Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 20
Simo78 spune:
Hello!
La multi ani gastii din zilele astea!
Anto deci sa retin si 29. 27 sotul meu, 28 matei, 29 sotul tau. Sa-ti traiasca sanatos si sper ca e la fel de fain ca sot si tata ca si al meu ![]()
Matei a avut o super party, s-a distrat grozav si e foarte fericit cu cadourile lui (eu urasc o trotineta care "canta" cand merge
). Pe 8 aug luam pozele si o sa pun cateva pe FB.
Noapte buna!
mami de Matei
28 iulie 2007 si
16+ cu
Gabriel
musso17 spune:
neatza
la multi ani denis!! sa cresti mare si sanatos!!
la multi ani cristina!!multa sanatate si sa fii iubita!!
denis cu mamica lui sunt nascuti in aceeasi zi
.
violetan spune:
hei, la multi ani, denis, la multi ani si tie, cristina, sa fiti sanatosi si fericiti!

Sa va zic ce am gatit?
normal ca va zic: supa ce galusti (sau galuste??), mancare de pui cu masline, piure si chiftelute marinate.
Ma doare spatele de innebunesc! Am luat arcoxia, da' tot ca naiba e...
Voi ce mai ziceti?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
La multi ani Cristina! (noroc cu musso :) )
Vio bat-o....s-o bata de batranetze uite asa ne apuca ba una ba alta
La mine durerile de spate s-au mai domolit acum m-a apucat dantura, urechea..tot capul ce mai...
Saya s-a hotarat sa fie "big girl" si nu mai vrea scutec ziua, sa vedem cat o tine ca mie tot nu-mi vine sa cred ca-i pe bune.
Vio ce desert ai facut?
Simo78 spune:
Violeta incearca un midocalm pentru durerile de spate eventual asociat cu un antiinflamator (nurofen, aflamil..)
mami de Matei
28 iulie 2007 si
17+ cu
Gabriel
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Violeta incearca un midocalm pentru durerile de spate eventual asociat cu un antiinflamator (nurofen, aflamil..) mami de Matei 28 iulie 2007 si 17+ cu Gabriel |
o portie dubla de palinca?
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 in loc de apa? mami de Matei 28 iulie 2007 si 17+ cu Gabriel |
ioi tu ma intreci la idei ...bune