Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)
Raspunsuri - Pagina 11
A_driana spune:
lady da, ii asa cum zici tu pielea...deci asa are si Becca...atunci sigur ii de la caldura....ii fac dus de 2-3 ori pe zi acuma...
pedi vara trecuta mi-a recomandat puda mentolata...probabil si acuma la fel....acuma il spal cu infuzie de musetel si parca arata mai bine...desi cateodata se vad mai pronuntat, cateodata se vad f putin
...
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
eu pe rebecca o spal de 2-3 ori pe zi(dush)..si in cateva zile (3-4) dispar-se curata pielea(nu am dat-o cu nimic).
*Blackmoon Lady
11+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
el are de cateva zile...dar dus asa des ii fac doar de ieri....asa o sa fac si eu...
de ex acuma cand doarme se vad ff tare pe maini si pe la coate in interior, zici ca-i facut cu carioca...
busymummy spune:
Fetelor, eu lui Dutzu ii dau cu spray cu apa termala... si anul trecut i-am dat... se curata imediat, in cateva ore! Si face si bine la hidratarea pielii...
A_driana spune:
mummy cum se numeste spray-ul asta, ce contine si cat costa?
gabitza35 spune:
Sprayuri cu apa termala gasesti la farmaciile mai importante gen Sensiblu,helpnet,Centrofarm,etc. Asa se si nunesc si sunt mai multi producatori : Avene,Uriage, RochePosay,Ivatherm,etc.
Este f ok,eu am in permanenta in rucsac un astfel de spray si din cand in cand pulverizez pe mucosi cand suntem afara pt a-i racori.
O reactie la caldura (aparuta in saptamana cu vreme mai racoroasa
) a avut si Eva si pe langa apa termala am tamponat-o seara cu lotiune CICABIO de la Biodrma( am scapat in 2 zile,dar avea doar pe maini)
poze
A_driana spune:
multumesc fetelor...i-am cumparat spray cu apa termala, i-am dat de 2 ori...
am vb si cu pediatra...daca nu are nici un alt simptom, ceea ce nu are, inseamna ca ii de la caldura si nu am ce face, decat sa-l dusalesc des...si sa astept sa treaca canicula
noapte buna
busymummy spune:
Neatza, vin eu la
ca sunt
Azi-noapte m-a trezit Vlad din ora in ora... nu stiu ce a avut... iar dimi m-am trezit cu el ca plange si nu vrea sa mearga, apoi a inceput sa mearga dar schiopatat... sunt cam ingrijorata
Colac peste pupaza, Andi a facut o eruptie uratica pe piele... cred ca de la antibiotic...
Deci sper macar sa pot trage un pui de somn aici, la birou![]()
My_Lady0091 spune:
'neatza...un fresh de fructe la toate lumilili
,cu gheatza sfaramata si menta
Adriana-sper sa-si revina micul David!
Gabita,ce mai faceti voi?Cum merge terapia?Am vazut ca sunteti in cautare de carut nou!L-ai achizitionat?
Magda-Rareshul tau face multe lucuri noi si super interesante!Felicitari voua!
Katy-nu ne-ai spus ce ai facut cu steriletul in cele din urma?
Lauriciu-nu mai scrii deloc pe la noi!Te-am suparat?
Alexxa-da,cununam iubito,ne-am luat angajamentul de anultrecut,cand lucrurile inca mai mergeau bine la noi..si deh..trebuie repsectat caci suntem oameni de cuvant!Ne-om decurca noi cumva!
Voi cum sunteti?Mama ta?
Getik..tot te vad scriind prin alte parti..pe la noi nu:ne ocolesti cumva?
Bobomom...te asteptam cu vesti noi si bune!Am vazut poze noi cu Nikky..a crescut tare mult!
Ragapie...pash-pash vino si spune-ne de Maya cea bolfoasa!
Restul mandrelor ratacite:va ganditi sa reveniti printre noi?Pirelia,Mada_T,tiusca,Romanitza,Roxaly,Lorelix,et caetera
Fii-mea are in vocabular asa:
-mama,tata/tati,papa,caca,apa..astea uzuale
siiii...
-pocu=porcul
-baaa=banana
-caii=mancare
-api=lapte
-pou=ploua
-sia=masina
-tii=trei
-asa
-baii=bani
-bai=baie
-pii=paine
-pipii=pepene
si nu imi mai aduc aminte acum.
intelege propuzitii intregi:
-sa mergem sa facem baie
-strangeti jucariile
-adu-mi prosopul,sa putem manca.
-hai sa ne imbracam sa putem iesi afara(merge direct in camera ei)
si multe altele![]()
*Blackmoon Lady
11+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |