**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

va las ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Fug in oras cu treaba,dar revin mai tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neata la pranz!

Ce faceti voi? Eu nu mai poci de cald,si trebuie sa cooc si niste ardei capia,ca imi lasa gura apa de cand i-am vazut in piata.

Mady ai gasit tigani shaormari? Foarte bine ca recupereaza Alex. Asta cu pubertatea precoce am inteles ca e in principal de la atatia hormoni de crestere pe care ii ingurgiteaza copiii odata cu mancarea. Ca in ziua de azi nici un animal nu mai creste natural[bang[,primesc toate animalele si pasariel din crescatorii tot felul de suplimente.

Anna si eu cred ca Cris voia sa imbrace vre-o pereche de blugi de-ai Mirunei,ai vazut ce mica e pe langa mine? Si nu am decat 69 de kile...

Emaaa pai doar ce ai slabit mamicule,cum te duci sa papi la ora 23 ... Numai eu cu Anna avem voie sa mancam noaptea,atat!

Sorilea,Lavinia pe amandoua, imi era dor de voi.

Fi-mi-ar neuronul de gravi sa imi fie! De o gramada de timp ma chinui sa va zic ca Getuta are probleme cu laptopul,ms-a stricat acolo unde intra mufa la net,si nu are wirless ,asa ca pana il repara sau ia un router wirless nu are net,dar va pupaceste pe toate.

Va pup, imi e somn si trebuie sa fac mancare. Sa vad care e mai puternica: foamea sau lenea?

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Am intrat doar sa va salut!
Am o groaza de treaba,o groaza de decalaratii de depus.......

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Am dat send aiurea!Se vede ca nu sunt atenta!
Ma bucur ca a intrat Lavi si ma bucur ca sunt bine si ea si Raresel.Lavi-sa stii ca nu am uitat ca v-am promis ca va astept la mare(nu stau eu prea aproape de mare dar oricum)
Picky-cum stai cu bagajele?
Sorina si de voi imi era dor.Ma bucur ca sunteti bine si ca papa bine Razvanel(stiu cat e de greu cand nu papa copilul bine)
Anna-imi place ca esti asa activa!Intr-un fel reiese bucuria ca vei fi mamica de fetita!Pofta buna la friganele!Vreau si eu
Ema-si eu vreau poze!
Cris-eu chiar nu inteleg de unde vrei sa mai slabesti dar tu stii mai bine,oricum tine cont ca nu mai esti adolescenta!
Lali-esti o graviduta tare frumoasa!

Va pup pe toate,nu mai am timp de stat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Offf, abia astept sa plec acasa

Simina, spor la treaba, sa termini repede declaratiile. Stau pe forum saptamana asta, profit ca majoritatea sefilor sunt in concediu si nu am prea mutle situatii urgente de facut De saptamana viitoare nu o sa mai fie toate asa lejere
Lali, arunca si la mine niste ardei copti Acum doar amancat, inghetata cu compot de ananas asa ca pt cina astept ardeii
Cris, nu ai terminat treaba prin oras? Cum mai e vremea la voi?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Am venit acasa ,dar cum sunt pe la bucatarie cu treaba,o sa imi ia ceva timp sa recuperez.

mady cand fulgera e bine sa deconectezi de la firul de net si sa scoti din priza PC-ul si router/modem,altfel risti sa ti le prajeasca.Pardon,nu e rasism sa spui tigani,s-au trezit acum dupa 2 milenii ca sufera de personalitate?Pai sa fie sanatosi.Oooo,pai e bine daca a luat in inaltime,uite ca de pubertate perecoce cu astfel de simptome nu stiam
ana in ce ma imbracam eu inainteeeee..se cunoaste a nu mai sunt tinerica,batranetile isi spun cuvantul
ema mancarea e de baza fata
sori ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti.Te asteptam cat mai curand si cu ceva pozici
lavi ce fain ca ati remediat problema calculiciului.Spor la munci fata
lali foameaaaaaaa....acum te-ai dat pe ardei ?
simina spor la depus declaratiile.Asa am zis si eu,gata c tineretea,de pe acum trebuie sa ma gandesc ca o sa incep sa apara riduri..
ana e frumos si cald,dar cel mai bine este ca s-a mai potolit arsita si e respirabil aerul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

PCris-nu am zis de tinerete am zis de adolescenta!Pana la 40 de ani tot tinere ne numim!Si apoi mature....Ce bucataresti?

Mergi la inceput

simina , daca iti spun ca am halit cu fii-mea,cred ca mi-o i-au pe coaja...shaorma a la lali.Deseara vreau sa ma arunc cu capul inainte si sa experimentez ceva cu ciuperci..o sa pun putin de ici,pitin de colo, si o sa vad ce o sa-mi iasa

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

simina , daca iti spun ca am halit cu fii-mea,cred ca mi-o i-au pe coaja...shaorma a la lali.Deseara vreau sa ma arunc cu capul inainte si sa experimentez ceva cu ciuperci..o sa pun putin de ici,pitin de colo, si o sa vad ce o sa-mi iasa

Mirunel terorista

BAZAR

Vreau si eu shaorma a la Lali , nesuferitelor!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Week-end placut tuturor!
Va pup!

Mergi la inceput