Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Erina, cum a fost mersul la gradinita azi dimineata?

viitoarea astronauta

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Bine ai revenit Yaia!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
noua titulatura

ha, am pus si poza!

Glandele mele salivare au avut ceva de lucru azi dimineata

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Intalnire papanashi la iarba verde : 31 iulie

Vine sigur ramonaiani & Co . Pe mine sotul tocmai m-a anuntat aseara ca lucreaza in acel weekend . Dar tot am sa fac cumva sa vin cu fetele, daca el nu poate sta cu noi.
Vad ca si Annisia este interesata . Cine mai doreste, cine mai pofteste ? Spuneti, va rog, ca sa stabilim detalii.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Si noi confirmam!
Si daca domnul A doreste sa lase masina voastra pe mana mea/Nasti va aducem noi fara pb!Sau daca reusim sa intram toti in masina noastra,e si asta o solutie!Cred ca Iri in scoica si tu sa o tii pe Maria in brate!
Pup mamica obosita si o inteleg ataaaaaaaat de bine!!!!!!!
Daca nu io,atunci cine???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pe 31 iulie putem sa venim si noi la picnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

va salutam si noi si va spunem ca am avut operatia de polipi+punctie transtimpanica luni, seara am venit acasa si totul a decurs f.bine.am avut oarece emotii, insa a fost foarte bine, fara complicatii. Nu are amintiri urate, nici nu a stiut/vazut mare lucru.Singurul lucru care nu i-a placut a fost branula.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Kriss, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie. Pupam micuta curajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamicile!!!

Yaia am citit despre vacanta voastra. Super ca s-a incheiat cu bine, felicitari pentru asa copii cuminti si bunici saritori cit despre Italia what's not to like?!

Luiza draga si eu abia astept, mi-am pus acel week-end sa stam in Bucuresti! Si eu cred ca ti-ar prinde tare bine o vacanta cu ceva bunici prin preajma.

Teodora multa sanatate frumosului Mihnea.

Kriss ma bucur sa aud ca Alessia e bine. Imbratisari curajoasei.

Carpatina, mersul la gradinita a fost perfect. Chiar am intrebat-o daca vrea sa stea acasa si a spus nuuu, vreau la gradinita!!! Am cerut sa vorbesc cu Miss care ori nu e informata despre ce se intimpla ori e prea diplomata. Cind a venit cu grupul de copii Daria mi-a aratat spre o fetita cu par ondulat si a zis: Ea e vinovata!!!

Sper sa fie ok azi, mai ingrijorata sunt de un inceput de tuse latratoare-asta cred ca si din cauza rezonantei data de cavitatea nazala curatata de polipi. Sper sa fie bine ca acuza si dureri de git.

Eu azi am umblat dupa tapetul ideal sa fac o bordura in camera copiilor...am gasit ceva aproape de ideal...David nervos pe caldura si agitatia de pe la mall. Apoi am facut-o de oaie ca am cheltuit mult in Debenhams pe hainute pentru copii. Chiar nu era momentul sper sa nu imi aud reprosuri de la sot.

Sanatate tuturor bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Yaia bine ati revenit acasa si bine ca s-a terminat totul cu bine
Noi am renuntat la ideea de a pleca la mare ca eu nu stiu cum as fi rezistat iar cu zbor transfer la hotel asa ca azi am luat decizia finala.Pe 29 iunie plecam la Disneyland la Paris.Parca mai spunea cineva ca merge dar nu mai tin minte cine,e in aceeasi perioada
O sa calatorim cu eurostar-ul si vom sta la un hotel unde am mai stat si mi-a placut tare mult plusa ca u si piscina afara si interioara asa ca o sa tragem si o balaceala buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

'neata fetelor!
Am mare rugaminte la voi, poate cineva s-a lovit de asta si ma poate ajuta cu o informatie, desi este off-topic.
Pe scurt: nu mai beneficiez de asigurare de sanatate si vreau sa merg sa inchei un contract de asigurari de sanatate, acest act fiindu-mi necesar pentru internarea in spital. De dimineata stau numai pe telefon, am sunat la zeci de numere, gasite pe net si nu raspunde nimeni, in cel mai bun caz ma pun in asteptare apoi vine ton de ocupat.As vrea sa stiu unde sa merg , eventual ce acte imi sunt necesare sau macar un numar de telefon viabil.
Nu as vrea sa merg cu copii prin caldura asta infernala si sa nu rezolv nimic.
Multumesc!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput