FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

bruni,bafta multa tie!iti tin pumnii stransi!Am citit si eu acum ca astepti rezultatul!Fetelor,cu analiza de trombofilie,cum pot proceda?Mi-o recomanda cineva?Unde se face?Cat costa?In cat timp aflu rezultatul?

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Lorelei , stiu ce inseamna, desi eu inca n-am facut FIV, am facut in schimb multe inseminari, imi pare nespus de rau, dar o sa fie pana la urma ai sa vezi. Trebuie sa crezi ca pana la urma va fi bine.
In legatura cu analizele de trombofilie, sunt f f scumpe si am inteles ca-s pe pachete, fiecate pachet e intre 5-7 mil. daca nu ma insel. Intra pe site-ul de la Synevo sa vezi. Si eu ma gandesc sa le fac inainte de a face FIV. Pentru asta eu zic ca dr ar trebui sa ti le recomande pt ca tu nu stii ce pachet sa alegi. Eu asa zic, vorbeste cu dr I sa vezi ce zice si el.

Mergi la inceput

Si sa ne scrii apoi ce analize vrei sa faci, sunt curioasa pt ca vreau sa le fac si eu.

Mergi la inceput

Lorelei, poti sa-mi spui cam la ce pret se ridica un FIV cu tot cu tratamente, eco si tot tacamul?
Sunt curioasa sa stiu ce ma asteapta, daca nu mi se accepta dosarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Lorelei, analizele pt. trombofilie sunt in lista de analize obligatorii in cazul FIV:
Anticoagulant lupic, Antitrombina III, Proteina C, Proteina S, Mutatia factorului V Leiden si factorului II, Mutatia genei MTHFR si Mutatia genei PAI-1 etc.
Pretul mutatiilor din cate imi amintesc este aprox. 700 ron si dureaza cca 14 zile lucratoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariss spune:

Roxa, saptamana trecuta am avut prima intalnire cu dr. I, iar la sfars am discutat si partea finaciara:
9150ron FIV
+medicatia(aproximativ 4000ron)
+ analizele, noi avem o parte din ele deja facute.
Mi-a spus ca toata nebunia va implica 4-5 drumuri la Sibiu.

Acum sunt la capitolul analize.

Bafta multa!

PS. Lorelei iti urmaresc povestea...si sincer imi pare rau pentru dezamagirea provocata de rezultatul analizelor.DUMNEZEU SA-TI DEA PUTERE SA MERGI MAI DEPARTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

offfffff lore-nu pot sa cred!nu intrasem ptr ca mi-a scazut tensiunea la 6,5 si am fost lesinata rau azi..dar de dimineata intrasem special ptr tine si ptr bruna mea!
pai daca ai avut 4,6 inseamna ca ceva ceva tot a fost..iar testele pozitive au insemnat si ele ceva..
hmm..cat despre trombofilie in bv poti face doar la synevo-numai ca iti trebuie un formular completat de dr ginecolog sau dr de familie..o analiza costa 600 ron,iar cealalta 950 ron..si rezultatele vin intr-o saptamana!eu am vrut sa le fac dar eram chiar in timpul fivului si nu mai avea rost-asa ca am renuntat!cabinetul in au pe calea bucuresti-aproape de intersectia mare cu 6 benzi..chiar peste drum de intrarea pe strada cu politia!dar sigur gasesti tu!insa..nu imi vine sa cred!

te dulce si te imbratisez cu drag fata frumoasa!cat despre testele pozitive i-ai spus drului?eu ma gandesc ca s-a prins initial!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

roxa-m,pretul depinde de tratament.Mie mi-au dat tratament in doze mici initial,nu mi-a mers si mi-a marit doza astfel incat numai tratamentul a fost 5000 ron.FIV-ul a fost ~8000 ron atunci fara tratament,iar acum din cate stiu e ~10.700 ron.
Joi cred ca pot sa aflu legat de analizele de trmbofilie,care trebuie facute.Eu merg joi la dr generalist aici in Bv si vad ce imi recomanda,oricum le fac pe toate.Ti le voi da si tie.

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc pt raspunsuri. Citindu-va de multa vreme, am aflat raspunsurile la o gramada de intrebari de la voi. Sunteti niste scumpici.
Sa dea D-zeu ca fiecare din voi sa-si vada visul implinit.

Mergi la inceput

uratica,merci fain.I-am zis dr I de teste si el zice ca are impresia ca s-a prins initial...
Eu vreau sa fac trombofilia caci am un card si pot face o gramada de analize gratis,astfel incat vreau sa vad daca imi intra si astea.Nu as avea nimic de pierdut daca imi intra,daca trebuie sa le platesc o sa vb cu dr I sa vad daca trebuie sa le fac si ce zice si el.Vreau mult sa reintru in cursa cat mai repede,poate chiar in august.Eu am vreo sapt de concediu in august(era stabilit sa mergem si noi undeva,dar in conditiile astea nu mai imi arde si nu mai am bani,plus ca pot sa folosesc timpul pt Sibiu)...Imi pare rau de tot,parca nu imi vine sa cred.Cred ca pe mine nu ma iubeste Dumnezeu,asta cred eu acum si nu pot sa inteleg de ce!

Mergi la inceput