Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 8
carola spune:
ralu, da cred ca nu se mai gaseste. eu fac innohep zilnic si iau aspenter, si no spa care cica mai ajuta.
sa vad cum imi ies analizele luni si daca imi maresc doza de innohep o pun pe dr mea sa imi refaca ecografia inainte sa incep tratamentul.
eu nu sunt chiar asa de nerabdatoare. la mine timpul se masoara in zile si apoi cand mai trece o saptamana rasuflu un pic mai usurata.
21+
www.flickr.com/photos/carola456
ralu_t spune:
apropos de nospa. sa va redau ultima mea discutie cu ginecologul (cel nou, cel cu care nasc, nu tutunaru)
eu: pentru contractii nedureroase ce sa iau?
el: luati niste nospa
eu: nu stiu exact care e treaba cu nospa, dar la mine nu a avut niciun efect nici la prima sarcina, nici acum. nici macar efect placebo. mai mult, toate prietenele mele spun acelasi lucru
el razand: ar fi surpinzator sa-mi spuneti ca are efect fiindca pana acum nu s-au gasit in uter receptori de substanta x (aia care e in nospa)
eu: bine ca il recomandati insa..
el: rade
eu nu mai prelungesc discutia ca relatia e noua si nu-mi permit
acum ziceti si voi...noi ce suntem de fapt? niste cobai in neputintele/limitarile cunoasterii lor? o fi vb aiurea? daca n-a vb insa...e trist de tot avand in vedere ca toti recomanda in romanica pastilele astea
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra
emilyjeuly spune:
buna burtici!
firicel, cu intarziere! multa sanatate si un bb sanatos si la termen!
ma bucur va Lia este bine! sa de DD sa stea bb in burtica pana la termen!
vin si eu cu vesti bune de la eco morfologica: sunt in continuare flacaii, unul are 426 gr si unul 452 gr, au de toate crescute cum trebuie si varsta dupa ultima menstruatie corespunde cu varsta ecografica, adica 21 sapt si 3 zile (ieri). mi-a dat si un filmulet cu toata ecografia si m-am uitat cu sotul aseara la calculator si sunt asa frumusei. abia astept sa ii vad.
colul are 4cm si se pare ca deschiderea nu a avansat, dar dr. a zis sa stau cat mai mult culcata pe laterale, asa ca lenevesc in continuare.
Emily 21+ cu
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
carola spune:
adica eu imi ciuruiesc fundu' cu no spa degeaba?
la mine a avut efect ceva, poate no spa, pentru ca mi s-a inmuiat burta.
emily,tu nu ai cerclaj? poate sa se deschida si asa? imi dai alt motiv de ingrijorare ca nu aveam suficiente . glumesc.
21+
emilyjeuly spune:
asta cu nospa chiar ca este aiurea. si pe mine ma ajuta cand am nevoie. ma intreb totusi de ce il recomanda drii la noi daca nu are nici un efect in cazul contractiilor?
carola, intr-adevar am cerclaj, dar la mine deschiderea este dinspre interior, iar cerclajul a fost facut mai aprope de exterior. sper ca intelegi ce vreau sa spun , ca altfel ni stiu cum sa explic.
Emily 21+ cu
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
carola spune:
am inteles. sa stai linistita in pat pentru ca nu e ok cand se deschide orificiul intern. la mine era inchis cei intern. se deschisese orificiul extern si s-a facut cerclaj profilactic.
21+
corina_s spune:
hello
ce fac burticile in weekend?
raniasanatate multa, ai grija de tine si sper sa iti treaca repede
beatrice ce burtica maricica..probabil fiindca e si a doua sarcina
sunt si eu fericita ca se vede burta acum si sunt tare mandra de ea..si sotul mai nou ma striga "burtica"
zguby multumesc pentru carti, o sa le rasfoiesc..acum cat mai am timp, ca pe urma vorba fetele..tot la instinct apelam
ralu cu cine nasti acum? si eu mi-am schimbat medicul de curand..merg la roxana constantin - e la medlife, sanador si doar garzi la Polizu
va pe toate si va doresc un weekend frumos sa aveti
17+
biancabia spune:
Nici la mine nu avea efect no-spa-ul, nici vreun alt medicament, am inteles, insa, ca sunt persoane la care are efect. Probabil depinde de originea problemei. La mine nici perfuzia cu gynipral nu avea efect, nimic, aveam contractii continuu. In final am nascut la termen...colul tare, nu stiu, e fost bine
Curaj si optimism va doresc!
dana84 spune:
buna dragele mele
iar am luat o pauza de cateva zile pt ca mi-am permis luxul de a sta acasa marti si miercuri si de joi incoace m-a terminat serviciul
referitor la arterele uterine eu am asa
-dreapta-0.48
-stanga-0.50...si aici la stanga scrie ca valoarea este crescuta
voua vi se pare asa crescuta????
FIRICEL SI DIANA va urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!....cu intarziere dar sper sa ma scuzati...sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dravi voua!
fetelor stiti ce am facut eu azi???....m-am dus la showroom-ul inglesina la otopeni si am cumparat carutul...deci cand l-am vazut m-am indragostit de el pe loc si nu am putut sa ma abtin sa nu il cumpar...mie mi-a placut ca se manevreaza foarte usor.
l-am luat si l-am dus la mama...initial nu prea vroiam sa iau nimik pana prin octombrie dar csand mi-au spus cei de la reprezentanta ca este ultimul culoarea asta si ca altu nu mai face am zis ca al meu este...v-am pus site-ul sa-l vedeti si voi sa va dati cu parerea.
http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=140
va pupi
21+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
carola spune:
dana, vrei sa iti raspund eu legat de valoare?
imi place carutul. culoarea mi se pare un pic cam puternica ptr gustul meu. sa il stapaniti sanatosi.
21+