Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:
Busy-sa nu se fi intepat in ceva,verifca-i piciorusele..poate asta-i si cauza plansului,zic si io
*Blackmoon Lady
11+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Si Pishko...ea deasemenea e disparuta in "Misiune in desert"![]()
Nu mai avem vesti de la Mihai&Emma![]()
Miha....Roger....roger![]()
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Busy-sa nu se fi intepat in ceva,verifca-i piciorusele..poate asta-i si cauza plansului,zic si io ![]() *Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit![]()
|
Of, Lady... a fost primul lucru... l-am verificat in talpi.. apoi l-am luat la masat, sa vad daca il doare vreun muschi, apoi la gimnastica... in afara de schiopatat nu da vreun semn de nimic...
My_Lady0091 spune:
Busy..e posibil sa fi facut vreo luxatie,entorsa-ceva?nu e umflat piciorusul?
Adica o cauza trebuie sa fie...poate a calcat gresit,a cazut poate in parc sau pur si simplu a dormit aiurea si simte o jena la picior..amorteala,furnicaturi...poate are carcei?
E o varianta-nu?
*Blackmoon Lady
busymummy spune:
La asta m-am gandit si eu ca a dormit aiurea si i s-a pus vreun carcel... ca inainte sa se culce nu avea nimic! Acum s-a culcat ca e treaz de la 5 si vedem cum o sa fie cand se scoala...
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Noi avem vesti
: de maine Stefan merge la cresaaaaa !( doar cateva ore
)
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui allexa06 Buna dimineata ! Noi avem vesti http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
suuuuuuper!

vrei sa te intorci la munca?
*Blackmoon Lady
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Magda-Rareshul tau face multe lucuri noi si super interesante!Felicitari voua! |
Multumim !
rares - clipe in spirala norocului
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Katy-nu ne-ai spus ce ai facut cu steriletul in cele din urma? *Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit![]()
|
Nu am mai facut nimik l-am scos si am ramas asa. nu imi mai trebuie sterilet cat oi trai eu.........prin cate am trecut...offff.
Iau pilule si e mai bine.
Laura B spune:
Buna dimineata, fetele!
Nu am disparut de tot- sunt doar in eclipsa. Am o perioada cam proasta, in care pe de o parte nu stau bine cu moralul, pe de alta nu stau bine cu timpul.
De cateva zile stau in plus la serviciu, asta pentru ca e sfarsit de perioada si e nevoie de overtime. Oricum insa, asta e un serviciu temporar- in curand se termina contractul si ma cam demoralizeaza si ca inca nu mi-am gasit altceva.
In plus, pe la noi inca nu a ajuns vara. Mai mereu e inorat, sau ploua, si e cam racoare pentru luna iulie. E adevarat ca nici caldura mare nu mi-ar placea, dar as vrea sa fie si pe aici mai insorit si sa se incalzeasca afara pana la 25 de grade.
Sophia a mai tras intre timp o tura de raceala, din fericire acum e mai bine. Are si ea de multa vreme bubite si roseata in interiorul coatelor si pe unde face cute. Eu o spal insa doar o data pe zi (mai des nici nu am cand). Am observat ca a ajutat-o putin solutia cu calamina.
Noutati altfel nu avem. Sunt usor ingrijorata acum ca cea mica inca tot nu vorbeste clar. E adevarat insa ca se exprima foarte bine "inginereste"- de exemplu cand vrea mancare, merge la scaunel si se chinuie sa se urce in el, ori ma indeamna prin incnituri si onomatopee sa o pun eu sus.
Gata cu timpul meu de calculator, Diana ma cheama insistent de ceva vreme.
O zi buna tuturor!