Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Magda??(felicitari pentru evolutia ascendenta a micului luptator)

Multumim !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Citat:
Ps:in caz ca va intrebati de semnul meu de exclamare.E meritat,conform regulamentului am gresit,conform logicii-nu!

Lady, daca murim de curiozitate ne spui si noua la ce "intersectie" ai comis-o ? ... ca eu, una, ti-am tot spus "relax", dar tu, nici nu te lasi mai prejos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
Ps:in caz ca va intrebati de semnul meu de exclamare.E meritat,conform regulamentului am gresit,conform logicii-nu!

Lady, daca murim de curiozitate ne spui si noua la ce "intersectie" ai comis-o ? ... ca eu, una, ti-am tot spus "relax", dar tu, nici nu te lasi mai prejos.

la probleme tehnice.am fo'provocata

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara...

Lady dar cum ai comis-o mama din nou???? cerceii astia se tin scai de tine, nu??

A_driana va tin pumnii stransi, sper sa aveti totusi noroc sa reusiti sa va cumparati apartamentul dorit si nu mai fii dezamagita, ca nu stii de unde "sare norocul"..

Pe mine m-au sunat de la firma de unde am fost ieri la interviu sa ma anunte ca nu ma iau pe postul pe care am aplicat, dar in schimb ma iau pe alt post, foarte bun maine merg si la testarea psihologica si nu mai stiu ce teste si banuiesc ca apoi daca sunt multumiti imi fac si o oferta...zic si eu, nu stiu

acum ma apuc sa google-esc putin sa vad ceva teste psihologice...

noapte buna..

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Pe mine m-au sunat de la firma de unde am fost ieri la interviu sa ma anunte ca nu ma iau pe postul pe care am aplicat, dar in schimb ma iau pe alt post, foarte bun maine merg si la testarea psihologica si nu mai stiu ce teste si banuiesc ca apoi daca sunt multumiti imi fac si o oferta...zic si eu, nu stiu

Mergi la inceput

m-a pus sa citesc despre teste psihologice, am si cautat sa fac cateva, dar nu le gasesc...parca vad ca m-am laudat pe aici fix aiurea in tramvai, cine stie ce balarii imi pregatesc astia maine

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

daaaaaaaaaaaaar, maine dimineata sunt la ei la 9:00 asa ca un gand bun de la voi, o sa-mi prinda numai bine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

daaaaaaaaaaaaar, maine dimineata sunt la ei la 9:00 asa ca un gand bun de la voi, o sa-mi prinda numai bine...

C A M Y !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Bafta Camy !!!!!!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Camy...e prima oara cand iau avertisment-cartonas,deci nu se tine nimic scai de mine!Stiam ca voi lua avertisment,insa am riscat pentru a spune verde in fata unei persoane-adica fix exact ce e!E o persoana care ma hartuieste,adica apare pe la subiectele pe unde scriu si din senin ma ataca,jegos si fara logica!mi-a ajuns la gat si i-am facut "portretul"

siiiiii....."spor la angajare"!!!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput