Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
neuronu' meu de te apuca de gat

mie mi-a placut "clasificarea prostiei pe subramuri".
Ma bucur ca vei adopta metoda ignorarii.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
neuronu' meu de te apuca de gat

mie mi-a placut "clasificarea prostiei pe subramuri".
Ma bucur ca vei adopta metoda ignorarii.

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara, buna seara

Lady dar pe cuvant ca asa imi aminteam ca tu ai mai avut asa cercelus ... cat desopre cine ce zice...NO COMMENT

A_driana sper sa reusiti! Va tin pumnii!!

Allexa imi inchipui prin ce trec mama si sora ta e foarte trist ce s-a intamplat, sper sa revina lucrurile incet-incet pe fagasul normal. Va doresc multa putere

eu azi am fost la "test psihologic" daaaaaar de fapr a fost test psihologic, apoi test de lb engleza, apoi test pentru planificare, mate pura, apoi interviu...siiiiiii apoi un alt interviu ...am intrat in firma dimineata la 08:45 si am iesit la 14:40 ca nu mai aveam pofta de nimic...

acum vedem daca raman sau nu eu pe post, oricum interviul a insemnat de fapt pana in acest moment "7 interviuri" si in final tot incercau sa scada la bani ...le-am zis ca daca stiu ce inseamna munca pe care o prestez eu si stiu stresul si responsabilitatea pe care o am,a nu mai incerce sa ia din bani....

in fine, cred ca voi avea un raspuns numai dupa ce ma intorc din concediu...

acum profit de faptul ca Fla a adormit (azi nu a dormit la pranz decat 20 de minute) ca sa ma apuc de bagaje, ultimele lucruri de pus la punct...maine iar voi avea o zi full..

va pup, va doresc numai bine, poate mai revin pe seara..

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

buna seara, buna seara

Lady dar pe cuvant ca asa imi aminteam ca tu ai mai avut asa cercelus ... cat desopre cine ce zice...NO COMMENT

Camy..stai calma,probabil iti amintesti ca am fost implicata in multe "rafuieli foruminstice","cruciade dc-iste",insa fui suficient de "inteligeanta" sa nu ma aleg cu cercelus ca Elton John...dar ulciorul..

Eu cred ca te-ai ales cu un nou job!Te astept maine sa ne faci o cinste "babana"!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Camy, concediu placut !

Mergi la inceput

'Neatza everybody in the house

sa aveti o zi buna!

Citat:

Mergi la inceput

'neata

ca-s treaza de la 6

gata, a ramas fata si fara fir de par pe ea , credeam ca nu mai ajung, ma si vedeam facuta cu lama
o parte duin bagaje gata..dar restul sincer nu stiu cand sa le ami fac...plus ca azi este si ziua socrului meu...si ne-a invitat, iar eu nu stiu cum sa fac sa nu merg acolo...cand ma gandesc ca socrul se ruga la DD sa ansc pe 14, sa sarbatoreasca amandoi si eu nu voiam, ziceam sa aibe copilul meu ziua lui de nastere, sa fie separat sa-l sarbatorim pe darius si numai pe el..

sper sa nu va suparati pe mine, dar simt ca innebunesc, mi-e atat de dor de el, si ma simt vinovata ca plec in concediu, iar el ramane in mormant ma doare sufletul cand pun lumanari colorate in geanta ca sa i le duc lui la mormant, sau maine sa i le pun pe mare...nu asa ar fi trebuit sa fie

ma duc sa plang..

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Camelia...poate te vei supara pe mine:dar gandirea asta nu face bine nimanui!!!

Darius ar vrea sa te stie fericita,impacata cu gandul ca s-a dus spre mai bine..si ar vrea sa-ti continui viatza si s-o traiesti cu toata inima.Flavius merita o mamica fericita,el traieste,el are nevoie de tine pe aceasta lume.Pe il poti ajuta,pentru Darius roaga-te,poarta-l in suflet insa nu mai cultiva sentimentul de vina!

Eu ce ar trebui sa mai fac,daca cineva a murit din vina mea ca n-am putut/stiut sa-l salvez.Pe varul meu l-a calcat masina in fata mea...si puteam sa-l salvez.E crucea mea..dar nu ma agat de ea...ci o port in minte si in suflet.

edit:stiu ca situatiile nu se compara,dar tot o moarte e..si la mine e mai rau-ca-i din vina/neputinta mea!

Citat:

Mergi la inceput

Camy, pentru ca maine nu stiu daca vei mai intra aici, iti urez de astazi La multi ani ! pentru ingerasul tau Darius Andrei, asa cum ne-a invatat o alta mamica de ingeras.

Iti copiez aici cuvintele ei:

"...am recitit ce ti-am scris acum un an si imi dau seama ca am gresit, neurandu-ti “La Multi Ani!”... Iarta-ma, iubita mea...iarta-mi slabiciunea, egoismul, meschinaria...imi doream atat de tare sa te am langa mine, incat nu imi puteam imagina urmatorii ani, fara tine....Inca simt inima inclestata intr-o gheara, cand ma gandesc la zilele-mi ramase, fara tine...dar am capatat puterea de a pune binele tau, deasupra dorului care ma macina...... Vreau sa cred ca ai un zbor lin.... vreau sa cred ca iti este mai bine acolo unde esti, decat daca ai fi ramas aici......vreau sa cred ca nu te simti singura.......vreau sa cred ca iubirea mea, te ajunge, ca o simti si ca iti este leagan printre nori...

La Multi Ani luminosi...printre nori pufosi....
La Multi Ani senini....printre fulgi divini....
La Multi Ani frumosi....printre ingeri radiosi....

Micuta mea......te iubesc….si nu uita...imi va fi dor de tine, mereu.....nu uita, cand nu esti langa mine, imi este greu.....

...cu dagoste si dor, mamica ta...... "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Camy, pentru ca maine nu stiu daca vei mai intra aici, iti urez de astazi La multi ani ! pentru ingerasul tau Darius Andrei, asa cum ne-a invatat o alta mamica de ingeras.

Iti copiez aici cuvintele ei:

"...am recitit ce ti-am scris acum un an si imi dau seama ca am gresit, neurandu-ti “La Multi Ani!”... Iarta-ma, iubita mea...iarta-mi slabiciunea, egoismul, meschinaria...imi doream atat de tare sa te am langa mine, incat nu imi puteam imagina urmatorii ani, fara tine....Inca simt inima inclestata intr-o gheara, cand ma gandesc la zilele-mi ramase, fara tine...dar am capatat puterea de a pune binele tau, deasupra dorului care ma macina...... Vreau sa cred ca ai un zbor lin.... vreau sa cred ca iti este mai bine acolo unde esti, decat daca ai fi ramas aici......vreau sa cred ca nu te simti singura.......vreau sa cred ca iubirea mea, te ajunge, ca o simti si ca iti este leagan printre nori...

La Multi Ani luminosi...printre nori pufosi....
La Multi Ani senini....printre fulgi divini....
La Multi Ani frumosi....printre ingeri radiosi....

Micuta mea......te iubesc….si nu uita...imi va fi dor de tine, mereu.....nu uita, cand nu esti langa mine, imi este greu.....

...cu dagoste si dor, mamica ta...... "

cred sincer ca numai o mamica de ingeras putea sa scrie aceste cuvinte.... altfel cine ar putea sa inteleaga durerea asta??
..eu stiu ca nimeni nu are cum sa inteleaga...pentru cqa nu are cum, ar trebui sa treceti prin asta, dar il rog pe DD sa nu mai treaca nimeni niciodata, nici un parinte sa nu-si mai ingroape copilasul...
offffff, ma simt atat de pustiita ...

peste o ora ma intalnesc cu mamici de ingeras, pentru a le da cate un cadou micut din partea mea...ca si cum i-as da lui Darius...

Mergi la inceput