Buna. Sunt insarcinata in 5 saptamani si uneori cand ma ridic de pe scaun simt ca ma doare burta jos. Mentionez ca nu am scurgeri nici maro si nici sangerari si nici durerile nu sunt foarte puternice, dar sunt si tin 1-2 min. max.E normal?:( Doar la sfarsitul lunii am o noua programare la medic si as vrea ca pana atunci sa ma asigur ca totul e ok cu bb. ms mult
Buna Alina
eu sunt in 8 saptamani.si mie mi s-a intamplat in saptamana a 4 a acelasi lucru ca si tie.Am fost la doctor si mi-a spus ca este ceva normal ,asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.nici eu nu aveam scurgeri.oricum sa ne spui ce a spus medicul
pupici si sarcina usoara
Hey!
Este normal sa mai ai astfel de dureri, organismul a inceput deja procesul luuung de modificari, uterul incepe sa se mareasca pentru a face loc noului chirias!
Sarcina usoara si fara probleme iti doresc!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Va multumesc mult! M-am mai linistit acum. Recunosc ca sunt mai panicoasa si avand in vedere ca e prima sarcina sunt si mai si
. Sanzianaaa sarcina usoara si tie si sa ne ajute DD sa ne tinem scumpicii in brate. Sa fie sanatosi, asta e cel mai important. Inca o data merci ca m-ati linistit.
E normal, eu si acum, in saptamana a 14-a mai am uneori astfel de dureri cand ma ridic de pe scaun.
Alinac si Sanziana, sarcini usoare, bebei sanatosi. de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
13+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul