Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)
Raspunsuri - Pagina 19
My_Lady0091 spune:
Busy scria ultima oara pe FB ca se indreptau catre o cabana,la munte!
Sper ca is mai bine copilasii,ca si ea,ca si mine o tine intr-o veselie cu bolile!
Eu ma intreb ce fac getik,rgagapie si restul mandrelor ce ne-au uitat!?
*Blackmoon Lady
12+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B O sa vreau sa vad si eu lucrarile Allexei |
Ok.
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
mai...eu sunt culmea..m-am invartit, m-am sucit..si nu am facut nimic pe aici prin casa...
CA DOAR NU AM CHEF!!

nu stiu ce naiba sa fac sa ma apuc odata de treaba 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Neatza fetelor 
Lady
- imi pare rau pentru Becca.
Camy - gata, raspund la apel
. Am fost la munte 5 zile, ca i-am promis lui Andi ca dupa ce ne facem bine, bine il ducem la munte (sa nu mai fie suparat ca a ratat tabara....). Nu stiam cand vii si nu mi-ai dat mobilul... am fost in Sacele
... si de acolo, prin zona.
Asa... vesti si povestiri:
1. Vlad are rau de masina combinat cu rasfat cronic... daca nu stau cu el in spate, varsa si cand sta masina pe loc

2. Ne-am dat drumul la vorba si noi...
nici nu am loc sa scriu tot ce zice. Dar e haios cu declaratiile de dragoste... ne ia pe rand si ne zice "alac" (de la I love you
), apoi "pupapa"(adica pupa-ma)
3. Avem 80 cm si 11.2 kg - Camy, nu te mai stresa... ai nostri sunt top-modele care functineaza cu Duracell![]()
4. Andi e indragostit... ieri in parc am murit de ras, ii zicea unei fete "Eu te iubesc mult pe tine... si chiar daca am o iubita la gradi, maine o parasesc, promit!"
Apoi l-am intrebat cum adica o paraseste... si mi-a zis ca o sa-i explice ca e o dulce, dar ca el va merge la scoala si ea nu, asa ca mai bine sa se desparta - si ca ii zice asa ca sa nu sufere, ca doar n-o sa-i zica ca o paraseste pentru alta, ca el e cavaler 
5. Nu am chef de munca deloc. ![]()
Cat de curand pun poze pe FB

vias spune:
eu m-am apucat de curatenie...dar ca intotdfeauna..primul pas e sa faci si mai multa dezordine..
...si tot astept sa-mi vina cheful..pana atunci am aruncat pe aici un ochi..si ce vad...Busy 

scumpa, noi am fost in concediu, dar acum iti trimit pm cu nr meu..
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:

mummy ii mortal Andy... da ce texte are la 6 ani, baiat destept ce mai...nu vreau sa ma gandesc ce-o sa faca cu fetele pe la 18 ani..
ii genial, un scump si jumatate 
ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta
Adriana, mamica pufarinului David
busymummy spune:
Eu ma pregatesc sa avem coada de tati (de fete
) cu pusca in mana la usa noastra 
Edit: greseli minore