Club chic (46)
Raspunsuri - Pagina 2
manumanu spune:
Eu am avut aproape numai experiente neplacute cu trimiterile din Anglia, asa ca m-am lasat pagubasa. De cate ori am comandat parfumuri (de vreo 2 ori de pe eBay) nu au sosit, a trebuit sa fac litigiu si am primit banii inapoi. Tot de 2 ori am avut probleme cu comenzi de pe amazon, tot din anglia, in sensul ca nu au sosit pachetele, si doar la una din ele vanzatorul a fost de acord sa o retrimita (erau niste produse pt copii de care aveam urgenta nevoie). la cealalta am primit banii inapoi, desi voiam produsul, dar vanzatorul a zis ca daca se pierde si a doua oara si el n-are chef sa riste. Vreo 2 comenzi mi-au ajuns totusi, dar cu mari intarzieri, fata de orice alta comanda facuta oriunde in lume. Asa ca... raman la strawberry. Apropo, mi-a venit pachetul acasa, produsele sunt super, iar parfumelul pe care voiam sa-l fac cadou... il tin pentru mine pentru ca e excelent (Gianfranco Ferre Essence D'Eau, seamana extraordinar cu Poeme, ba chiar e mai bun pentru ca nu e asa puternic, dar culmea ca tine foarte mult. Si a costat vreo 50 lei 25 ml). Pt cadou o sa apelez de urgenta la dl. Yves Rocher.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sali spune:
BREAKING NEWS !
azi am fost intr-o parfumerie....timida , intr-un colt, statea o sticla cu lolita lempicka , clasicul. vazand ca o priveam, vanzatoarea(pe principiul baltagul-nechifor lipan-lovituri cauzatoare de moarte) ma paleste cu urmatoarele cuvinte: lolita este dorit de persoane foarte in varsta, in jur de 70-80 de ani!
vorbim mai tarziu, acum ma duc la medicul legist sa vad cate zile de ingrijire iau , dupa ce am incasat acest soc.
tot ce mai pot sa spun, inainte sa imi pierd sirul, este ca am incercat LA PERLA -J'AIME LA NUIT ! pentru toate diabeticele , give it a try! http://www.fragrantica.com/perfume/La-Perla/J-Aime-La-Nuit-4986.html
rose_selavie spune:
Sali probabil in astfel de parfumerii se merge pe principiul : pt 20 de ani un Fantasy Britney Spears, la 30 hai sa fie ceva mai matur, poate un Clinique Happy etc.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar spune acea vanzatoare despre L`Heure Bleue Guerlain de exemplu. L-ar recomanda pentru viata de apoi .
alexia718 spune:
Ciao, dragelor! Desi n-am mai scris pe aici de multisor, va urmaresc cu mare drag .
Sali, pana la ce ora are program medicul tau? ca as cam avea si eu nevoie acum de el... Te pupacesc tare!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia718 [Sali, pana la ce ora are program medicul tau? ca as cam avea si eu nevoie acum de el... Te pupacesc tare! |
au trecut atatea ore si tot nu pot sa imi revin! nu ma plang de lipsa de imaginatie....dar pur si simplu nu pot sa vad cu ochii mintii pensionarii care alearga , dupa ce le aduce postasul pensia, sa isi ia ratia lunara de lolita!
ma gandesc la o cuponiada, ceva, o combinatie hot intre casa judeteana de pensii si brandul lolita lempicka!
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie [Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar spune acea vanzatoare despre L`Heure Bleue Guerlain de exemplu. L-ar recomanda pentru viata de apoi . |
da, exact! iar LOVE IN WHITE /CREED ar fi in loc de formol pt imbalsamare!
ce subiect misto pe caldurile astea!
geniest spune:
citat din mesajul lui sali ...putem sa ne punem poza ?! in sfarsit, am putut sa vad si eu cum arata rose ! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Daaa...si Cami si Alexia.
http://chicboutique2011.blogspot.com/
alexia718 spune:
Sali, razi tu razi, dar eu ma credeam ca nu-s usor influentabila si uite ca mi-ai cam zguduit echilibrul interior cu pensionarii adoratori de Lolita :)))))
alexia718 spune:
Am uitat sa va spun: stiti ce dezamagire recenta pe tematica olfactiva am avut? Escale a Portofino. . Intr-un fel retinusem ca e....cu totul altfel pe mine. Ahhh....ce trista am fost in ziua cand l-am primit...