Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)
Raspunsuri - Pagina 10
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Da cineva o cafea ? Ca mie imi este somn tare, aseara am stat la meci cu Razvan
![]()
My Lady -
...v-am asteptat 
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
'neata
o
aromata la toata lumea
o zi racoroasa sa aveti
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Alexxa..imi pare rau.Te sunam daca veneam..dar in doua sapt.cununam...si banii sunt pe spongi
Sa aveti o saptamana buna!
*Blackmoon Lady
11+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Katyuscha21 spune:
Hello Girls 

la mine este dimineata acum si ma simt ca dupa o noapte de munca...obosita de numa
M-am capatat si cu o raceala de toti banii tusesc si ma doare rau in piept si mai rau ca a luat si Andrei sa vedem Elisa cum o sa fie, ea e mai rezistenta ca Andrei.
Cam astea sunt noutatile la noi
Am sa pun niste poze dar cand o sa am timp ![]()
o seara buna la voi 

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
A_driana spune:
'seara
katy pupam bolnaviorii si pitica sa nu ia boala 
fete, ma puteti lamuri careva? cum stiu daca ii eruptie de la caldura sau ceva alergie sau ceva boala a copilariei (pojar, rubeola, etc)...
David si vara trecuta a avut bubite pe corp de la caldura, dar acuma mi se pare f urat.....
acuma sunt bubite mici rosii, se simt denivelari finute pe piele, dese, si are plin pe maini ( pe umeri ii plin si merge in jos spre mana), piept si burta, spate aproape de fund unde ii scutecul, pe frunte si cateva in cap....nu a facut febra, nu-l mananca, nu pare sa-l deranjeze cu nimic....
vara trecuta, la recomandarea pediatrei, i-am dat cu pudra mentolata, si i-a mers bine....dar acuma citind despre asta, zice ca nu-i indicat...
acuma seara i-am facut o infuzie cu musetel si l-am tamponat...
mami si sotu zic ca sigur ii de la caldura, avem 32 grade in casa, cand doarme ii plin pe corp de bule de apa....
se poate sa fie ceva alergie sau boala? ca ma gandesc sa nu stau ca tuta sa cred ca-i de la caldura si cand colo sa fie ceva boala...
allexa06 spune:
Eu nu cred ca este alergie si nici de la caldura...Daca nu se retrag deloc pana maine,macar un pic...eu zic sa-l duci la contagioase, sa nu fi facut vreo boala a copilariei.
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
'neata
aseara i-am facut infuzie de musetel si l-am tamponat pe tot corpul....acuma parca arata mai bine, tot mai sunt, dar parca nu mai sunt asa rosii si nu se mai vad asa tare...
dar bubitele nu au vezicule pe ele, cum am citit ca ar fi la bolile copilariei, nici nu-l mananca sau ceva............ar putea fi asa ceva fara nici un simptom si sa nu stiu?
p.s. acuma ca m-a pus pe ganduri alexa
, m-am pus pe citit iar la fiecare in parte...toate cele 5 boli fac febra mare, eruptie care se intinde pe tot corpul, maancarimi, vezicule pline cu apa, tuse, dureri de gat, ganglioni...
in afara de bubite, nu regasesc nici un alt simptom
sper totusi sa nu fie nimic
My_Lady0091 spune:
Sunt de la caldura.Sigur.Si Rebecca are la fel.Ajuta foarte mult daca ii faci baie dimineatza,seara,chiar si la amiaza,in fiecare zi-in zilele calduroase.
Bubitele sunt ca niste denivelari la atingere,in unele locuri mai rosiatice(zonele acoperite),in alte locuri normal-doar denivelare.Cand atingi e ca pielea de crocodil sau gaina.
Nu te speria.E doar eritem de la caldura.
Mergi la pediatru sa iti recomande ceva.Stiu ca in caz de bubite din astea,nu se aplica creme,uleiuri-pentru a lasa pielea sa respire!
*Blackmoon Lady
11+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |