**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lali fata da te respecti sub vie cu cafeluta a la socrela.Asa ,adu pe Paulica acasa ca sa se joace cu Miru
andreea multam de cafea
laurao ce mai faceti ?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata!

Revin mai tarziu, acum trebuie sa ma pregatesc pt o intalnire

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

vrand-nevrand,uite cum l-a scos fii-mea din casa pe ta-su..."tata,pepene" .Au plecat amandoi ca sa ii ia odorului pepene,dar nu orisicare,ci din ala galben zemos.Dupa care sa plece pe teren la treaba ca nu ii sade bine acasa

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata ca inca mai e dimineata !
Cris-pai daca are fata pofta de pepene trebuie sa va conformati!
Lali-ce bine de tine!!!!!!
Anna-saptamana asta esti mai aglomerata,asa?La mine au mai trecut un pic urgentele dar se apropie 15 august cu raportarea semestriala asa ca cel tarziu sapt viitoare intru iar in priza.
Ema-super pozele!Si tu arati tare bine!Distractie placuta azi!
Andreea-multumim de catea!Esti in concediu?

Sa va povestesc ca Andu s-a trezit azi noapte pe la 1 si a inceput sa planga ca vrea suc(probabil a visat) si culmea ca nu aveam suc deloc in casa-sa ma fi vazut la ora aia cum ma chinuiam sa desfac un borcan de compot....bine ca i-a placut ca altfel nu stiu de unde scoteam eu suc la ora aia-asa ca azi imi fac stoc de tedi.

Gata,ma intorc la trebi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza... mai pe la pranz!

io am racit. ma doare un plaman de nici nu pot sa respir.
asa e daca stai seara la cort, cu berica in fatza si muzica la cap .

alte noutati nu am...
mai citesc de la voi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

de citit am citit TOT..dar mai greu cu scrisul

picky mai intrebat pe FB cum mai e cu gradi...in mare e super...merge deja de 3 luni..si in 3 luni doar odata mia fo bolnav..dar atunci calumea..asa cu 40 febra --> amigdalita...deci nu am scapat de antibiotic inrest nu pot sa ma pling...
pina acum sebastian mergea cu drag la gradi..nu am avut deloc probleme cu el..intra fugind la el in grupa...de la inceputul lui iulie se tot schimba educatoarele...una a intrat la pensie si alta e in concediu..deci vin tot felu de fete noi care fac scoala de educatoare si vin in vacanta sa faca practica..si copilul nu le cunoaste deci nu vrea sa ramina la gradi...sotul il duce la gradi ca eu incep lucru deja de la 7 si nu vreau sa il duc deja de la 6:30 asa ca ramine tati sa il duca..dar totus e printre primi care ajunge acolo pt ca sunt multi plecati in concediu..si cind se vede copilul meu (care tocmai primeste restul de masele, dar aste e alta poveste) singur cu o educatoare necunoscuta si fara copii pe acolo, se pune pe un bocit de nu am mai vazut la el...si tasu cum e mai slab de inima si nu are puterea sa il lasa si sa plece pur si simplu...sta acolo cite 30 min cu el pina mai vin alti copii si e sebastian pregatit sa ramina pe 1. august se intoarce educatoarea pe care o cunoaste din concediu..abia astept

si cum am zis acum mai primeste si ultimele masele si e tare mamos..nu pot sa ma duc nici unde fara el...daca il las 2 sekunde singur cu sora mea imediat cum isi da seama ca eu nu is prin prejma incepe: mama? mama? maaaaaaamaaaaaaaa?...sper sa iasa odata si ultimele 3 masele ca m-am saturat! imi vreu copilul cel independet inapoi!!!

la inceputul lui iulie am fost 4 zile in italia..sebastian a fost pur si simplu inebunit dupa apa..nu conta ca e sarata..sarea in mare cu gurita deschisa si cu ochi deschisi..odata nu mia marait ca-l ustura la ochi sau sa scuipe apa..el o inghitea

simina azinoapte a fo a 2 a noapte consecutiva in care pe la 1 jumate noaptea mi-am gasit copilul pe hol, bijbiind pe intuneric si urland ca din gura de sarpe!o fi visat urit? habar nu am...pina nu l-am luat la noi in pat nu sa linistit..si al meu doarme de la 2 saptamini singur la el in camera /pat... bine ca ai reusit sa il linistesti cu ceva si ca iti spune ce vrea..

Mergi la inceput

Deci, sunt inca intr-o sedinta plictisitoare, si mai treg chiulul ca sa va scriu Ssstttt, sa nu ma spuneti!

Mady, sanatate multa, sa te refaci rapid!
Simina, mi-a mai facut si mie Vladut chestii din astea de vreo doua ori, si desi aveam ce cerea el in casa i-am zis ca nu avem si ca mergem dimineata si cumparam, poate e Vladut cuminte, dar l-am linistit cu asta. Mititelul, sigur a visat ceva!
Cris, ce tare e Miru, stie ce vrea, iar tati trebuie sa se conformeze
Laura, ce bine ca ne-ai mai scris! Ma bucur ca s-a adaptat puiutul bine la gradi!
Lali, sper ca te relaxezi la socrii si ca e bine cu Paulica!

Aaa, mi-am facut si eu cont pe facebook, cum va gasesc ca sa ne imprietenim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Cris ai fata mare! Acusica il duce pe taicasau la terasa! Mariei i se vad incisivii de jos sub piele si ma cam maraie ziua si noaptea. Baietii fac pozne. Cel mare plange ca vrea la bunicasa de pe tata, ia intrat in voie cu marea si acum le duce dorul ei si matusasii. Poate l-or lua o saptamana daca tot se iubesc asa tare!
Ema, Virginia bine aratati fetelor! Si copii sunt frumosi! Uite eu nu stiam de caruselul din Copou.
Lali e bine ca ai unde sa evadezi la racoare!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Tiii, am vazut si eu pozele postate de Ema, cu niste copii adorabili , Doamne ce copii frumosi au fetele astea!

Mergi la inceput

Fetele, e normal ca Vladut face caca de 2 ori, uneori chiar de 3 ori pe zi? Asa face mereu, pare sa aiba o digestie f buna...dar nu stiu daca sa nu ma ingrijorez??

Mergi la inceput