LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

cred ca ma duc si eu la culcare, am asteptat sa mi se usuce parul...nu gasesc feonul... mi-e un somn....mamici, cum de mai rezistati la ora asta?

noapte buna!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara, delfinariu

vad ca avem avatare, sa vad cum schimb poza, ca acum vad ca imi apar delfinasii pe care ii aveam initial la albumul DC

noi suntem intr-o maraiala si bebeluseala continua, zi si noapte! nu pot pleca un pas de langa Isa fara sa nu inceapa "mama-mama", si din brate de la tati se intoarce sa ma urmareasca, si prin somn ma striga, de parca e ultima data ca ma vede si ma cheama . somnul de amiaza a fost deosebit de "original", jumate de ora dormita, o ora maraita! asta de la 15.30 la 20!! apoi au venit nasii si a continuat maraiala, nici nu vroia sa se uite catre ei de teama ca ar putea s-o ia careva de langa mine! am facut si o tura de cartier, i-am dat 3ml de nurofen, un dus lung cu o gramada de mingi in vana, 360 ml lapte (cu mucilagiu de orez, nu face nazuri) si somn, in sfarsit! is rupta!! ma doare capul de dimineata, mi-e rau, mi-e foame, dar nu mi-e somn! .

ochidut, neaparat vroiam sa-ti raspund la durerea de dor! asa ma cuprindea si pe mine dorul si disperarea cand ma convingeau ai mei si o lasam pe Maria cate o luna in Ro, mi se parea ca ma strang peretii, o auzeam pe Maria ca ma striga, ca imi cere ceva, mergeam in camera ei s-o pup si s-o invelesc . si plateam facturi telefonice astronomice!! mereu imi spuneam ca e ultima vacanta cand o mai las sa plece, si iar ma induplecam de rugamintile alor mei (e preferata lor) si de entuziasmul ei. si uite asa, veneam cu al meu de la munca, ne dusam si fugeam in oras sau cu masina pe plaja pana la 1-2-3 dimineata, doar sa nu ne asurzeasca linistea si ordinea din casa... si-acum e la fel, anul trecut am fost egoista si as fi putut s-o las iar in vacanta, Isa era micuta si avea nevoie de multa atentie, nu puteam merge la mare si in toate locurile unde mergeam inainte. dar eu nu pot fara fetele mele, o sa-mi fie tare greu cand or sa creasca si or sa-si ia zborul! iar daca vor decide sa-si faca viata intr-o tara departe de mine, sigur nu supravietuiesc!! asa am inteles dorul alor mei pana in adancul sufletului

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

am schimbat poza, ma pot si eu culca linistita

noapte buna, delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Buna dimineata!
Dam noi cafeaua azi din ... parc. E asa de racoare si de bine. Puiuca trage un pui de somn deja .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Daria

Radu,Albert

Am vazut poze superbe cu Isa,Victor,Larisa

Ochidut te inteleg cu dorul...cred ca asa suntem toate...eu am stat fara Antonia doar 4 zile cand am intarcat/o si desi imi doream timp doar pt mine era asa de goala casa...acum in aug o duc iar la mama vreo sapt sa am timp sa/mi caut rochii pt nunta...sigur o sa/mi fie un dor nebun de ea

Cris si Antonia are de mult doar un somn pe zi ce variaza intre 1 ora si 2...eu as fi vrut mai mult...iar seara adoarme dupa 10...iar dim se trezeste dupa 8.30

Mergi la inceput

Daria frumoasa LA MUUUUULTI ANI!!!!!!!!sa fii sanatoasa si voioasa!

LML si sanatate Albert Simon,Maeva Caterina, Tudor Stefan si Bebe de Iulia_N. Luna viitoare sarbatorim cu sampanie si tort!!!!

Si puiului meu drag, care implineste si el 11 luni astazi, inca o lunita scumpule pana la PRIMUL ANISOR! Te iubim muuuuuuuuult! Sa fii sanatos si fericit!

Mergi la inceput

Diana, multumim pentru cafeaua racorita din parc! Chiar am nevoie, eu am facut, dar nu am baut inca...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Daria scumpo

LML Raducu, Berti, Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

LA MULTI ANI, Daria scumpo

LML Raducu, Berti, Stefan

La multi ani si de la noi!

Mergi la inceput

multumim de cafea, diana. zici ca Eva e la primul somn? Isa mi-a dat desteptarea la 8, am iesit din camera si a adormit la loc... dar eu nu! eram treaza e la 7 cand, ca din fundul pamantului, auzeam o melodie de la Hi-Q (Ochii verzi ) si nu stiam de unde se aude totusi. pe final am vazut ca era telefonul Mariei pus la incarcat pe noptiera sotului dar, pana sa ajung la el, s-a oprit: era alarma ei pusa de cand mergea la scoala . si dupa 5 min iar incepe "uu, nanaa, uuu, nana!" , il tot butonez pe bajbaite (vorba vine, are doar butonul de oprit, ca e tactil ), dar se opreste iar! si, culmea, adorm fredonand in gand melodia, pana cand am ajuns la versuri "eu sunt tot ce ai visat" si-mi dau cumva seama ca nu mintea mea canta, ci telefonul . am deschis repede ochii mari (sa nu se trezeasca si Isa) si m-am uitat mai bine pe ecran. no, era un semicerc unde trebuia sa merg eu cu degetul pana la stop sa se opreasca alarma! clar, chestia aia tre sa fii deja treaz ca sa-ti iasa. si uite-asa degeaba am mai incercat sa adorm...

in alta ordine de idei, nu ma mai doare capul, dar ma doare gatul! si rau! cred ca intre apa rece de la mare (ILINCA, tu ma intrebai cate grade avea? nu stiu, era inghetata!! dar era plin de lume la balaceala. nu ma mir, ca in general aici vin nordicii si pentru ei e ok) si mersul desculta in casa pe gresie, ceva m-a pus in cap! ma mir ca doar eu is asa (si ma bucur!), ca eu is ultima care ma imbolnavesc...

si tot in alta ordine de idei, cred ca nu v-am spus ieri ca nu prea am intrat, dupa atata maraiala am vrut si eu sa ma lamuresc daca acum e de la dinti sau e alintare, sau altceva . asa ca am pus pisicuta in salon pe sofa, pe spate, m-am urcat deasupra ei ca o pajura si-am inceput sa-i scotocesc prin gurita. hm, pe langa cei 2 de sus (unul iesit de tot tare, unul 3/4 doar, mai sunt 2 gata sa sparga gingia, se vede creasta dintisorilor bine de tot). asa ca am luat-o in brate la pupacit si la alintat, draga de ea. asa nu a facut chiar niciodata ca in ultimele zile, eu tot speram sa-i iasa si ei dintisorii ca Mariei, tarziu dar in liniste

Mergi la inceput