Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

in afara de greutatea, a mai fost vreo alta chestie care sa ii dauneze din cauza diabetului? a nu se intelege ca greutatea i-a daunat.

22+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bebeii care provin din mamici cu diabet gestational pot avea probleme cu glicemia imediat dupa nastere si de aceea sunt supravegheati un pic mai atent.

Plus ca au predispozitie ca adult sa declanseze si ei la randul lor diabet, nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta:(((, nu am citit prea multe studii legat de problema asta dar parca asa imi amintesc.

Si greutatea poate fi o problema, un copil mare poate avea greutate sa se nasca vaginal si de aia tb controlat diabetul mamei ca sa nu "produca" vreun copil f mare.

Dar astea sunt cazuri destul de rare, mai bine descoperi si tratezi inainte, stiu ca in romania nu prea se face screeeningul pt diabet gestational, aici e test standard.

Copilul meu e bolnavior iar, m-au sunat de la gradi sa merg sa il iau ca are 39 temperatura:(((, e tare marait si nu-i convine nimic.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Si-o .

irina - sanatate si lui Aidan!!

mada - felicitari pt. cuculet!! Asa da, vesti sa incepi concediul!!

carola - si eu am fost suspecta de diabet la S., dar nu era. Pe langa ce a spus irina, parca e riscul de www.desprecopii.com/info.asp?id=1221" target="_blank">preeclampie spre finalul sarcinii. Oricum, nu-i de bine cu diabetul gestational, dar, tinut sub control nu-s probleme.

Fac cap. nou.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 45

Mergi la inceput