Buna tuturor

Buna tuturor | Autor: monan_2006

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor mamicilor, ma bucur sa ma aflu aici, printre voi. Sunt o proaspata mamica din luna mai a acestui an si ... ca voi toate prima data, banuiesc, viata mi s-a schimbat total. Doresc sa impartasesc toate experientele mele cu voi toate, cu bune , cu rele. Va pup, Ioana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monan_2006 spune:

Cred ca primul lucru despre care vreau sa va vorbesc este alaptarea - dureroasa, insuportabila pentru mine, cauzatoare de rani etc, etc... Din pacate am pierdut laptele la doar o luna de la nastere. As fi vrut sa il pot alapta pe bebe mai mult timp, pentru instalarea anticorpilor si mentinerea acelui sentiment special dintre noi doi cand alaptam (stiti voi la care sentiment ma refer... , insa nu a fost posibil, din pacate. Mai sunt si alte proaspete mamici pe aici care au avut aceleasi probleme? Eu una le-as sfatui pe viitoarele mamici sa se pregateasca sufleteste si psihic foarte bine pentru perioada alaptatului (mai ales dupa cezariana).Eu una regret ca m-am preocupat prea mult de durerile facerii si mult prea putin de perioada imediat dupa care e poate mai importanta decat orice. Astept parerile voastre fetelor si cateva povestioare legate de experientele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Bine ai venit Ioana!
Ma bucur ca ai intrat si tu in aceasta comunitate,atat de speciala
Eu nu am trecut inca prin experienta alaptatului,pentru ca sunt abia in 2 luni.,insa ca si celelalte viitoare mamici,probabil asteptam cu nerabdare acest moment.
imi pare rau ca alaptarea pentru tine nu a fost tocmai o experienta placuta,dar mi-am dat seama ca esti o mama adevarata,pentru ca desi era foarte dureros pentru tine iti doreai sa il alaptezi pe bebe in continuare,ceea ce nu fac multe mame chiar daca au lapte.
Sper sa devenim prietene bune si sa te acomodezi repede in aceasta comunitate,pentru ca aici vei gasi multe suflete calde.
pupici si multa sanatate tie si bebelusului tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

Bine ai venit MONAN-2006!Si eu sunt o mamica de abia 3 luni si zic ca si mie mi s-a schimbat viata total de cand a venit EDY.
Imi pare rau sa aud ca ai pierdut laptele asa devreme.
Ce sa-ti zic eu alaptez inca si sper sa o fac cat mai mult posibil ca lapte am prea mult si baiatul meu nu face fata si am dureri de sani de morrrr.(dar acu mi-am cumparat pompa de muls si sunt mai bn.)
Ce bebe ai?BAIAT sau FATA?
DE UNDE ESTI?
PUPIKI

Mergi la inceput

multumesc mult pentru acest "bun venit" cald. Ma bucur sincer pentru tine si bebe ca ai muuuult lapte si sper sa ai in continuare cat mai mult, pentru ca e bine pentru sanatatea lui. Multa sanatate lui bebe, sa te bucuri de el si de familia ta nou formata.

Mergi la inceput

primul mesaj a fost pentru Sinzianaa, scuze, dar nu prea pricep cum functioneaza inca site-ul, ma acomodez inca :)Sunt inca bebe pe DC, ca sa zic asa...

Mergi la inceput

@costyhunny Multumesc din suflet pentru vorbele tale. Bebe e baiat, are falcute mari si colacei pe la picioare, plange cand ii e foame si ii place tareeeee mult in brate (ne santajeaza ca un profesionist deja ). Oricum, chiar daca il hranim artificial acum a luat bine in greutate si nu avem probleme cu el. Sa te bucuri de Edy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Foarte interesant MrJapan
ar trebui sa postezi undeva sa vada toate mamicile,fiindca chiar este o informatie foarte buna.
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

monan bine ai venit pe DC si sedere placuta. Sa-ti traiasca comoara,sa creasca mare si sanatos!

Mergi la inceput

Multumesc tuturor, e clar ca aici am nimerit printre prieteni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monmary spune:

Bine ai venit monan! Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu alaptarea. Nu ai precizat care a fost cauza intreruperii alaptarii. Am vazut un reportaj la televizor cu ceva timp in urma despre alaptare in care spunea ca alaptarea se poate relua chiar daca a fost intrerupta cu mentiunea ca daca a fost o pauza de 2 saptamani sa zicem, tot 2 saptamani dureaza pana se reinstaleaza lactatia...numai ca e nevoie de vointa si de grija speciala. Cand spun grija speciala ma gandesc la odihna mamei, la alimentatia bogata in lactate, proteine, lichide cat mai multe si foarte important e sa gandesti ca se poate.
Eu am nascut natural, dar cu epidurala si mi s-a instalat lactatia mai tarziu, abia a 3-a zi...pana atunci eram disperata pentru ca mi-am dorit foarte mult sa-l alaptez pe Alexandru stiind cat de importanta este pentru sanatate si pentru legatura afectiva...Medicul neonatolog, vazandu-ma ca eram stresata mi-a spus ca totul pleaca din minte si ca trebuie sa ma relaxez mai intai si sa ma gandesc ca va veni si laptele. A avut dreptate.
Nu stiu daca la tine va functiona pentru ca nu stiu cauza neputintei de a alapta(ar putea fi mastita sau doar stresul si schimbarile majore de dupa nastere)
Poti cauta pe youtube filmulete despre reluarea alaptarii...imi cer scuze ca nu pot sa-ti dau un link concret.
Oricum il vei alimenta pe pruncul tau...mult succes si daca te pot ajuta cumva, nu ezita sa apelezi!

Mergi la inceput