Strumfi de iul-aug 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani Matei, Iris, Karina & Iris, Octavian Petru & Stefan Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Micky mersi de eu as vrea vreo 2-3

La multi ani Matei, Iris si Karina, Petru si Rares

Dana si eu sunt sau mai bine zis eram fanatica in ceea ce priveste curatenia. Viata s-a schimbat cu 2 copii in sensul ca nu mai am timp asa de mult pentru mine.

Dar de calcat nu mai calc, dupa ce mama m-a invatat ca o mama buna calca rufele la copii si m-am chinuit sa calc maldare de rufe si maldare, am decis ca pt sanatatea mea mintala nu mai calc decat camasi si pantaloni de munca in rest impachetez cu grija, scutur bine cand intind rufele si uite asa nu mai calc lenjerii, prosoape si alte minuni. Rezultat timp pt mine

Catarina se schimba de 5 ori pe zi, murdareste maldare de haine.

Iar la curatenie il pun pe Bruno. Ies la plimbare cu bubulinii si ii las ce are de facut pana ne intoarcem noi. Bineinteles ca nu face perfect dar nu moare nimeni ca a uitat sa stearga praful pe o etajera sau ca nu a aspirat dupa canapea.

Mancare am cumparat o Bimby si ma ajuta sa reduc timpul in bucatarie, fac portii mai mari. Si daca din cand in cand mancam o pizza sau o omleta la cina nu moare nimeni :)

Astea sunt chestii implementate de cateva luni. Ma uitam la mine si la ce stresata eram ca nu era curat in loc sa ma joc si sa ma bucur de familia mea. Asa ca am devenit mai nepasatoare desi uneori e greu si imi sta pe creieri anumite chestii ma controlez si respir adanc.

Eu una nu m-as simti prost ca nu am invatat-o pe Catarina sa citeasca, foarte frumos pt cei care stiu sa citeasca deja dar fiica-mea are timp. Nu va primi nici un premiu ca stie sa citeasca acum. Eu vreau ca ea sa se joace mai mult in natura, sa se joace cu André, etc.

Literele le invata ea pt ca ma intreaba mereu cu ce litera incepe numele ei, a lui Andre al meu etc si acum recunoaste cateva litere fara probleme.

Nu ma grabesc, are timp. Parerea mea.

p.s. la fel ca si tine nu imi imaaginez viata fara Andre in 4 suntem completi :) poate mai e loc si de 5 dar mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

la multi ani sarbatoritilor,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!

si eu am lasat-o mai moale,fac curatenie o data pe saptmana si in rest chestii mici sic are e musai sa fie facute,mancare fac la doua zile,asta ma omoara,mai ales pe caldura asta e senzatie.de spalat spal aproape zilnic si calca bunicamea,asta e un mare atu,insa dupa ce incep munca aduc pe cineva o data pe saptamana sa-mi faca mai ales ca la 30 ron se merita,petrec mai mult timp cu mihnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, trebuie neaparat sa-mi spui cine "e" Bruno si Bimby!. ma manca curiositatea, mai ceva ca la dopul cu pricina al violetei

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

stefania, trebuie neaparat sa-mi spui cine "e" Bruno si Bimby!. ma manca curiositatea, mai ceva ca la dopul cu pricina al violetei

Bruno e sotul
Bimby e amanta mea pacat ca nu face si curatenie

http://www.vorwerk.com/pt/thermomix/html/uma_aliada_na_sua_cozinha.html

Mergi la inceput

stefania,l-as face si eu amant pe bimby,pare senzatie doar ca mi se pare scumput,am dat o cautare in ro si nu apare la nici un magazin de electrocasnice...trebuie sa mai treaca timp sa aflam si noi de el,aci in era paleo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

stefania,l-as face si eu amant pe bimby,pare senzatie doar ca mi se pare scumput,am dat o cautare in ro si nu apare la nici un magazin de electrocasnice...trebuie sa mai treaca timp sa aflam si noi de el,aci in era paleo

georgiana,mamica de mihnea

Nu se cumpara in magazine, ci la reprezentanti. Adevarul e ca B. mi l-a cumparat ca sa nu ma mai plang ca imi ia timp sa fac mancare ca sa nu ma mai auda. Acum ii dau reteta cu indicatii si face si el. ca e usor si face pana si iaurt. Fac supe, prajituri, inghetata, mayoneaza, orez, paste, aluaturi fel si chip gatesc la vapor si face si gemuri.

O lasagnha o fac in 1 h min cu tot cu timpul la cuptor. Nu am facut in viata mea ca imi era frica sa fac sos bechamel. Acum fac ca imi e suficienta pt 2 zile iar ce ramane congelez.

Eu sunt multumita.

Mergi la inceput

te cred stefania ca esti multumita,eu am un robot la care toc zarzavat,uneori carne,fac spume,inghetata si stiu cat poate fi de util..eu sunt fan tot ce -ti poate usura traiul in bucatarie si recunosc ca mi-ar placea unul dar cine stie poate o veni si plopul asta pe pamant ca deocamdata e in aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:

stefania,l-as face si eu amant pe bimby,

....ei lasa ca nici "bruno" nu e de lepadat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:

stefania,l-as face si eu amant pe bimby,

....ei lasa ca nici "bruno" nu e de lepadat!

Mergi la inceput