glucoza serica scazuta

glucoza serica scazuta | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

am facut un set de analize fetitei mele ( 4 ani), pt ca nu prea are pofta de mancare de ceva vreme si e cam palida. Urina si kk au iesit bine, dar la sange au iesit cateva modificari, unele sunt aproape de limite, dr nu s-a ingrijorat cand i le-am citit la telefon. Ceea ce ma ingrijoreaza este insa glucoza serica, i-a iesit 40 si normalul e intre 60-105. Acum, dr nu m-a prea la murit, cica sa o repetam peste vreo luna ( nu e mult??), ca ar putea fi mica tocmai din cauza ca in ultima vreme nu prea a mancat bine sau ca au trecut prea multe ore de la masa de seara pana dimineata pe la 10 cand i s-a luat sangele dar ..apoi a inceput sa ma intrebe si daca am pe cineva cu diabet in familie. Ea parea optimista ca nu ar crede ca e ceva, sa repetam peste o luna dar acum mi-a intrat cuiul....:(

ma poate la muri cineva mai bine? poate aveti copii la care intai a iesit scazuta glucoza si apoi, la un interval, normala?

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Essea, la intrebarea ta, un raspuns ar putea fi acesta>

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/glucoza-serica-sau-glicemie_62

pentru copil intre 3-12 ani, valoarea glicemiei 40 mg/dl este sub limita considerata normala.

Valori scazute ale glicemiei (hipoglicemie) se pot intalni intr-o
afectiune a pancreasului, a rinichiului, a glandei tiroide, sau a ficatului.

Este bine sa repeti analiza de glicemie, dar pana atunci ar fi bine ca seara, la 22, inainte de culcare, fetita sa manance o gustare.

Multa sanatate!

P.S. De vazut si ce alte analize erau la limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

eseea nu te speria! daca diferenta de ore intre momentul recoltarii si momentul cand eprubeta a ajuns efectiv in aparat este foarte mare, glicemia aia nu are nici o valoare...incearca sa o repeti la un laborator si nu la o clinica care trimite mai departe la un laborator!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput