De vizitat in Tg. Mures si Cluj
Ne gandim sa mergem intr-un week-end peste vreo 2-3 saptamani in Tg. Mures sau Cluj cu copiii. Cam ce ar fi de vizitat? In Cluj stiu ca e superba gradina botanica, am vizitat-o acum cativa ani si mi-ar placea sa mai merg, insa in Tg. Mures n-am fost decat in trecere. Am auzit ca e frumoasa gradina zoologica. Astept pareri si recomandari de la voi, cei care ati fost.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Raspunsuri
codruta_grg spune:
In Tg Mures este gradina zoologica, care merita vazuta, iar langa este un parc de joaca super. Tot in Tg Mures este aquapark.
Gradina Botanica din Cluj mi s-a parut jalnica, cand am fost in urma cu 2 luni. Nu mai e ce-a fost.....In Cluj poti vizita centrul istoric, Piata Muzeului (unde e casa lui Matei Corvin). Poti urca pe Cetatuie, sa vezi orasul de sus. Sunt si muzee de vizitat (pe clujtravel.com)...
Sau in jurul Clujului, viziteaza Cheile Turzii, lacul de acumulare Tarnita/Belis.
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codruta_grg In Tg Mures este gradina zoologica, care merita vazuta, iar langa este un parc de joaca super. Tot in Tg Mures este aquapark. Gradina Botanica din Cluj mi s-a parut jalnica, cand am fost in urma cu 2 luni. Nu mai e ce-a fost.....In Cluj poti vizita centrul istoric, Piata Muzeului (unde e casa lui Matei Corvin). Poti urca pe Cetatuie, sa vezi orasul de sus. Sunt si muzee de vizitat (pe clujtravel.com)... Sau in jurul Clujului, viziteaza Cheile Turzii, lacul de acumulare Tarnita/Belis. Codruta & Petra Alexandra asa crestem noi |
Daaa, mi-a placut parcul de joaca...super!!!!Am petrecut mai mult timp acolo decat la zoo. Cred ca ar fi mai potrivit Muresul decat Clujul daca e vorba doar de un weekend, dar depinde de varsta si preferintele copiilor...
In Cluj am fost toamna tarziu, dar ne-am distrat bine la mall...
Have fun!!!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
LoraG76 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Dupa ce m-am mai documentat si eu se pare ca vom alege Tg. Mures, mai ales ca mergem pentru copii, nu pentru noi - cea mare are 7 ani.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lizzy spune:
tg.mures? :)
depinde de preferintele familiei...
ce ne place noua... la 2-3 km de mures, complexul apollo - detalii aici http://ro.clubapollo.ro/home
iar fi'miu a fost de curand la hipodrom, unde s-a plimbat calare :)
urmeaza sa vedem daca au ore deschise publicului... ca i-a placut (el a fost cu un grup organizat, in cadrul unei tabere locale)
mai multe, enumerate si prezentate pe scurt, aici:
http://www.mures.ro/article.php/Atractii-turistice-in-Tirgu-Mures/19/
speed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizzy tg.mures? :) depinde de preferintele familiei... ce ne place noua... la 2-3 km de mures, complexul apollo - detalii aici http://ro.clubapollo.ro/home |
asta e pe locul veeechii statiuni de la Singiorz sau e in alta parte ?? nu-mi vine sa cred...:))
OanaRusu spune:
Si Complexul de Agrement si Sport "Muresul", cunoscut în plan local si sub denumirea de "Week-End" - locul preferat de noi (dupa platoul cornesti cu locul de joaca)
E mult mai ieftina intrarea decat la Apollo
Este un loc mare de joaca - cu tobogane, leagane, groapa de nisip etc
Sunt 2-3 bazine de copii (Apa de schimba zilnic)
Sunt 2 bazine mari de inot si un bazin olimpic
O multime de terase - unde se poate manca etc
Se pot face plimbari cu barca
Distractie placuta :)