Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna ziua dragi mamici si bebici!
Cam ce greutate mai au bebeii vostri?

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

in jur de 9 kg.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

BEBECRIS...noi la categoria ,,pana'' ne mentinem, nu avem mai mult de 8,600...stam bine la inaltime: 77-78cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Tudor are 9.3kg, nu stiu insa cati cm ca nu apuc sa-l masor.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

David are in jur de 9.200-9.300, cred ca e bine pt 9 luni jumate.
Mari, ce lungut de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

noi tocmai ne-am intors vineri de la mare, unde a fost ataaaaaaaaaaaat de bine si de frumos, incat as fi mai stat vreo 2 luni.
Matei al meu e ok, la 9 luni si jumatate avea 9900gr si 74cm. Slava Domnului, nu avem probl cu mancatul; ne laudam si noi cu 2 dintisori jos, al doilea a rasarit cand eram la mare, iar sus avem gingia umflata si se pregatesc sa mai apara inca 2. sper ca nu simultan, ca ma duc la nebuni!!!
merge f bine in 4 labe, dar si in picioruse, tinut de manute sau sprijinindu-se de pat sau perete. astazi a reusit si s-a urcat singurel in patul nostru si era taaaare fericit.
pt cine vrea sa ne vada, ne gaseste aici :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.256244331058395.81155.100000184896934

o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Buna dimineata,

Am intrat de curiozitate pe topicul vostru si am constatat cu uimire ca suntem si noi acolo. Ma bucur ca nu ne-ati uitat. Va doresc toate cele bune. Nu pot citi in odiseea voastra despre copilasi pentru ca imi este greu, dar sper ca sunteti bine.

22+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Las eu repede o cafelutza cu lapte

Anca, n-am reusit sa-ti dau PM. Se vede ce bine ma pricep la calculator
Bebecris, M are 8,500 kg si 74 cm.

Fug... ca azi avem o zi plina.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Buna dimineata!
noi am fost si azi la plaja si a fost tare bine, Vlad e ,,topit'' dupa balaceala si alergat pe nisip, apa e ok, calduta...
CAROLA, Sa dea Domnul ca bb din burtica sa fie bine, sa iti faca viata fericita! Eu te-am gasit la odiseea de acum, si ma rog pentru tine si copilasul tau

Mergi la inceput

wow, ce liniste e aici!
sa va spun ce ma enerveaza pe mine in ultima vreme? faptul ca al meu copil merge singurel prin casa, dar cand vreau sa il filmez, oricat as ascunde aparatul, tot isi da seama ce fac si se pune in fund si pleaca de-a buselea spre locul unde pun eu aparatul...si eu care vreau sa ma laud cu copilul meu ,,mergator''...si n-am dovezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,

Mari, noi te credem, asa ca poti sa-l lauzi

Carola

Simona bravo lui Matei, ca-i mancacios ... eu n-am vazut poze, ca n-am cont pe FB. Ce bine ca ati fost la mare ... vreau si eu!

Astazi ne-am intalnit "la porumbei" cu Ioana si Cameluska frumoase amandoua, iar Ioana merge f. bine.

Astazi avem sarbatoriti, pe care-i pupam si le uram sa creasca mari si sanatosi.

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput