**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mady pai mai frumoasa viata de cat o ai tu in acest moment nu se poate .. uite vezi ai baut de Sf Ilie, deci musai sa zic la multi ani ptr sarbatorit (daca e careva). Pai in principiu am putea sa facem o oprire prin Buc, ori la dus ori la intors ...deci sanse ar fi sa ne vedem macar si ptr o ora

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, nu avem sarbatorit cu numele.... socrii mei cica au 45 de ani de cand s-au cunoscut si 40 de ani de cand s-au logodit... asa ca ne distram un pic .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Gata, mi-am facut programare la eco morfologica pt 22 august Sper ca pana atunic sa-l simt si eu pe bebe, ca nu l-am simiti pana acum chiar ii spuneam doctorei ca eu nu l-am simtit, se mira si ea ca bebe misca si teoretic fiind la a doua sarcina ar fi trebuit sa-l simt...offf, asa sunt eu mai insensibila, trebuie sa ma buseasca ca sa ma prind

Alynta, ce de evenimente la voi acolo, asa e cu familie mare, dar ma bucur ca toate s-au terminat cu bine! Sanatate multa tuturor!
Picky, pai poate reusim cumva sa ne vedem Ia, mami, nu mai injura, pai e frumos ca o domnisoara sa invete asa ceva Pup eu printesele dulci
Mady, unii sunt la treaba si altii chefuiesc, treaba e asta?! Sa iti traiasca socrii si sa fie sanatosi, bun motiv de chef v-ati gasit! Offf, lasa, poate al treilea o sa fie fata Oricum, pt ei e mult mai bine ca sunt doi baieti Cum mai merg renovarile?
Cris, Lali, nesuferitelor!!! Cum mai merge distractia la voi? Macar sa faceti poze sa ne aratati si noua

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alynta sanatate micutei. Matei al tau e ca fiica mea..si ea cand pleaca de langa mine nu mai vrea sa se reintoarca...Sa o stapaneasca sanatos bicicleta, David.
Mady at la multi ani inainte socrilor si o casnicie la fel de frumoasa ca pana acum
Anna nu te speria ca si eu pe Anna am simtit-o mult mai tarziu decat pe Stefi..cu toate ca cica ar trebui ca a doua sarcina sa o simti mai repede, dar nu a fost asa..

Eu fac lista is numai la copii ..si deja e o pagina plina

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dau de baut .... petrecerea e in toi
Sarbatoresc fata, ca e Ilinca! Macar in ziua de Sf Ilie sa-i zic Ilinca, ca nici nu mi-am imaginat ca o sa fie Cezara. Cred ca asa a vrut ea!

O seara frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ei ana, cam multe vrei de la mine....carutul roz abia acu l-am vz. felicitari si sa fiti sanatosi
simina si eu stateam in dubii pt ca m-am facut acu ceva ani cu autobronzant, nimic de zis, fain, se lua ft ft putin pe haine....doar ca spre final e naspa ca se vede ca si cum ai fi murdara. deci am fost, m-a pictat si acu asteptam ziua de maine pt ca in 24 de ore se finalizeaza culoarea. deocamdata e bine
picky fetita....nu stiu, sincer si nici nu zic nic sigur ca mi-e ca iar ma lovesc altele, om vedea
mi-e lene, mi-e somn, mi-e de toate.....si mai e si cumplit de cald
am vb cu ninia, ne vedem in weekend, vine in Iasi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Neata, lenesele!!!!

Va las cafeaua calda, poate va gadila aroma ei pe la nasuc si va treziti cu energie

Ema, asteptam poza!!!!
Andreea, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita! La multi ani!
Picky, te cred cu bagajele, eu cu un copil cand plec de acasa zici ca am luat toata casa cu mine, cand or fi doi nici nu stiu ce o sa ma fac, cred ca-mi trebuie rulota .. Multumesc de incurajari, ieri mi s-a parut ca am simtit-o, dar inca nu zic sigur, poate a fost vrea paranoia de-a mea
Cris, Lali, treceti imediat la raport si cu cate o shaorma pt fiecare!

Pup, ma pregatesc acum sa plec la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa

ploua la c-ta..cerul arata de parca e 8 seara si trebuie sa bagam puiii in cotet la nani,si tuna si fulgera ca-n filmele horrro..nice,nu?

dar sa ne gregem mai intai cu ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ana hai nu fi supi,noi fetele ne-am vazut si conversat bine de tot,dar nu a fost si Paulica sa se fugareasca cu Miru
alynta nu stiu cum se descurca restul burticilor,dar ieri cand am vazut-o pe lali cum mergea prin caldura aia,fresh si razand,iar eu proaspat iesita din casa si cum am dat de caldura m-am ofilit ca o pastaie.. .Ce bine ca copii sunt ok acuma si au trecut si "bubele"
picky o sa intru azi pe mess si iti las numarul.Ar fi super fain sa ne intalnim toate .Crede-ma ca e mai buna praji asta care am facut-o zilele astea decat gogosi cu cioco..Si prajitura are cioco multaaaaaaaaaaa in ea..vezi ca de acum incolo trebuie sa fim super atenti ce porumbel scoatem ca astia micii sunt mai rau ca papagalii si reproduc tot
mady boierie fata,boierie e la tine.De 45 de ani e dradostea mare intre socrii tai? foarte frumos
ana am facuta poze,dar nu cu mancarea ca sa nu fim chiar asa de nesuferite
andreea sa-ti traiasca printesa cu numele
ana la mine merge netul aruncat cu prastia,asa ca incerc sa prind cate o ferestra ca sa pot sa va scriu si sa trimit.Multam de cafeluta.Nu dam fata poze cu mancare ca pe urma ne sare tot forumul in cap

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza gagici!!!

Eu calc haine de cand m-am trezit ,am intrat doar sa va las cele cateva pozici pe care le-am facut aseara la Cris. A fost atat de buna shaorma ca am uitat de poze .
Deci, Cateva poze....

Revin mai tarziu,acum e asa bine,e racoare si calc in voie ...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Asa, zgarcitele, nici macar o shaorma virtuala nu-mi dati si mie
Am vazut pozici, Miru o cumintica si frumusica foc, Cris, la cat e de slaba nu stiu unde intra shaorma aia si o mamica lali frumoasa foc, cu o burtica si mai si
Uitasem ca Paul nu e acasa, pacat, ca se jucau si cei mici nitelus

Vladut cu taica-miu au plecat cu noapte in cap in parc, sa stea pe racoare, si-au luat la ei merinde:prajitura cu branza, caserola cu fructe si covrigi, apa si sucul de portocale, sacosa de jucarii, si dusi au fost rau o fi!
Eu la birou, sa va mai spun inca o data ca mi-e lene?, si abia astept sa treaca ziua. Maine am zi scurta si gata, vine wkd-ul In wkd nu stim ce sa facem, am pleca, dar nu stim unde...suntem cam nehotarati

Mergi la inceput