FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lore draguta, imi pare tare rau ..credeam ca voi gasi vesti bune! ma bucur insa ca deja ti ai facut un plan de bataie, pana la urma va fi bine

bytzi am facut FET ul , asa e! acuma astept!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

bytzi am facut FET ul , asa e! acuma astept!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Doamne ajuta!sant cu ochii pe tine

gena MTHFR -mutatia A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bytzule-!tu cum mai esti?

lore-ce ai rezolvat?iti deconteaza analizele?macra o parte..cele mai scumpe..

Doamne ajuta pana la capat!
+24 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Bruni,iti tin pumnii stransi,da Doamne sa fie bine la tine
Bitzi,iti multumesc frumos pt sfaturi.Am primit si PM de ieri l-am citit dar n-am avut taria sa mai raspund la nimic.Am ajuns ieri acasa si cred ca am pland pana noaptea tarziu,nu-mi pot reveni deloc din soc.
uratica,maine voi merge la un medic generalist care trebuie sa-mi prescrie toate acele investigatii ,dupa care eu sa sun la asigurator sa vad care sunt incluse,caci nu a vrut sa-mi spuna care sunt si care nu.Inainte aveam card la Medlife si aveam aproape orice inclus,astia vad ca sunt scartari rau,nici macar o eco nu o mai am inclusa la ginecolog(caci mai merg inainte de FET).Mai economiseam niste banuti.O sa vad cu analizele astea...
Fetele,eu am o clineta la servici pe care o stiu de vreo 2 ani si ceva.Este energoterapeut,este foarte renumita in tara.Nu dau numele aici.Am fost azi la ea si la o consultatie mi-a spus problemele care le am.Mi-a spus ca problemele cu trmpele sunt in urma unor raceli de cand aveam 3-4 ani.Mi-a promis sa ma ajute,o sa merg in paralel si cu sedinte la ea.Mi-a spus sa nu fac FET pana in octombrie,ca eu mai am probleme si trebuie rezolvate.Imediat a stiu ce am,de ce sufar,fara sa ii fi spus inainte.Mi-a mai zis ca stau f prost cu psihicul si ca pana nu ma pun pe picioare si pana nu ma schimb eu,sa nu mai incerc.I-a parut rau ca nu am apelat la ea mai din timp,caci mi-a zis ca a rezolvat f multe cazuri de hidrosalpinx si ca au ramas fetele gravide.Eu cred ca e adevarat pt ca o stiu de mult timp(nu m-am gandit sa apelez si la ea),plus ca stiu persoane vindecate de chestii mult mai nasoale de ea.Poate sunt cu capul,dar o sa merg in paralel pe cele 2 variante.Ideea e ca nu imi pot gasi deloc linistea si trebuie neaparat sa o fac,nu pot sa ma mai impac nici eu cu mine insami,parca m-am indepartat si de Doamne Doamne,vreau sa capat forta sa nu mai fie asa...
Va doresc mult mult succes si forta!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

loerelei asa am facut eu anul trecut , eram disperata, nu stiam ce sa mai fac dupa primul FIV esuat si ani de zile de analize si tratamente. Am facut acupunctura la un chinez, pentru ca citisem ca se recomanda in FIV, in Germania se face pacientelor inainte de ET cateva sedinta de acupunctura. Ei bine, mie chinezul , dupa ce i-am zis ce probeleme am, mi-a facut 15 sedinte de acupunctura, cam dureroase, dupa primele sedinte. A facut si sotul meu. Si ne-a zis ca efectul se va vedea in cateva luni, nu imediat. Eu cred ca si sedintele astea au contribuit intr-un fel la succesul meu cu FIV-ul de anul asta, oricum mi-au dat o alta stare de spirit, asta e clar, relaxare, m-au schimbat. Important, ca si bioenergia, este sa fie facute de o persoana specializata.
Nu fi trista, acum e mai greu, cand e socul mai mare, incearca sa nu te gandesti acum, eu asa am facut, ca nu puteam sa fac fata esecului. Mai tarziu o sa te mai linistesti si sigur, sigur o sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Offfffffff lorelei incearca sa te linistesti fetita draga stiu cum este, e foarte greu, asa am patit si eu cand am facut FET la Bucuresti mi-a iesit in prima faza beta 131.50 si apoi cand l-am repetat la 48 de ore mi-a scazut, nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte prin ce am trecut, nu vroiam sa se mai faca dimineata afara ca sa incep o noua zi am fost distrusa dar uite lupt in continuare si am zis ca nu ma las pana nu reusesc cu toate ca eu nu mai am nimic congelat trebuie sa o iau de la capat si lutp in continuare in speranta ca voi reusi .
Dumnezeu mi-a dat un om minunat sa-mi fie alaturi si pentru asta ii multumesc si zi si noapte si nu cred ca mi l-a scos in cale asa de tarziu cand nici nu mai speram( eu m-am maritat la 32 de ani ) doar asa ca sa fiu maritata ci ca sa imi intemeiez o familie cu. copii nu cred ca Dumnezeu o sa ne uite o sa ne rasplateasca pentru lacrimile varsate .
Cu Dumnezeu inainte lorelei si data viitoare va fi bine mai ales daca iti mai faci si niste investigatii suplimentare trebuie sa reusesti

toate fetele si va iubesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

lorelei, nu am cuvinte.. nu stiu ce sa-ti spun fetita mea, chiar nu ma asteptam.Eram sigura ca esti insarcinata.
Nu am mai intrat pentru ca am fost la histero.,..iar acum chiar eram curioasa sa vad cat ti-a iesit beta.

Te imbratisez cu drag. Cuvintele sunt de prisos.Este foarte greu pana o sa te hotarasti ce vei face de acum incolo si cum vei continua. Sper ca Dumnezeu sa te indrume pe calea cea buna si spre medici care te vor ajuta sa-ti implinesti visul.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiv_Sb spune:

lorelei iubita tu ne rasfatai cu capitole noi de data asta am inceput eu. Doamnelor dragi va astept la capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165765

Mergi la inceput