Help - cu ce imbrac copilul la o nunta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Noi am fost nasi anul trecut si baietelul a vrut sa se imbrace ca tati- a avut un costum cu croiala moderna slim de calitate, camasa, pantofi din piele, cravata -era taicasu in miniatura cu un aer strengar si copilaresc.
Nu va zic ce probleme am avut cu el ca nu i-am gasit camasa cu butoni ca ai lui tati.
Degeaba am incercat varianta mai sport de care ziceti voi -ca el nu a vrut si avea doar 5 ani jumate.
Sacoul l-am mai folosit la combinatii cu blugi.

Anul acesta mergem la o nunta in august -are pregatiti niste pantaloni trei sferturi bleumarin si o camasa sport subtire alba (nu cred ca este in) - de incaltat vreau sa-i iau niste opincute sau mocasini. Accesorizam cu o insigna si ochelari de soare -eu i-as fi luat si o palarie dar nu vrea sa poarte asa ceva.
Anul acesta nu-l mai las sa aleaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu voi fi nasa pe 31 iulie,pe cel mic nu-l luam la nunta dar pt david(aproape 3ani) am luat o camasa de la next din in si bbc cu maneca roll-up alba cu niste puncte gri si cu cravata mica gri , blugi skinny de la zara bleumarin si in picioare ii pun ori adidasi ori tenesi ca nu am de gand sa ii cumpar pantofi de aia de barbati,il incalt cu ce are aa si freza o sa fie "cu tepi"musai

imbraca-i cat mai lejer si cu materiale cat mai racoroase si naturale

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am fost in seara asta pe la zara in Unirea, dar nu am gasit ce vroiam eu. O singura camasa draguta, care se baga pe cap, cu 3 nasturi la gat, rotunda la guler, ii statea f bine, numai ca era cu maneca lunga si nu e facuta sa sumeti manecile, stiti voi, cu nasturi etc.Si mi-ar fi placut cu manecile alea intoarse. In plus camasa asta se poarta pe desupra pantalonilor, am probat iste blugi stramti jos dar nu sunt prea incantata...Mai cautam.
Eu am o costumatie in mintea mea, dar cand pleci pe teren, slabe sanse sa gasesti ce vrei.
Am gasit in Baneasa, intr-adevar niste pantaloni dragut la o firma, dar erau 700 de lei cu curea cu tot si erau scurti Mi se pare exagerat , nu dau atatia bani. iar un sacou era tot 700 de lei, fara camasa, fara pantofi. Incredibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Da Anda si mie mi se pare f. mult. Nu merita ......
Eu le-am luat sacouri de la Zara la inceputul lui mai dar acum le sunt deja mici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Am terminat cu nunta asa ca va pot spune ca m-am oprit la tinuta ZARA: blug + camasa in ( cu manecuta prinsa in nasture deasupra cotului, fara guler) + pantofi tip mocasin. Pe cel mic l-am lasat la restaurant in pantaloni scurti pt ca fost extrem de cald si chinuiam copilul. Cel mare nu a vrut sa se schimbe pt ca erau si fete de varsta lui si trebuiau impresionate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ceva poze, Mel ??
Eu i-am cumparat deja tot de la Zara pantaloni si incaltari sport , camasa tot acolo am vazut, alba fara guler si cu niste cotiere dintr-un material bleumarin parca, dar inca nu am luat camasa. Eu mai am putin timp.

Mergi la inceput