Club chic (46)
Raspunsuri - Pagina 5
danamiha spune:
deci treci la cele de nisa...sa se potriveasca cu vacanta
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Azi am intrat in Sephora si am constatat in sfarsit si eu ca toate parfumeriile astea populare devin la un moment dat insuficiente. Aceleasi parfumuri obisnuite ca peste tot. M-am dus cu gandul ca pot incerca ceva nou, m-a lasat sotul vreo jumatate de ora singura pe acolo si m-a recuperat neasteptat de repede. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
sali spune:
| citat din mesajul lui ianka78 sali, felicitari pentru play, sa-l porti cu drag, e super ´misteau´ |
cautand very irresistible L'INTENSE, am dat peste cele mai bune preturi ever la play intense , cu tot cu comisionul lu'babanu':
http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/givenchy-play-intense-perfume.html
abia astept sa imi spui ce crezi de L'INTENSE! stii cum se asteapta ciresii coptzi?
sali spune:
| citat din mesajul lui manumanu Sali, daca e alt oficiu atunci sigur nu mai trece prin vama. La mine e acelasi oficiu, dar cand vine pachet cu parfum, intai ma cauta acasa, daca nu ma gaseste imi lasa aviz (postasul nostru scrie pe aviz provenienta coletului, daca e HK stiu ca e pt vama). Ultima oara era sotul acasa deci nu a trebuit nici sa ma duc la posta. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
manu, a mers treaba ca pe roate. aviz, oficiul postal de care apartin, fara TVA sau alte taxe.
super faini astia de la strawberry, ii iubesc pt cum se misca
iar trace&tracking-ul lor este extraordinar de bine pus la punct, actualizau in fiecare zi, aproape ca ma astept ca azi sa gasesc o poza cu mine pe cand ridicam pafumul, facuta din satelit!
manumanu spune:
Sali, sa vezi ce senzatie cand iti vine postasul cu el la usa... apare pe site poza cu tine si postasul
. Dar ce parfum ai comandat nu ne spui?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Bravo, Sali ! Felicitari ! Sa te bucuri de el ! ![]() Daca te plictisesti de el, just mess me http://chicboutique2011.blogspot.com/ |
geniest, ce fain este ! l-am luat azi! thanks for support!

nu e de anvergura variantei EDP dar e excelent pt balaceala de vara!
imi place, imi place, imi place, place, place !( vorba cantecului)
sali spune:
| citat din mesajul lui manumanu Sali, sa vezi ce senzatie cand iti vine postasul cu el la usa... apare pe site poza cu tine si postasul ![]() mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
ba daaaa, cum sa nu? oferta de pe strawberry este irezistibila! si am vrut sa testez varianta single perfume/via suedia.
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-Edition-Saphir-Soleil-8194.html
manumanu spune:
Si? Cum e?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
ba daaaa, cum sa nu? oferta de pe strawberry este irezistibila! si am vrut sa testez varianta single perfume/via suedia. http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-Edition-Saphir-Soleil-8194.html "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sali spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui manumanu Si? Cum e?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
ce incurcatura...in fine.
am uitat sa spun ca a venit si impachetat ca pentru cadou, in hartie ciclamen gliterring.

sali spune:
| citat din mesajul lui manumanu Sali, sa vezi ce senzatie cand iti vine postasul cu el la usa... apare pe site poza cu tine si postasul |

camelia_daniela spune:
Am intrat sa ma laud ...am primit deja primul cadou pentru ziua mea ce va sa vina
Un parfumel - Hugo Boss - Boss Woman -EDT e dragutz
Azi il port 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!