Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 60 -

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

nokianne -ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
La TORCH, vin mai repede rezultatele decat la celalalte, si in general mai devreme decat termenul dat de ei.

mi-e mi-a zis ca dureaza 10 zile
ufff

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, verifica din cand in cand site-ul ca dau mai repede rezultatele, oricum ele apar pe rand.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetele care a-ti fost la DR Avram ...............help me.........maine am programare la 2 si nu stiu la care Medcenter sa merg ...........imi puteti spune cele care a-ti fost adresa este cumva sos Berceni nr 8?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

MeAlex, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Buna Angelica,

Da, adresa este cea din Berceni. Cladirea este undeva pe partea dreapta, imediat dupa o benzinarie OMV

30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Cristinuta eu am facut la fundeni analizele...tu le-ai facut la synevo? ca acolo am vazut ca au intervalul asta de referinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauritasmile spune:

Buna Fetelor,
Am si eu nevoie adresa de e-mail/numarul de telefon a doamnei U.
Tocmai am vazut si eu cele 2 liniute si din pacate mi-am descoperit si eu mutatia MTHFR C677T heterozigot.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Laurita, activeaza-ti PM-ul

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauritasmile spune:

Buna,
Am activat acum.
Multumesc

Mergi la inceput