Olanesti
anul asta as vrea sa-mi tratez niscai afectiuni renale, plus ceva manifestari alergice si am inteles ca olanestiul e recomandat pt asta.
as dori ceva sugestii de cazare, avand in vedere ca plecam cu 2 copii, ma gandeam sa stam la o pensiune intr-un apartament, dar care sa fie aproape de un hotel cu baza buna de tratament, nu as dori cazare la hotel pt ca ar trebui sa luam 2 camere, ceea ce ar fi mai scump. de asemenea, stiti cum se procedeaza cu tratamentul daca nu mergi cu bilet la hotelul respectiv si daca pot bea si copiii din apele respective (cel mic are si el probleme cu alergiile)?
va multumesc.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Raspunsuri
geniest spune:
vladis noi am fost anul trecut si desi initial ne-am cazat la o pensiune aproape de centru, dupa 2 nopti am luat si o camera la hotel. In Olanesti nu sunt multe hoteluri, este hotel Parang,H. Olanesti... Parang este chiar in centru.
La pensiune era foarte mare galagie. Multe familii cu copii si era o alegatura dimineata devreme si seara dupa ora 10...
Se auzea absolut tot, de la usile trantite (numai asa se puteau inchide) pana la dusul de la camerele de deasupra....
Basta se gatea in bucataria comuna si aveai miros de ceapa calita in toata pensiunea...
Daca as merge din nou eu as alege hotelul.
http://chicboutique2011.blogspot.com/
delsim spune:
In Olanesti sunt mai multe hoteluri noi, cu preturi destul de ok:Premier, President, Podium, Tisa, Casa Vanatorilor, Suprem, Stogu, Select, Bitu.Parca vazusem pe unele siteuri ca ofera si unele servicii balneo.Poti sa suni si sa intrebi.
Mergem si noi anul asta si stam la vila Trei Brazi, dar nu e aproape de hotelurile cu tratamente balneo. E in apropiere de hotel Livadia, suna la receptia lui si afla daca ofera servicii balneare.
Hotelurile vechi gen Olanesti, Parang sigur ofera servicii balneare, poti sa suni si sa te interesezi cum ai putea ajunge sa beneficiezi de ele daca nu esti cazat acolo.
In centru mai era un cabinet de balneo, unde poti sa mergi la un consult in ceea ce priveste bautul apelor.
mironosita spune:
Anul trecut am fost la olanesti si am stat la pensiunea noele intr-un apartament.Este foarte frumos,este apartamentul de la ultimul etaj,cu ferestre in tavan.Māncarea este extraordinara.Am fost foarte multumiti,ne-am si prelungit sederea cu cateva zile.
delsim spune:
sau gasesti pensiuni multe pe turistinfo.ro
despre tratament:http://www.olanesti-romania.ro/viewArticol.php?idArticol=19
vladis spune:
va multumesc tuturor pt raspunsuri
tot cautand mi-au atras atentia 2 pensiuni din olanesti: www.turistinfo.ro/baile_olanesti/cazare-baile_olanesti/vila_bradisor-c57238.html" target="_blank"> vila bradisor si www.turistinfo.ro/baile_olanesti/cazare-baile_olanesti/pensiunea_casa_vanatorilor-c23263.html" target="_blank"> casa vanatorilor. din intamplare a fost careva dintre voi cazat acolo? o sa sun la ei pt info, as dori insa si impresiile voastre: cat de aproape sunt de centru, curatenie, daca sunt potrivite pt copii, etc.
geniest, sper ca pensiunea despre care vorbesti nu e una dintre cele doua?
delsim, multumesc pt ideea de a suna si la hotelurile respective.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
gabitza2005 spune:
Nu inteleg preocuparea pentru apropierea de "baza de tratament" - intr-un oras statiune ca Olanesti nici un drum nu dureaza mai mult de 15 min , poate ceva mai mult dureaza drumul pana la izvorul principal din padure -drumetia in sine face parte din tratamentul de la Olanesti.
Vacanta placuta!
geniest spune:
Nu, noi am stat la Pensiunea Andra. Chiar in centru.
http://chicboutique2011.blogspot.com/
delsim spune:
Casa Vanatorilor e la inceputul Olanestiului,inainte de intrarea in statiune, intr-o dumbrava.
delsim spune:
Mai e un mic hotel Alice, au oferta interesanta pt pensiune completa si mi-au mai placut vila Belladona,Ema si pensiunea Noel a comediantului Grig Chiroiu, e foarte misto, insa e mai scumpa.