Club chic (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Eu am avut aproape numai experiente neplacute cu trimiterile din Anglia, asa ca m-am lasat pagubasa. De cate ori am comandat parfumuri (de vreo 2 ori de pe eBay) nu au sosit, a trebuit sa fac litigiu si am primit banii inapoi. Tot de 2 ori am avut probleme cu comenzi de pe amazon, tot din anglia, in sensul ca nu au sosit pachetele, si doar la una din ele vanzatorul a fost de acord sa o retrimita (erau niste produse pt copii de care aveam urgenta nevoie). la cealalta am primit banii inapoi, desi voiam produsul, dar vanzatorul a zis ca daca se pierde si a doua oara si el n-are chef sa riste. Vreo 2 comenzi mi-au ajuns totusi, dar cu mari intarzieri, fata de orice alta comanda facuta oriunde in lume. Asa ca... raman la strawberry. Apropo, mi-a venit pachetul acasa, produsele sunt super, iar parfumelul pe care voiam sa-l fac cadou... il tin pentru mine pentru ca e excelent (Gianfranco Ferre Essence D'Eau, seamana extraordinar cu Poeme, ba chiar e mai bun pentru ca nu e asa puternic, dar culmea ca tine foarte mult. Si a costat vreo 50 lei 25 ml). Pt cadou o sa apelez de urgenta la dl. Yves Rocher.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

BREAKING NEWS !
azi am fost intr-o parfumerie....timida , intr-un colt, statea o sticla cu lolita lempicka , clasicul. vazand ca o priveam, vanzatoarea(pe principiul baltagul-nechifor lipan-lovituri cauzatoare de moarte) ma paleste cu urmatoarele cuvinte: lolita este dorit de persoane foarte in varsta, in jur de 70-80 de ani!
vorbim mai tarziu, acum ma duc la medicul legist sa vad cate zile de ingrijire iau , dupa ce am incasat acest soc.

tot ce mai pot sa spun, inainte sa imi pierd sirul, este ca am incercat LA PERLA -J'AIME LA NUIT ! pentru toate diabeticele , give it a try! http://www.fragrantica.com/perfume/La-Perla/J-Aime-La-Nuit-4986.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sali probabil in astfel de parfumerii se merge pe principiul : pt 20 de ani un Fantasy Britney Spears, la 30 hai sa fie ceva mai matur, poate un Clinique Happy etc.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar spune acea vanzatoare despre L`Heure Bleue Guerlain de exemplu. L-ar recomanda pentru viata de apoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Ciao, dragelor! Desi n-am mai scris pe aici de multisor, va urmaresc cu mare drag .
Sali, pana la ce ora are program medicul tau? ca as cam avea si eu nevoie acum de el... Te pupacesc tare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia718
[Sali, pana la ce ora are program medicul tau? ca as cam avea si eu nevoie acum de el... Te pupacesc tare!

au trecut atatea ore si tot nu pot sa imi revin! nu ma plang de lipsa de imaginatie....dar pur si simplu nu pot sa vad cu ochii mintii pensionarii care alearga , dupa ce le aduce postasul pensia, sa isi ia ratia lunara de lolita!
ma gandesc la o cuponiada, ceva, o combinatie hot intre casa judeteana de pensii si brandul lolita lempicka!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
[Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar spune acea vanzatoare despre L`Heure Bleue Guerlain de exemplu. L-ar recomanda pentru viata de apoi .

da, exact! iar LOVE IN WHITE /CREED ar fi in loc de formol pt imbalsamare!
ce subiect misto pe caldurile astea!

Mergi la inceput

...putem sa ne punem poza ?!

in sfarsit, am putut sa vad si eu cum arata rose !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

...putem sa ne punem poza ?!

in sfarsit, am putut sa vad si eu cum arata rose !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Daaa...si Cami si Alexia.

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Sali, razi tu razi, dar eu ma credeam ca nu-s usor influentabila si uite ca mi-ai cam zguduit echilibrul interior cu pensionarii adoratori de Lolita :)))))

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: stiti ce dezamagire recenta pe tematica olfactiva am avut? Escale a Portofino. . Intr-un fel retinusem ca e....cu totul altfel pe mine. Ahhh....ce trista am fost in ziua cand l-am primit...

Mergi la inceput