Help - cu ce imbrac copilul la o nunta?
Raspunsuri - Pagina 2
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap da' de ce nu-i intrebi pe ei in ce-ar vrea sa se imbrace? |
sunt convinsa ca-i intreaba
cred ca sub a fost deschis mai mult ca sa se asigure ca mai sunt parinti ce nu-si imbraca copii cu costum si papion. probabil discutiile din jur au si dus la intarzierea alegerii garderobei. asta este impresia mea.mie nu prea imi pasa de ce zice lumea si nu m-a afectat ce mi-au auzit urechile la botezul celui mic despre cum au fost imbracati baitii ...
ellinia spune:
Si eu m-am hotarat sa-l iau pe Stefan la o nunta in august, va fi prima petrecere de nunta pentru el, sigur va fi foarte cald asa ca ma inspira subiectul.
Apropos, a trecut nunta din subiect? Cum ti-ai imbracat baietii?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
corap spune:
a, nu prinsesem aceasta nuanta
Eu as zice NU imbracati ca adultii si in niciun caz ca adultii din secolul trecut (decat daca isi doresc ei asa ceva)
(ca mie nu-mi pasa ce zice lumea, nu ma gandeam ca asta era de fapt problema - fi-mea s-a imbracat sambata in rochie de bal cu voaluri si paiete ca sa sara in cismigiu pe trambulina - tre sa recunosc ca arata superb cand sarea si i se infoiau toate cele)
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap a, nu prinsesem aceasta nuanta Eu as zice NU imbracati ca adultii si in niciun caz ca adultii din secolul trecut (decat daca isi doresc ei asa ceva) (ca mie nu-mi pasa ce zice lumea, nu ma gandeam ca asta era de fapt problema - fi-mea s-a imbracat sambata in rochie de bal cu voaluri si paiete ca sa sara in cismigiu pe trambulina - tre sa recunosc ca arata superb cand sarea si i se infoiau toate cele) |
cred ca era super, ca un fluturas!
am scris ca este parerea mea!
buli spune:
eu l-am imbracat pe fi-miu care are acu 7 ani jumate la toate nuntile si petrecerile in blugi (din aia drepti, stramti spre skinny) si ie romaneasca sau camasa ungureasca ca aici http://www.gobeshop.com/product.php?id_product=6
saskia spune:
Si eu i-am imbracat pe ai mei (de 12 si 10 ani) tot asa cu niste jeansi mai stramti, si de culoare inchisa, aproape negri si cu camasa moderna, gen cu dungi foarte fine, chit ca era cu maneca scurta. Si nu cu pantofi sport, dar nici cu pantofi d-aia gen dandy,normali as zice eu.
Atata tot ca au tinut sa-si dea cu gel in par , singura cochetarie.
Sabina spune:
al meu a fost cu pantaloni galbui de in, camasa alba si vesta cu cravata galbui f faine de la next.
http://www.next.co.uk/g36548s5
nu i-am pus in ruptul capului pantaloni negri ;) desi arata bine si aia pe site. mai inspirat-te de la next ;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anda141 spune:
Nici eu nu sunt ptr costum la dunga de stofa la copii, Le urasc ! Si sigur nici copilul nu se simte bine. Si eu merg la nunta sorei mele in august si caut costumatie ptr baietelul meu de 7 ani, asa ca subiectul asta imi prinde si mie bine. La ceva lejer ma gandesc si eu, dar inca nu am plecat la cautari.
mel_g spune:
Gabitzu, pup
Nu sunt inca hotarata, cred ca miercuri dau o fuga pana in Zara din Afi pt pantaloni. As prefera in pt ca sunt subtiri si comozi. Daca nu gasesc raman pe blugi + camasa in . Cu incaltamintea - mai vedem. Celui mare abia i-am luat tenisi din Zara ( din piele ) cel mic n-are dar ii pot cumpara si lui.
Cand sunt cu toate cumparaturile facute va anunt.
Sa va mai spun ca mi-am cumparatat o rochie acum 3 saptamani si nu-mi mai place ? Uffff .....