Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

moldoveanca, sa aveti o vacanta frumoasa ! Sa te bucuri de ea, ca va fi ultima 'linistita', cu un singur copil

Erina, si eu am profitat de reducerile de la Debenham's . Pentru fete, desigur ( adica... pt Maria mai mult, Iri nu a primit decat un set de body-uri ). Chiar nu am putut rezista la reducerile de 50%. Ca pana la cele de 70% nu mai ramane nimic

Teo, multumesc mult pt oferta, esti de milioane . Sa vedem cum se aranjeaza lucrurile atunci, poate reuseste tati sa fuga de la serviciu si sa ne duca/aduca, chiar daca nu poate ramane cu noi. Daca nu... am retinut propunerea . Sanatate multa lui Mihnea, de unde s-a pricopsit cu pneumonia ?
Si fetele mele mucesc in continuare, nu se mai termina .

Sa-mi tineti pumnii zilele acestea, ca dupa-amiaza tati pleaca si se mai intoarce duminica seara. Tot ce imi doresc e sa nu-mi fie rau, ca sa pot avea grija de fete.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Aveti vreo propunere speciala pt anul acesta ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Daaaaa!!!
Sa nu fie intre 2-9 septembrie,ca noi suntem in Turcia

Mergi la inceput

In seara asta bag si eu un Debenhams pentru Mihnea in special!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, . Sa sti ca ma apuca melancolia cand ma gandesc la acele vremuri.........cand te uiti acum la ei parca nu mai sunt aceeasi, cel putin Cristi, Maria parca nu s-a schimbat asa mult, dar Cristi si Erika da (parerea mea).....si ce repede a trecut....

Legat de ce ai intrebat mie imi convine oricand in septembrie, sigur nu lipsim.....poate atunci recuperez si eu CD de la petrecerea de anul trecut

Gata, fug sa termin bagajele in jumatate de ora plecam.......

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Luy,daca ai nevoie de ceva zilele astea-cat sunteti singure,te ajut cu maaaare drag!

Pneumonia,pare-se ca-i virala ,pana mea...,dar cu leucocite garlaaaaaaaaa,ideea e ca m-a capiat cu febra 39-40 C!!!
Se pare ca de aseara n-a mai facut deloc febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, mult succes ! Pt baieti parca erau mai multe hainute, cele pt fete aproape ca au si disparut.
Anul trecut am facut petrecerea la inceputul lui septembrie pt ca eu eram pe ultima suta de metri cu burtica si nu aveam cum sa organizez dupa. Acum ma gandesc ca ar fi bine dupa jumatatea lunii, ca dupa ce incep papanashii gradinita e posibil sa inceapa sa se mai imbolnaveasca, stiti cum e

Voiam sa va intreb daca are cineva desene animate cu 'Peter Pan', 'Doamna si Vagabondul' si 'O poveste incalcita', sa i le imprumute si noua ? Multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asa e la virala, cu multe leucocite. ca intra sistemul imun in actiune.
e de bine, ca lucreaza sa combata boala;)

eu acum la ultima recadere combinata cu viroza respiratorie naspa aveam 20000 de leucocite, dar nu era infectie, ca aveam CRP absolut normal.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu abia astept petrecerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Voiam sa va intreb daca are cineva desene animate cu 'Peter Pan', 'Doamna si Vagabondul' si 'O poveste incalcita', sa i le imprumute si noua ? Multumesc mult !

Eu am toata colectia Disney...dar, din pacate plecam, abia la sfarsitul lui august sau intre 1-4august cand facem un popas acasa innainte sa plecam la Duni, nu promit 31 iulie, daca o sa fi sa ne vedem, pt ca nu stiu daca tati are timp sa rezolve laptopul virusat ca sa le pot copia.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Va salut pe fuga maxima din PN. Stam numai pe la tara, caldura ,mare plus o ploicica care a stricat planurile pentru focul de tabara din seara asta. Ramane pe data viitoare. Copiii mai cu capricii, mai veseli si curiosi...

Luiza sa poarte cu placere fetitele lucrusoarele. Eu voi astepta cu interes toate reducerile Debenhams, cumper haine de designer la preturi acceptabile decit sa dau mult pe unele de calitate indoielnica.
Luiza avem Tangled original, vorbim.

Carpatina, m-am obisnuit, imi scoate tare in evidenta trasaturile si ochii (un pic si cearcane si riduri dar dehhhh, nu poate fi totul perfect...), am acceptat pina si "scurtimea" de la spate. sotului ii place...deci e de bine si apoi it"s only hair, it grows back...

Sa aveti o seara frumoasa si o duminica si mai!!!

Mergi la inceput