Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani cu intraziere bb Tudor, in curand va trece la junior, nu va mai fii bb. Eu inca o mai strig pe Ioana bb, ca tare imi place.
camisv, ne-am propus duminica ce-a trrecut sa merem la porumbei (fiind si ziua ei) dar s-a trezit la ora 10, cand deja era fff cald afara :( asa ca inca astept un moment bun. Nu am mai fost cu ea cu masina deloc, din cauza caldurii si eu nici n-am clima in masina, asa ca prefer sa astept sa se mai racoreasca decat s-o chinui.

Nu am mai intrat nici eu, nu am chef nici sa ridic un ac de pe jos din cauza caldurii, dar e mai bine ca anul trecut ca nu mai am burta mare, acum "burtica " e la mine in brate .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Neatza fetele!

Pitica mea transpira excesiv in zona capului de ii curg siroaie de apa; este intr-adevar cald, se mai si agita...dar totusi..o fi normal?? vi se intampla si voua?

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Pt poza la profil din "Contul meu"-"Editare profil".

Si Ioana transpira imediat la caput, iar daca doarme in pat cu mine e jale, asa ca o tin in patutul ei pe salteluta de cocos, acum vedem de ce is bune astea. Nu cred sa fie ceva anormal deocamdata.

Mergi la inceput

asta e de proba sa vad daca adauga poza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Hi, hi, hi, cum ii sta parul Ioane, e asa scumpicaa

Mergi la inceput

Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
cum stati cu caldura? daca nu aveti, va trimitem noi ... desi s-a mai racorit putin.

Cameluska, asa bine doarme Ioana dimineata? Tudor se trezeste in general la 7 si putem pleca devreme in oras (duminica la 8.30 eram in centru si la 10 ne-am si intors)

Eveline multumim de raspuns, astazi face sotul rezervare la "Poiana Dornelor" pentru o saptamana si daca ne simtim bine (aici depinde de acomodarea juniorului) poate mai stam. Ai idee daca in Vatra Dornei sunt ceva magazine mari (gen Kaufland, Plus, Real etc) de unde putem cumpara produse de bebe? (sa stiu cum plec cu stocul de acasa ... la urgenta putem lua din farmacii, dar acolo sunt mai scumpe)

Nicopic cred ca-i normala transppiratia pe caldurile astea, mai ales daca are parul mai lung si poate si des. Tudor nu-l are asa des si tot este ud pe cap cand se trezeste.

Bebecris sunt copii care nu merg in 4 labe ci direct in picioare, asa ca daca nu-i place, nu-l forta.

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ne-am intors de la plimbarea de dimineata; am fost la soacra-mea sa se joace V pe acolo ca e holul mare si are loc de alergare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

tocmai ca nu are parul lung si nici grasunica nu e...:(

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Cami, bineinteles ca nu il fortez, l-am pus de cateva ori dar daca am vazut ca nu-i place nu l-am lasat.

Mergi la inceput