religioasa de botez..Dar nu stiu daca sa facem 2 torturi, unul pentru noi si unul pentru BB..Si nici cum sa ma imbrac nu stiu..Dati-va si voi cu parerea, ca eu stau tare prost cu neuronul la ora asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Voi ati facut ceva aranjamente pentru botez? Ca eu incep sa ma interesez de decoratiuni si prajituri, tort..Dati-mi si mie un sfat, noi vrem sa facem si cununia religioasa de botez..Dar nu stiu daca sa facem 2 torturi, unul pentru noi si unul pentru BB..Si nici cum sa ma imbrac nu stiu..Dati-va si voi cu parerea, ca eu stau tare prost cu neuronul la ora asta..

Eu as face 2 torturi: unul micut cu ceva botosei pe el pentru bebe si unul mare pentru nunta. Despre rochie... sunt atatea rochii frumoase ca e greu de spuns. Nu vrei rochie de mireasa?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Sei, pai ce e aia sa iti fie rusine sa ii ceri nr de tel? e cam timpul na..ca se apropie, altfel cum il anunti ca te apuca ???????

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

LA NOI IL ANUNTA MOASA.. Cand esti la spital si cand se apropie momentul de nastere.. mi-i se pare normal doar nu vine si sta cu mine 15 h pana nasc... atunci nu ar mai pleca din spital ...

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

didiana, sa inteleg ca ati facut cununia civila.Pai botezi copilul la biserica de exemplu la ora 10 si iti iei o rochie simpa de ocazie si cununia religioasa o faci dupa-amiaza de exemplu la ora 14 si te imbraci in rochie de mireasa, si seara la restaurant, si faci un singur tort.

Eu asa as face

Sau nu vrei la restaurant?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna burtici!

Tzup si eu, dupa ce am dormit ca o scrofita pana la 13:00 azi , cred ca din cauza injectiei de ieri. Aseara cand va scriam voua eram deja "in the clouds".......

Caldura si la mine face ravagii, dar incerc sa suravietuiesc. Ce sa si putem face?

Seidana, legat de dureri ca la menstruatie, mie si ieri mi-a mai repetat dr de cateva ori sa nu stau acasa cu nici cea mai mica durere(si asta din cauza ca am colul scurt, nu si-a revenit intr-o luna) si sa merg la spital. De-aia si ieri cand i-am spus ca intr-un interval de 1 ora si ceva am avut vreo 3-4 contractii dureroase m-a trimis la intepat.

In ce priveste nasterea, la mine se opteaza pentru natural, insa daca travaliul se dovedeste a fi prea lung , se va recurge la ceza( asta si din cauza ca am un adenom la ficat si astm bronsic alergic de mica). Asa ca nu stim cum va fi , decat in ziua in care o sa ajung la spital pe masa de nasteri.

Ieri, sotul a intrebat-o pe dr ca daca acum pleaca in concediu 2 sapt, mai are de gand cumva sa isi ia si la sf lui sept, inceputul lui oct? Ca atunci avem noi termen. SI ea a zis ca crede ca nu, pentru ca are un baietel care intra in clasa a-3-a si incepe scoala si nu mai au unde pleca in vacanta atunci. Poate ca o sa isi mai ia cateva zile de concediu pana in 15 sept. S-a mai relaxat si sotul si eu , cand am auzit ca o sa o avem aici pentru momentul cel mai impportant. M-a mai chemat la control la 32 de sapt si atunci o sa facem din nou si analizele pe care le-am facut la debutul sarcinii.

Pana atunci, cat mai multa odihna .....

Fetele , m-au amuzat rau bancurile voastre, Jade, Andreea

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.
Azi schimbare de semnatura.
Seidana maine cand ajung acasa iti spun kg. puse pe mine in acest concediu la mare.
Eu de maine intr-o saptamana ma intorc la serviciu pana la 1 august cand voi intra in prenatal.
Dar stiti parerea mea.Eu ma simt mult mai bine la serviciu.Uit ca sunt insarcinata.............pe cand acasa in pozitia sezand ma dor toate cele.Nu-mi gasesc locul.Asa ca sa nu ziceti ca sunt nebuna dar deabia astept sa ma intorc la serviciu.
Si mai am o problema fetelor........care nu-mi da pace.la ultimul control am vazut-o pe dr. ca da din colt in colt cu nasterea mea normala.Ca e prea mare i mai bine ar fi cezariana.Eu nici nu vreau sa aud de asa ceva decat daca incerc sa nasc normal si nu se poate ajung si la cezariana.Insa ea in loc sa ma incurajeze in sensul asta o tot tinea cu cezariana.
Stand aici in camera de hotel m-am gandit sa merg la o alta clinica particulara din cta - Isis sa cer parerea si altui dr.Asa ca in seara asta voi merge sa vad ce-mi spune si dr asta.
Fetelor ce sa fac daca mi-am pierdut increderea in dr meu?

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Sa il schimbi...e mult mult mai bine sa nasti si sa fii aproape de termen cu un om pe care te bazezi.. eu increderea in nou dr am castigat-o in 2 sedinte.. in timp ce in dr care imi era de 3 ani nu am castigat-o asa profunda nici cand m-a operat...
E ffff important pt mine sa am incredere... ete asa de la 100 % ceza, merg pe natural.. si poate si fara epidurala.. ( inca mai are dr de muncit aici)

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput