INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Lauricea, imi pare rau pentru ziua 1. Dar este un nou inceput, o noua sansa de reusita. tin pumnii sa fie bine si ma bucur ca esti optimista.
Missy, este greu sa faci fata unei nereusite dar sunt convinsa ca vei gasi destul de repede puterea de a o lua de la capat. Sansele de reusita ale unei singure IA sunt destl de mici, dar facand mai multe sigur vei reusi. Cum te preseaza si varsta, nu are rost sa faci o pauza prea lunga. Eu am o gramada de inseminari facute pana acum, si o sa continui pana o sa reusesc. Cand simt ca nu mai pot ma uit la lista de reusite de pe prima pagina si ma gndesc ca au reusit fetele care au lupat, au strans din dinti, au plans, dar au mers mai departe. Asa am de gand sa fac si eu si sper ca si tu . Nu te da batuta. Mai citesc si la Trombofilie, iar reusitele celor de acolo dupa 2,3,4 pierderi de sarcina chiar imi dau putere sa merg mai departe. Stiu ca numai cine nu renunta are sanse de reusita.
Am fost si eu la eco in ziua 11 si am 3 foliculi pe OD de 15-16 mm, 1 folicul pe OS de 16 mm, endometrul de 7 mm.
Maine, ziua a 14-a, fac inseminarea (cea norocoasa, sper eu).

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Dar ai produs Alexa, nu gluma. Ultima data, dr. Bucur mi-a spus ca ar fi fost de preferat sa am foliculi mari pe ambele ovare, sansa de reusit fiind mai mare. Ei bine, se pare ca tu chiar ai reusit.
Astept maine detalii despre inseminare.
Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Alexa iti tin pumnii. Ai recolta frumoasa. Sper ca si sotul sa se ridice la nivelul recoltei tale.

Lauricea e logic ce zice Cezara. Fiind cate un dominant pe fiecare ovar, ai sanse mai mari de reusita. Spermatozoizii trebuie doar sa se hotarasca. La stanga sau la dreapta. Dar, in general se ovuleaza cu un singur ovar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna dimineata, dragele mele colege!
Vreau sa va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine, sunteti singurele care-mi sunteti alaturi. Sotul meu nu ma mai sustine in demersurile mele de a avea un copil...
Sunt foarte trista si dezamagita, caci am avut incredere si am crezut ca "tragem amandoi la o barca"...Doamne, ce prosta sunt....Nimic nu detest mai mult decat sa fiu penibila si sa ma fac de cacao.....
Dankutza, multumesc mult pentru sustinere si te apreciez pentru asta( de altfel, de la bun inceput am avut o simpatie pentru tine ).
Nu mi-a venit CM pana azi, nu prea mai am semne de venire, dar nici de sarcina n-ar fii. Poate e influenta Utrogestanului si m-am dereglat de la el. Asta-mi mai lipsea!
Am vorbit ieri cu Cezara la telefon, mi-a spus ca ar fii bine sa mai fac un test azi, ziua 16 de la inseminare si 29 de la ultimul ciclu.
Totusi, nu cred a fii sarcina...Am mai ramas in prima tinerete si stiu cum se comporta organismul meu.
Totusi am pus Utrogestanul.
Draga mea, vedetele de la noi si de afara au facut FIV-uri si proceduri pretentioase, care costa mult si care nu sunt pentru oamenii de rand, asa ca mine...

In fine...Am sa ma opresc din demersurile mele. Ce-mi pare rau este motivul sotului meu, o tampenie...Ma rog...
Alexa, Laurici, sa fie cu noroc de data asta!
Vreau sa fiu in continuare alaturi de voi, sa va sustin si sa va incurajez !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Dankutza,am citit povestea ta cu sufleteul la gura si cu lacrimi in ochii in acelasi timp ,doamne mult ai mai patimit si tu ,dar totusi intr-un final iti ti comoara in brate,te pup ,te admir si iti multumesc pt sustinerea ta ,si pt destainuirea ta ,ma face sa cred ca exista minuni si poate voi avea parte si eu de una!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Missy pana nu vine CM, putem spera. Ai mai facut vreun test intre timp? Cel mai sfant ar fi un beta. 2 sarcini nu sunt la fel la aceeasi femeie. AM o cunostiinta care are 3 fete. Una de 14 ani, alta de 4 ani si una de 2. Au sperat ca o sa fac si un baietel. Nu a fost sa fie. Mi-a zis ca toate sarcinile ei au fost diferite. Nici macar sarcinile ultime nu au semanat. De altfel, am observat si eu asta la mamicile de la odiseea mea, care intre timp au bebe2 in burtica.
Discutiile cu sotul au iesit din cauza posibilului insucces. Omul la nervi zice multe. Din pacate, nu stie cat de mult jigneste. Noi suntem hipersensibile la subiectul asta si orice vorba/fapta venita din partea viitorului co-autor ne doare. Eu sunt convinsa ca ii pare rau de ceea ce ti-a spus si isi va cere scuze. Daca nu, vin dupa el...
Si eu am avut discutii cu co-autorul, ho ho, destule. Ba inca, l=am auzit cum ii spunea lui tasu acum o saptmana "Dana, mai vrea un copil." Numai eu??? Bestia. L-am chemat la raport imediat, pt ca deja clocoteam. "Ah, dar binentels ca mai vreau si eu unul." S-a sucit, dar eu nu-l uit. Oricum, stie ca nu ma las. Daca nu e ca mine, e ... de rau.
Monica Anghel si Luminita Anghel au ramas gravi natural, si nici nu mai credeau ca se poate.
Cineva spunea, nu mai stiu cine , sa-i propui Cezarei sa congeleze sperma sotului. E si asta o idee. Dar, va creste costul operatiunii.
As vrea sa citesc, chiar si peste o luna sau doua sau trei, ca te pregatesti pt IA2.

Angi mersi. Minuni exista. Multe. Nu mai s anu te lasi batuta. Asta e ideea principala. Eu sunt nebuna din aia care ma duc pana in panzele albe. Daca Cezara imi zice sa stau intr-un picior 2 zile... o faceam. Numai sa raman gravi. EU am patimit putin in comparatie cu unele fete care au scris pe aici si care nu au scris deloc. Pt mine Viss mi se pare un super exemplu pt toate.
Sa ne spui si noua rezultatul de la analiza.

Alexanumaram zilele ....

Mergi la inceput

Am facut ieri IA la 6 ore de la ovitrelle. Am avut 3 foliculi mari de 21-23 mm si endometrul de 9 mm. Cam la 5-6 ore dupa IA am simtit dureri puternice in zona ovarelor, probabil ca atunci a avut loc ovulatia. Acum astept 2 saptamani sa vedem rezultatul. Cred ca incazul meu, datorita prezentei anticorpilor antispermatici ar fi mai bine sa fac IA la cateva ore dupa ovulatie. Poate ma insel, dar eu asa cred.
Maine plec la mare, cu acordul dr. pt ca nu stiam sigura daca e recomandat concediul amare in periada asta si am intrebat-o pe dr. Mi-a spus sa-mi vad linistita de concediu, atata timp cat respect orele de stat pe plaja, adica evitat soarele intre 11-16 pot sa merg linistita. Asa ca mai vb peste o sapt. Sper sa fie numai vesti bune cand ma intorc.
toate fetele.
Edit: am uitat sa pun ca si sotul s-a prezentat bine: 30 mil spermatozoizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna, fetelor !
Ma simt mizerabil dupa discutia avuta aseara cu sotul meu si simt nevoia sa vorbesc cu voi, caci stiu ca-mi sunteti alaturi si la bine si la greu...
N-am dormit toata noaptea, gandindu-ma ca sa fac...Se pare ca n-am cale de ales si am ajuns sa-l intreb pe D-zeu ce cale sa aleg sau sa aleaga El pentru mine...

Mi-a spus ca sunt o egoista, ca la el nu m-am gandit cand am ales sa merg sa fac inseminari, ca imi pasa numai de mine si sa nu-l mai pun in asemenea posturi( sa-si recolteze singur sperma)...si sa nu ma supar !
IATA MOTIVUL ! O timpenie, asa cum am mai spus...Nici nu-mi vine sa cred ce poate sa gandeasca un tip destept si iubitor...Pe cuvant, am ramas masca.................Ca o ironie a sortii, acum 18 ani, cand era casatorit cu fosta sotie, aceasta nu a vrut sa aiba copii, asa ca el i-a dat un ultimatum, ca daca nu-l face, o paraseste...( mai daduse afara un copil inaintea baiatului).
Nu stiu ce sa mai zic.......mi-a reprosat ca de ce n-am incercat mai devreme sa fac copii, acum 3,4 ani. Nu mai tine minte...atunci m-a refuzat categoric....I-am spus ca timp mult nu mai am, am aproape 42 de ani si ar trebui sa "bat fierul cat e cald"...
In fine, pacatul e la lui, asa i-am spus...si sa nu se supere nici el, daca nu voi mai fii la fel ca pana acum.......Sunt tare amarata...Baiatul nu va mai sta mult acasa, va pleca la facultate la Bucuresti anul viitor, iar fata mea probabil ca va alege, peste cativa ani, sa stea cu tatal ei biologic, care sta mult mai bine financiar ca mine si este bogat...Doamne, am sa ma fac eu fara copii? Nu pot sta departe de ei mult timp, copiii sunt viata mea...De asta mai vreau sa mai fac un copilas...Mai am atata dragoste de oferit.........

Am vorbit cu Cezara astazi. Nu mi-a venit inca ciclul, desi nu sunt gravidutza, mi-am facut un al doilea test azi dimineata. Cam peste 4-5 zile va veni, dupa intreruperea Utrogestanului, mi-a spus.
Am intrebat-o ce sanse am eu la varsta mea. Mi-a spus ca din cauza varstei nu am ramas, in conditiile in care, pe acolo era bine-foliculi-3 si multi spermtozoizi-60 mil.Sanse cu inseminarea nu ar fii.........Cu FIV- 20%, in conditiile in care dupa 40 de ani cam 5 % din femei mai obtin o sarcina.Nu mai pot veni luna viitoare la ea, intra in concediu in jur de 10-11 august si am pierdut si luna asta.I-am spus ca ne vedem in septembrie...pe naiba, ca n-am cu cine veni in septembrie si nici alta data....Incerc sa ma imbat cu apa rece...Iar ova-mit-ul e frectie la mine, ar trebui sa fac Gonal.

Fetelor, vreau sa va intreb ceva, poate vreuna stiti: ovarele mele fac ovule frumoase cu Ova-mit cu tot: 21 si 22 mm OS luna asta si E trilaminar de 9.3 mm. Cred eu , ca si in luna iunie, ca foliculii nu se sparg, ca ovulul sa vina in intimpinare. Asa a vazut dr. Ion Ionut la eco in luna iunie, dupa Pregnyl 5000, caci am facut o eco dupa ziua 15-16 si foliculii erau tot acolo.
De ce nu se sparg? Cred ca asta e motivul pentru care nu raman si n-am ramas atata timp( 10 ani).Si nu stiu de ce....

Dankutza, te pup mult si te pretuiesc pentru felul tau de-a fii.
Alexa, mult noroc si astept 2 liniute!

Pup toate fetele mele dragi!

Nu mai pot sa scriu...sunt prea necajita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

missy, nu fi dezamagita. Incearca sa-ti accepti soarta si sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru cei doi copii pe care-i aveti. Deja baiatul este mare, peste cativa ani poate veti avea nepoti, asa ca nu vei ramane fara copii. Gandeste-te la multele fete (printre care si eu) care am trecut pragul de 30 si.., si nu avem nici macat un copil( fie el facut de noi cu oricine.., sau chiar facut de alti 2 oameni) pe care sa-l crestem si sa-i oferim dragostea noastra. Nu mi-o lua in nume de rau, dar daca sotul nu vrea sa mai treaca prin asa ceva, este bine sa nu fie asta un impediment in casnicia voastra.., ce inseamna asta.." nu voi mai fi ca inainte...?". Incearca sa-ti traiesti viata, asa cu vrea Dumnezeu. Sunt persoane care se bucura si de iubirea unui animal de companie si sunt fericite cu ceea ce au. Eu sunt fericita ca am un nepotel de 2 anisori destept si frumos foc, iar astazi sau maine cel tarziu voi mai avea unul. Dragostea mea le-o dau lor si sper ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele, cate oi fi facut si intr-o buna zi sa ne rasplateasca si noua cu un copil sanatos.
, si curaj, deschide ochii si vezi ca nu se termina lumea aici.

Mergi la inceput

missy, imi pare rau ca treci printr-o perioada asa nasoala. Daca singura problema a sotului tau este partea cu recoltatul, exista si alte solutii. Cu proba de la sot trebuie sa ajungi la clinica repede, cred ca in maxim 30 min de la recoltare. Daca va cazati la un hotel din apropiere, puteti "recolta" impreuna si duci tu proba la clinica. El nici nu trebuie sa mearga acolo.Ieri cand am fost la IA era un cuplu care a apelat la aceasta varianta.
Daca mai sunt si alte motive, nu stiu ce sa zic, dar cred ca timpul le varezolva pe toate. Stiu ca varsta te preseaza, dar nu cred ca 2-3 luni conteaza prea mult. Asa cum spunea si tinuta, si eu am peste 30 de ani si nici un copil. Tinand cont ca-mi doresc 2, probabil ma voi apropia de 40 de ani la al doilea copil.
Legat de spargerea foliculilor, ar fi bine sa faci eco si dupa IA sa vezi daca se sparg si poate faci doza mai mare de pregnyl sau ovitrelle.
Sansele de reusita ale unei IA sunt de 10-15 % indiferent de varsta femeii. Daca faci 3-4 IA nereusite te poti gandi la FIV, altfel nu are rost. Diferenta de pret este enorma, iar sansele nu sunt cu mult mai mari.
si sper sa vii curand cu vesti bune.

Mergi la inceput