Buna fetelor! Am observat din cele citite pe aici ca multe dintre voi va confruntati cu aceasta problema. Eu am trecut printr-o sarcina pliina de contractii, baietelul meu are cum 2 ani jumate, iar acum sunt din nou insarcinata. Am 8 sapt si temerea ca voi trece iar printr-o sarcina dificila. Am deschis acest subiect pentru toate acelea care dorim sa ne sustinem moral si sa impartasim problemele si bucuriile, evolutia sarcinii. Acum 3 ani exista un subiect deschis cu aceasta tema si intrau o gramada de fete, care, din pacate se confruntau cu aceasta problema. Va pup!
Buna Bianca
si eu sunt in 8 saptamani,la prima sarcina
pana acum am avut niste greturi oribile alaltaieri de am crezut ca mor .sper sa pot sa ma descurc in continuare,avand in vedere ca toate ma iau prin surprindere pentru ca sunt la prima sarcina.
sarcina usoara,multa sanatate si sper sa mai vorbim
Buna Sinziana!
Multumesc, sa ai si tu o sarcina usoara. In privinta greturilor nu iti face probleme, vor trece curand
bianca, deschideti-va o odisee daca nu este deja deschisa pentru eprioada voastra. Acolo vor intra multe fete cu aceiasi varsta de sarcina.
Sarcina usoara!
Mama de Ana si 39+
Fashion