Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Buna si de la noi.
Cam rarut pe la voi...
Am fost plecati in concediu in Bulgaria, la Nessebar, unde a fost minunat. Cris a devenit f intelegator, intelept, perspicace si deosebit de dulcic, cam fricos el, insa nu le putem avea pe toate. Urmeaza sa plecam la greci intr/o tabara de aceasta data, doar noi 2, tati ramane acasa. Ne confruntam in continuare cu nenorocita asta de constipatie si facem tratament cu Dulfalac, insa de vreo 4/5 zile se plange de dureri de burtica.
Eu am terminat cu doctoratul, m/am linistit. As vrea sa ma apuc de franceza. Cunoasteti vreun prof bun care face meditatii??
Anissia felicitari pentru sarcina. Sa fie intr-un ceas bun
Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Andreea, pentru franceza incaerca si la Institul francez, au cursuri pentru toate nivelel si este mult mai interactiv. Ma bucur ca ati petrecut frumos in Bulgaria, petrecere frumoasa si in tabara!

Noi l-am sarbatorit ieri pe Filip si i-am taiat si motul, a ales de pe tava ceasul, foarfecele si cheile. Maine plecam la Slanic Ph pentru o saptamana, si la intoarcere asteptam sa ne intalnim la picnicul de pe 31.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna!!!!!

Merci mult de pontul cu Debenhams!!!Am devalizat la propriu raionul de baietei!!!!O nebunie!!!I-am luat lui Mihnea tone de toale,de o supercalitate!Foarte incantata sunt(nu spun cat am cheltuit ca mi-e jena si mie de suma)!Daca as mai gasi si ceva incaltaminte frumoasa,ar fi perfect!Sa nu mai spun ce-am balit si la Mothercare,dar nu mai avea rost sa iau cam aceleasi lucruri ca de la Debenhams!Dar erau frumoase rau!!!

Copilul e mult mai bine,facem tratamentul pina la sfarsit!!!

Azi implinim 7 ani de la casatorie
Am fost dimineata la mall,si diseara la un restaurant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Buna!
Profit ca toata lumea trage un somnic mare (cred ca fac a ploaie) si imi mai fac si eu aparitia si pe forum.
Ce ocupata eram eu, dar de pe 1 iulie sunt si mai ocupata ca lui Robert i-am dat vacanta de la gradinita. Mi-e groaza de ce fel o sa reactioneze cand s-o reintoarce, dar zic ca prea curand 2 luni de vacanta cu mami si cu surioara nu o sa mai prinda el prea curand. Gaza cea mica cu nume de cod Lulu a facut si ea 4 luni acum 2 saptamani. Inca nu am vaccinat-o ca a racit Robert si am asteptat sa vad daca se prinde si de ea ceva. Si s-a prins muci.
Despre Robert: pe 24 iunie a avut serbarea. A fost melc. A fost un pic obositor pentru el ziua aceea, asa ca a fost bosumflici dupa serbare. In rest, e destul de iubitor cu Lulu, mai e gelos cateodata, dar e normal. Se joaca, o pupa si apoi incepe sa sara pe langa ea.
In concediu anul asta o sa mergem la marea noastra la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie (pana ce face micuta 6 luni ca sa ne fie usor).
Luiza e o zambareata si socializeaza cu oricine o baga in seama. A inceput sa gangureasca si ii place sa tipe.
Pentru cine doreste sa ne vada, am trimis poze pe yahoo.

Din pacate, nu stiu daca o sa putem veni pe 31 la picnic. As vrea sa ajungem si vreo saptamana- doua la Rasnov, la bunici. Iar pe 10 august al meu vrea sa-l initieze pe robert in mersul la stadion la meciul cu Argentina. In fine, cam 90% nu cred ca ajungem.

Multi

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, poftiti la , incepe o noua saptamana !

carpatina, uitasem sa-ti multumesc pt poza cu dulcetzuri & papanashi . Ah, ce pofta imi e de o portie...
Yaia, ti-a placut Biscottino ?
alehiam, am vazut melcul suparat . Tare dulce . De domnisoara Lulu ce sa mai zic
Poate veti reusi sa strecurati in programul vostru incarcat si picnicul de pe 31, m-as bucura sa va revad . Sa aveti o vacata frumoasa, oricum ! Si sa ne spui daca i-a placut lui Robert la meci ( nu stiu de ce dar nu mi-l pot inchipui pe stadion, mi se pare mai... delicat )
Mandarinutza, vrem poze cu sarbatoritul. Oare ce cariera il asteapta ? Nu-mi pot imagina... Asteptam cu drag revederea
Andreea, felicitari pentru doctorat . Salutari lui Cris, poate anul acesta reusiti sa ajungeti la petrecerea aniversara. Mergeti impreuna in tabara ? Wow, dar stiu ca o sa inceapa devreme la capitolul asta
Duamna Teo, sa va fie de bine dezmatul la shopping ! Recunosc ca si eu am comis-o si in weekendul acesta, ca am cumparat aproape 20 de carti ( in ultima vreme am comandat direct de pe net cu ocazia diverselor promotii, deja nenea de la curier a invatat unde stau ).
La mai multi ani fericiti impreuna, Teo & Nasti ! Sa va iubiti mereu ca-n ziua nuntii ! Am vazut pozele cu mirii . Acum 7 ani... Noi implinim 14 ani de casatorie anul acesta . Dar vreau sa cred ca nu suntem asa batrani si ca am respectat proportiile : Teo = 7 ani = 1 copil, noi = 14 ani = 2 copii

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

La mai multi ani fericiti impreuna, Teo & Nasti ! Sa va iubiti mereu ca-n ziua nuntii ! Am vazut pozele cu mirii . Acum 7 ani... Noi implinim 14 ani de casatorie anul acesta . Dar vreau sa cred ca nu suntem asa batrani si ca am respectat proportiile : Teo = 7 ani = 1 copil, noi = 14 ani = 2 copii

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Adica .....mai am suficient timp pentru no.2!!Nuuuuu?????Asa a fun ctionat deductia mea logica
Te sun diseara pentru filme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Aniversare fericita mai duamna Mihailescu! Si sa vina ani multi si fericiti impreuna!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Teodora! V-am vazut ati fost si sunteti frumosiiii!!!

Si in cazul meu functioneaza deductia ta, tot 14 si 2. Luiza si tu ai fost mireasa de 1997???

s ai timp de citit cartile si de relaxat!!! Tineti-ma la curent cu detaliile despre picnic, cine participa, daca v-ati hotarit la locatia propusa de mine sau la alta, etc.

Sa poarte Mihnea sanatos achizitiile noi. Sunt de buna calitate, se merita, cit despre sume, Romania e o tara foarte scumpa asa ca nu avem incotro...

aaaa....si Romania e o tara saraca, i-am pomenit cu naduf pe toti care s-au super imbogatit din furtisaguri pe banii de infrastructura...Nu va spun cum e sa gonesti in bezna absoluta cu biciclete, carute, gropi...etc...Ne-a mai prins si frutuna pe la Focsani (si aici e vina oamenilor dar la un nivel...global...).

Daria e OK, mai are ceva secretii. La David vad ca au inceput mai abitir...

Le-am facut un perete turcoise si unul raspberry red si Daria e foarte incintata, prezinta la toata lumea: partea asta e a mea, aia a lui David. Spaer sa iasa frumos per total...

Va las mai ales pentru diaspora: www.youtube.com/watch?v=GMy5wrkZ130" target="_blank">DJ Project feat. Giulia-Mi-e dor de noi

Mergi la inceput

Luy,intra pe FB!!!Avem nevoie de un raspuns ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Le-am facut un perete turcoise si unul raspberry red

vedem si noi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput