Speranta
Raspunsuri - Pagina 2
Floare de Colt spune:
Fetelor, sigur ca pana la urma se lasa cu ochisori!
Mult succes si multa incredere!
Pupicei,
Floare de Colt
Monica-Elena spune:
Multumin, Floare de Colt. Intotdeauna ai un gand bune ptr toata lumea. Iti multumin ca esti alaturi de noi.
Speranta moare ultima nu?
Monica
Simona_ spune:
Multumesc si eu Florare de Colt pentru gandurile bune, iti doresc numai bine
Ne mai auzim si maine... sper... si pe zi ce trece sa auzim numai vesti bune din toate zarile.
matia spune:
Si eu fac acupuncutra, dar punctele mele sint putin diferite ( foarte putin) de ale voastre!Mie in ziua 2 si 3 mi-a pus niste ace in puncte speciale.Imi pune 19 ace la fiecare sedinta, o data sau de doua ori pe zi.Am facut 11 sedinte si continuam....La mine nu cade nici un ac!Ce ma bucur ca mai face cineva!
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
anis spune:
As vrea sa le intreb pe fetle din Bucuresti ,unde pot face acupunctura, unde vi se pare voua ca e bine??????
AniS
matia spune:
Eu corespondasem pina sa gasesc un acupuncturist la mine in oras cu Tutu Codrut, care nu stiu cum este profesional dar mi s-a parut sufletist.Cabinetul are adresa pe net. http://www.naturaplant.ro/doctor.php Incearca.
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
Monica-Elena spune:
Anis eu fac la medicul meu de familie care este medic militar si nu are alt cabinet particular. Deci din afara nu se prea ajunge la el. Imi pare rau iar alte cabinete nu stiu.
Monica
Simona_ spune:
Sper sa nu fie si de aceasta data sperante false pentru ca mai am teoretic 5 zile pana la urmatoarea menstruatie care ar trebui sa fie pe 15.11, dar ma dor sanii ingrozitor, sunt foarte sensibili, deabia daca pot sa ii ating. E adevarat ca pe mine ma dor sanii inainte de ciclu dar ca luna aceasta nu m-au durut niciodata.
Alte simptome nu mai am, iar de teste de sarcina nu mai vreau sa aud pentru ca numai de 1 singura liniuta am avut parte. Ar mai fi ceva mucus dar de evolutia lui nu am tinut niciodata cont. Singurul lucru care ma indreptateste sa sper este temp. care in aceasta luna a fost nesperat de mare in comparatie cu tot anul. Dupa ovulatie nu a scazut decat de 2 ori la 36.9, in rest 37, 37.1. Eu nu am avut niciodata asa temp max. a fost 36.9 si o data parca 37.
Imi doresc sa fi reusit dar pana atunci mai am de asteptat, am sa va tin si pe voi la curent.
Simona