Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy 'Neatza, poftiti la !Ieri a avut si Maria serbarea, am reusit cu o seara inainte sa-i alcatuiesc un costum de broscuta, am cautat peste tot o rochita verde si nu am gasit, pana la urma i-am cumparat o bluza de 10 ani si am folosit-o drept rochie Toti copiii au fost dragalasi, cei mai multi au avut emotii, chiar inainte sa inceapa serbarea a adus educatoarea vreo 4 in sala, sa traga cate o portie zdravanade plans in bratele mamicilor si astfel sa scape de trac Voi trimite link pe adresa comuna de mail. Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Bravo Luiza, e ceea ce as fi facut si eu! Te-ai descurcat excelent!!! Aboi astept sa vad pozele cu broscuta frumoasa!
Erina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Luy, felicitari Mariei si tie, sigur a iesit totul bine. Erina, mergi azi la 6 jumate la zumba? Aseara a fost ok la pump, dar am ajuns acasa si am mancat prajeli si tort. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Era musai sa te intorci chiar daca nu erau noi! Ne vedem la sala

Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
Ehee, ma pot lauda ca mi-a trimis-o tocmai cine-a scris-o ( am scris despre asta pe blog), cu dedicatie cu tot . Si ca l-am intalnit pe Georgi-san acum doua saptamani, am fost la Fujiyoshi, la ryokan si am intalnit-o si pe Miwako si pe Mama-san. Asta a fost mini-vacanta mea de vara. Patrez cu sfintenie amintirile acelor doua zile. :)Vazusem un post de-al tau pe FB, ca ai cartea. Am vrut sa-ti scriu atunci, n-am apucatt. Cum ti s-a parut? Astept cu nerabdare parerea ta. _ "Mogalnete" in Tara Soarelui Rasare Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
Sabina trebuie sa citesc blogul sa vad parerea ta! E super ca i-ai putut intilni in real life, cred ca a fost un cistig de ambele parti.
Pentru cineva care doar a auzit despre Japonia cartea poate fi foarte interesanta. Un pic banala pentru mine mai ales ca am trait 90 la suta din expeientele lui-mai putin aia cu joburile la fabrica si la Ryokan si contactul atit de strins cu familia Japoneza. Mi-a placut ca mi-a smuls multe zimnete, pe alocuri m-a induiosat si are si citeva metafore bune. Daca mi-as publica jurnalul pe care l-am tinut online si pe care l-am copiat pagina cu pagina ar iesi si la mine o carte. Il admir ca e atit de tenace cu invatarea limbii si mi-a deschis si mie apetitul de a relua japoneza-fara scris bineinteles.
Esti norocoasa sa traiesti intr-o tara atit de civilizata si frumoasa draga Sabina, iar gaijinii cu capul pe unmeri cu siguranta vor recunoaste intotdeauna ca acolo esti cu adervarat respectat si iubit si inconjurat la tot pasul de o cultura a frumosului!
Pentru fetele care nu vor citi cartea voi cita (aproximativ) din carte. Romanii au Fagarsul iar japonezii muntele Fuji. Primii si-au botezat brinza cu smintina dupa muntele lor, ceilalti tehnologia.
Fug sa citesc ultimile pagini.
Erina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G De ceva zambete ce ziceti? Probleme de pilotaj. Sa nu se mai spuna ca inginerii n-au simtul umorului. Mai jos sunt niste probleme notate de piloti de la Qantas (compania aeriana australiana) si solutiile inginerilor de la service. (P=Problema semnalata de pilot, S=raspunsul inginerilor.) P: Cauciucul principal de pe stanga aproape ca trebuie schimbat. S: Aproape schimbat cauciucul principal de pe stanga. P: Zborul ok, doar "aterizarea automata" cam dura. S: "Aterizarea automata" nu este instalata pe acest avion. P: Joaca ceva la bord. S: Strans ceva la bord. P: Gaze moarte pe parbriz. S: Comandat gaze vii. P: Semn de o scurgere la echipament aterizare dreapta. S: Semn inlaturat. P: Franele de frecare blocheaza valvele de viteza. S: Asta le este scopul. P: Sistemul IFF inoperabil. S: Sistemul IFF intotdeauna inoperabil daca este OFF. P: Suspectez crapatura in parbriz. S: Suspectez ca ai dreptate. P: Motor 3 lipsa. S: Gasit motor 3 pe aripa dreapta dupa ce l-am cautat putin. P: Avionul merge caraghios. S: Avertizat avionul sa stea drept, sa zboare cum trebuie, si sa ia lucrurile in serios. P: "Radarul tinta" bazaie. S: Reprogramat "radarul tinta" sa cante cum trebuie. P: Soricel la bord. S: Instalat pisica. P: Zgomot de sub bord. Suna ca un pitic care bate ceva cu ciocanul. S: Confiscat ciocanul de la pitic. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Hihi, m-ai nimerit si cu ingineria si cu Australia...
Erina spune:
| citat din mesajul lui Annisia Mai fetelor, eu banuiam si inainte de gravideala ca nu prea ma duce capul. Acum am confirmarea clara. Ce denumire a schimbat Carpatina? La ce si unde? Pai ce, io sa nu stiu nimic? Intalneala la gratare e in ce zi si unde? A ramas pe 31 Iulie? S-a hotarat unde o comitem? Intalneala de 4 ani e tot la hotelul ala? In alta ordine de idei, eu m-am saturat de munca. Nu mai rezist sa stau la program. Cred ca o sa cer scurtarea cu doua ore. As putea si sa stau acasa, dar imi e teama sa nu ma fac iar de 180 kile, categoria grea... Abia astept concediul, sa lenevesc si sa ma hodin. Va tzuc. Sa fiti cuminti! ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (13+)Micul Yanis creste mare Suriorul lui Yanis Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Annisia s-au discutat citeva detalii pe FB despre intilnirea din 31.
Erina spune:
SabinaY. frumos ai scris despre carte! Link-ul pus e cu cintareata lui preferata de enka???
Sa stii ca mi-ar placea sa il cunosc si eu pe Giogi-san. E un personaj de acum...
Tu scrii foarte frumos, ar trebui sa faci ceva in sensul acesta.

luy spune:
| citat din mesajul lui Erina http://www.youtube.com/watch?v=KPv8ZGrb78Y |
Super, acolo m-as duce si eu !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luy
Super, acolo m-as duce si eu ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Da e super, eu vreau sa continui desi am doua picioare stingi.
Toata lumea e in vacanta? Sa vedeti cind oi lipsi eu ca am de invatat pentru un exemen in septembrie.
V alas si voua ce ascult eu via la mia cugina on FB:
www.youtube.com/watch?v=YQMQPceub6o&feature=share" target="_blank">Loredana Berte feat Loredana Errore: Cattiva
Viva, per questo son cattiva
innamorata persa di uno come te
Viva, me lo conferma il sole,
intatta a modo mio
che forse non è il tuo!
Viva,
A volte non mi sento ...
Viva,
A volte esplodo dentro.
Viva!
Cosa voglio di più?
cosa merito in più?
cosa hai fatto per mischiare il tuo sangue col mio?
e di fronte a un addio,
son sicura che io …
io cattiva con le ali puntate su Dio
E di base lo so,
che nel tempo che ho
scrivo, vivo il manifesto e la mia libertà
che potere mi dai,
energia porta via …
anche se l’ultima frase fa
rima con noia! Viva, per questo depressiva …
d’altronde chi non pensa …
non si risolve mai!
Viva,
Per questo punitiva …
Viva,
Evviva il tuo coraggio
Viva
Cosa voglio di più?
cosa merito in più?
cosa hai fatto per mischiare il tuo sangue col mio?
E di fronte a un addio,
son sicura che io …
io non cado,
ho le ali puntate su Dio!
E di base lo so,
che nel tempo che ho …
scrivo, vivo il manifesto e la mia libertà
che potere mi dai,
energia porta via …
anche se l’ultima frase fa
rima con noia!
Io cattiva ho le ali puntate su Dio …
DIO!
adimercedes spune:
La Multi Ani cu maaaareeee intarziere pt Ryuji si Naoki, pt Daniel de ramonaiani si Filip de mandarinutza, pt Aniast72, danielle02, Roxali si moldoveanca!!!! Sa va fie viata mereu o incantare cu multa sanatate, fericire si oameni minunati alaturi!!!
Yaia, sa va fie de bine concediul! Intrare usoara in rutina si spor la organizat urmatorul! Cum mai sunt delfinasii cu inotul, cu patinajul??? Distractie placuta in drumetii. M-as duce si eu sa imi strang niste zmeura etc, dar cred ca ma duc la magazin sa mi-o iau din congelator
.
Erina, ce fetita codata aveti voi acolo
. Ma bucur ca ati rezolvat cu gradi. Din astea vor mai fi, rautati sunt oriunde, iar copiii si le servesc mereu, cu sau fara intentie! David e un strengar super!
Carpatina, cum stai cu motivatia???
Astept descrieri amanuntite si analiza pe text ;)
Rox, bine ca ai recuperat sandalele ;)
Luy, frumoasa broscuta aveti!
Concediu placut tuturor celor care planifica sa plece sau plecaca in curand sa cutreiere colinele, plajele, muntii, padurile sau complexele hoteliere!

!
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (13+)