Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 19
madabout2003 spune:
A'ti plecat la masa?
Mi'e o leneeeeee..dar numai maine nu e poimaine si vacantaaaaaa... Abia astept sa manac porumb fiert si icre... tb sa ii spun mamei sa ma intampine cu asta ! si un pepene rosu..
Voi mai purtati pantofi cu toc? Ca m'a apucat azi fudulia si cum n'am mai purtat de vreo 2-3 saptamani ma dor picioarele de mor! Cred ca o sa zic lui J sa imi aduca balerinii ca altfel o sa ajung in picioarele goale le eco...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
17+
abramburika spune:
Si mi-am adus aminte, ca am vb ieri, cautand prin box, am gasit o pompa medela manuala noua. Pe care o ofer cu drag, cui vrea. Mi-au dat-o din spital (la G.), dar nu am folosit-o deloc, ca o aveam pe a mea, electrica. Am uitat complet de ea. Daca e cineva doritor, astept PM pt. a ne pune de acord.
Deci, nu intereseaza pe nimeni?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Gata, fetele, iesiti din barlog ca s-a terminat revizia forumului
. N-a mers o perioada.
21s
miereamara spune:
Brambu, io as vrea pompa da' sunt departe, o medela noua manuala costa aici vreo 25 de doalri, probabil cat ar fi transportul:). am avut si eu o medela manuala, e f buna, mai ales cand ai sanul angorjat si nu poate bebe sa apuce cum trebuie, merge de minune sa detensionezi un pic, ca sa nu mai pui magaoaia aia electrica in functiune
.
din pacate nu mai stiu nici usernameul si parola la contul comun, am o idee dar cred ca uit un punct pe undeva, am intrat f f rar
. Asa...ca apreciez un pm cu date:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Am intrat pe fuga sa va salut.
Eu sunt internata de ieri cu Stefan, cu febra mare, diaree puternica, varsaturi...
Acum am venit acasa sa fac un dus, l-am lasat pe Stefan cu mama intre timp la spital. Acum e relativ bine Stefan, azi a luat 2 perfuzii pentru rehidratare, si ce calciu din cate am inteles eu. Oricum nu mai are febra de aseara, scaun ultimul l-a avut asta-noapte, asa ca e spre bine. I-a luat sange pentru analize dimineata, sa vedem ce o fi fost. De acum seara l-a trecut pe furazolidon pastile, pana acum ii dadea in branula. Eu sper pe maine sa ne lase acasa, daca ies bine si analizele, vedem.
Va pup si sper sa fiti toate bine, nu am mai stat sa citesc, ma grabesc sa fug inapoi!
diana
16+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
abramburika spune:
diana - multa sanatate la puiul mic!! 
irina - ai PM. Eu m-am gasit ff bine cu aia electrica, asta manuala nu am folosit-o niciodata.
21s
madabout2003 spune:
Gata m'am intors!
Eeeee baiatttttttt!!!!!!!!!
Sunt super fericita, am un zambet tamp pe toata fata...nu numai eu si J si Emily la fel
!
Diana sanatate multa lui Stefan!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
17+
carola spune:
Diana, multa sanatate puiului.
Arleza, tu intrebai de vezica si col. Azi am testat si dc ai vezica plina colul se masoara mai bine. I-am zis dr ca special nu am fost la baie ca voiam sa vad cat e de mare colul si m-a felicitat
.
Deci...la eco asta bebe are 606 grame. Mi-a dat dr sa fac "hiperglicemie provocata" sa vedem daca am diabet gestational avand in vedere ca e bebe asa mare. La ultimele 2 eco mi-a oferit surprize bebe. La cea de joi si-a apucat degetelele de la piciorusul drept cu manutele, iar azi a scos limba
.
22+ 
www.flickr.com/photos/carola456
corina_s spune:
diana sanatate micutului si insanatosire rapida..saracutul
mada felicitari pentru baietel![]()
dupa zambetul de pe fata inteleg ca vroiati un baietel
carola ce maricel e voinicelul, sa fie sanatos si cumintel
18+ 
miereamara spune:
Mada, felicitariiiiii!!!!! Cred si eu ca esti fericita!
Carola, eu am avut diabet gestational la prima sarcina. Aidan a fost marisor 4000 kg.
Acum m-au testat la 18 saptamani si am iesit ok. O sa repet testul din nou la 22 si 26 de saptamani.
Multa sanatate lui Stefan!
Azi am rasturnat casa cu fundu in sus, am aruncat 3 saci de haine si alte maruntisuri care imi ocupau dulapurile degeaba.
Brambu mersi pt mesaj, inca nu am avut timp sa intru.
Va pup!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator