glucoza serica scazuta
am facut un set de analize fetitei mele ( 4 ani), pt ca nu prea are pofta de mancare de ceva vreme si e cam palida. Urina si kk au iesit bine, dar la sange au iesit cateva modificari, unele sunt aproape de limite, dr nu s-a ingrijorat cand i le-am citit la telefon. Ceea ce ma ingrijoreaza este insa glucoza serica, i-a iesit 40 si normalul e intre 60-105. Acum, dr nu m-a prea la murit, cica sa o repetam peste vreo luna ( nu e mult??), ca ar putea fi mica tocmai din cauza ca in ultima vreme nu prea a mancat bine sau ca au trecut prea multe ore de la masa de seara pana dimineata pe la 10 cand i s-a luat sangele dar ..apoi a inceput sa ma intrebe si daca am pe cineva cu diabet in familie. Ea parea optimista ca nu ar crede ca e ceva, sa repetam peste o luna dar acum mi-a intrat cuiul....:(
ma poate la muri cineva mai bine? poate aveti copii la care intai a iesit scazuta glucoza si apoi, la un interval, normala?
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
Adrianaa spune:
Essea, la intrebarea ta, un raspuns ar putea fi acesta>
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/glucoza-serica-sau-glicemie_62
pentru copil intre 3-12 ani, valoarea glicemiei 40 mg/dl este sub limita considerata normala.
Valori scazute ale glicemiei (hipoglicemie) se pot intalni intr-o
afectiune a pancreasului, a rinichiului, a glandei tiroide, sau a ficatului.
Este bine sa repeti analiza de glicemie, dar pana atunci ar fi bine ca seara, la 22, inainte de culcare, fetita sa manance o gustare.
Multa sanatate!
P.S. De vazut si ce alte analize erau la limita.
bulinuta27 spune:
eseea nu te speria! daca diferenta de ore intre momentul recoltarii si momentul cand eprubeta a ajuns efectiv in aparat este foarte mare, glicemia aia nu are nici o valoare...incearca sa o repeti la un laborator si nu la o clinica care trimite mai departe la un laborator!
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze