Club chic (46)
Raspunsuri - Pagina 15
geniest spune:
Hello ! Hello!
Ce in forma sunteti, dragelor....bravo ! bravo !
Rose citeam descrierea ta pt. Chanel No 19 Poudre si nu-mi venea sa cred....credeam ca am gresit saitu'
Sali esti.....mortala...Cum te mai intelegi cu achizitia portocalie ???
anamariame as putea sa-ti dau si eu o idee (una singura si fixa) da' mi-e teama ca ma alearga sali...virtual, desigur...
Va pe toate...
Carmena spune:
Sali mi-au lipsit mesajele tale...Ori ai stat prea mult in concediu, ori nu ai fost deloc insa descrierea din punctul tau de vedere a lui Chanel, dau o cafea...baremi ultima parte cu combinarea nefasta cu Prasa, nu stiu zau de unde ti-a venit, i-ai facut praf inocenta descriere a lui Rose
Si astept si eu propunerile pentru Anemarie dar le faci si tu o minima descriere, da, sa stim ce testam
anamariame spune:
Geniest, cum asa? Astept propunerea ta cu maxim interes. Nu ma fa sa rascolesc in capitolele din urma, ca sunt in stare! Ma tem numai ca iarasi o sa visez parfumuri!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Carmena spune:
Hai sa ma alerge pe mine Sali...Geniest nu ar propune decat Alien, evident cel clasic, dar nu sunt de neglijat nici editiile limitate
Cat despre mine, Anamariame ti-as propune asa:
1. Hypnotic Poison EDT
2. Lolita Lempicka - cel clasic, sau varianta Midnight2008
3. Wish - Chopard
Astea ar fi pentru toamna - iarna, ca se apropie.
Daca ti-a placut Daisy, e posibil sa iti placa si Flowerbomb - Viktor Rolf sau noul Beauty de la Calvin Klein. Din ce imi amintesc eu, Daisy e un floral dulce, mie imi place sticla lui
rose_selavie spune:
Sustin topul Carmenei ! Chiar ii ziceam zilele trecute lui Sali ca din toate editiile Lempika Midnight, 2008 e cel mai bun. Ca la vinuri, recolta pe 2008 e net superioara, cu un buchet excelent si catifelat.
Din Lempici imi place si L, dar e prea dulce poate pentru ce isi doreste Anamaria.
anamariame spune:
Multumesc, fetelor! Abia astept sa le incerc! Daisy nu e asa dulce, iar sticla si mie imi place, aproape la fel de mult ca parfumul. Insa Lola sau cum s-o fi numind celalalt parfum de la MJ nu m-a innebunit.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Hello ! Hello! Ce in forma sunteti, dragelor....bravo ! bravo ! Rose citeam descrierea ta pt. Chanel No 19 Poudre si nu-mi venea sa cred....credeam ca am gresit saitu' Sali esti.....mortala...Cum te mai intelegi cu achizitia portocalie ??? anamariame as putea sa-ti dau si eu o idee (una singura si fixa) da' mi-e teama ca ma alearga sali...virtual, desigur... Va pe toate... |
chiar ieri am vrut sa strig dupa tine!
ai vazut ce ti-am aratat acum cateva pagini, cand zi-am zis ca esti in mare pericol?
sali spune:
geniest, carmena, vad ca de ieri, de cand mi-am pus foto la profil, tot faceti aluzii cu alergatul meu dupa voi !
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Sali esti.....mortala...Cum te mai intelegi cu achizitia portocalie ??? [ |
ma inteleg bine, doar ca am dat-o uitarii de cand mi-am luat VERY IRRESISTIBLE L'INTENSE , de care nu ma pot satura. juma' de sticla de 50 ml in aproape 2 saptamani. ma gandesc sa mi-l iau din nou, chestie pe care am mai patit o doar cu lolita.
Carmena spune:
Sali dupa poza mea poti sa alergi, e chiar din fata casei Si la ce foto ti-ai tras la profil as zice ca ma invidiezi ca am asa o priveliste in fata casei, e????