Prietene la bine si la greu - 127
Raspunsuri - Pagina 13
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria mneatza AVEM ASPECT NOU LA FORUM CU AVATAREEEE!!! pentru toata lumeaaaaaa Azi imi cer bataie de dimineata: Strumfy, teoria era cu"orice femeie cu o puta de barbat in ea se simte excelent", eu inteleg ca vine ANDRA 2 Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu |
inseamna ca am fost exceptia de la regula
neata
Lalu_79 spune:
Neata
Licurici, imi pare rau ca ma intelegi atat de bine. Asta e, avem fete incapatanate, trebuie sa ne adaptam. Cu Ari eu m-am inteles bine pana de curand, stiam cum sa o conving, doar de cateva saptamani e mai greu. L-a luat pe NU in brate si ii place puterea pe care i-o da acest cuvant. Si aici intervine incapatanarea....daca a zis nu, atunci nu ramane altfel e circ mare. Vor trece si fazele astea, apoi vor veni altele, vorba Magdei.
Lumi, as fi vrut sa ajung ieri in Guliver sa va vedem, dar nu am reusit. A fost o dimineta mai agitata...am cautat 30 de minute cheile. Drum bun in Japonia. Pleci fara printesa?
Simina, dureaza de mult faza asta cu iubitul la prietena Mayei? Felicitari pentru piscina.
Monica, v-am admirat pozele din vacanta . Tare frumoase mai sunteti! Cum a ramas, ne vedem azi? Unde, cand?
Ancutza, sper sa ne vedem data viitoare cand ajungeti in Iasi. O pupam pe Sabinuta cea poznasa. Si Ari demoleaza casa de cateva ori pe zi, deja m-am obisnuit. Acum o intrebare: Sabina doarme in pat de o persoana fara bara de protectie? Parca asa am vazut in poze. Nu cade noaptea? Sper sa gasesc bara de protectie in Iasi, ca Ikea e cam departe.
Ionela, saru'mana de cafea, foarte buna. Sper sa veniti veseli din vizita si sa ne vedem in parc. Multu pentru incurajari, mi-au prins tare bine. Abia astept sa vad ce parere ai dupa ce o sa o vezi pe Ari in actiune, in parc. Am mare incredere in parerea ta .
Strumfy, ne vedem azi, nu? Va pupam.
Ancutza_Bro spune:
neatza
Lalu eu i-am pus la marginea patului o pilota rulata, cum zicea Monis la un moment dat ...o singura data a cazut peste aia (probabil visa ca escalada munti)... ziua nu ii pun nimic si nu a cazut niciodata
fetele
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Pana se trezeste piticul, beau si eu cafeluta alaturi de voi. Ionela, multumesc de cafea.
Am avut si eu cate ceva de spus, dar cum deja a trecut ceva timp de la postarea mesajelor, am cam uitat.
La subiectul cu corectiile aplicate copiilor am si eu o problemuta: ce te faci cand o prietena buna ii aplica cate o palmuta (sau mai multe) copilului? (sincer, in parc, ignor ceea ce vad. ma intorc si plec, sau imi schimb privirea in alta parte) Au fost la noi in vizita intr-o seara niste prieteni de familie cu baietelul care este cu doua luni mai mare decat Andrei. Intr-adevar baietelul este destul de nazdravan (fata de Andrei. Uneori am impresia ca este prea bland), dar totusi nu procedeaza bine ca plesneste copilul peste manuta din orice. Mai este si genul de persoana : numai eu fac/ stiu/ zic bine etc. Andrei, saracutul, fugea la mine in brate la fiecare scena de genul asta. Si urmeaza sa ne petrecem concediul impreuna cu ei........
Uneori ma gandesc ca eu sunt mult prea toleranta cu ANdrei. Mi-am organizat astfel casa incat nu pre sunt nevoita sa-i spun: nu ai voie acolo. Stiu ca se intreba cineva: eu am scos manerele de la mobila de bucatarie. Asa ca momentan nu poate deschide sertarele si usile.
S-a trezit piticul, asa ca va urez o zi frumoasa!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
cristina_boc spune:
Va rog sa imi spuneti si mie cum se poate schimba imaginea de la avatar. Mi-e lene sa caut.
In we Andrei a stat mai mult in piscina. Cum era prin zona ei cum intra, imbracat bineinteles. Aveti aici un filmulet: https://picasaweb.google.com/c.borostean/IUL2011#5628096920983768754
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
Asa vor unii bataie de dimineatza... sau inainte de culcare...si aici ma refer la Ionela si Ancutza....dar eu am rabdare pana cand s-o vedea sexul. Si chiar dak am greturi...difera de cealalta sarcina...acu sunt de dimineata... vreo doua ore..si cand miroase tare a mancare...la Andra n-aveam greturi...doar ce terminam de mancat si varsam tot...Deci exista diferente Si cel mai important... nu conteaza ce-o sa fie sanatos sa fie.
Iesencele unde ne vedem si la cat... ca poate poate ajung si Lumi si Ionela
Nush ce mai vroiam sa zic... am inceput mesajul acu o ora...si-l trimit acu...
Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta
grigore_tina spune:
Buna ziua
Servesc si eu si incerc sa fac ceva de papa (cartofi cu pulpe la cuptor si ciorbitza acra de legume).
Ionela si eu tot in amiaza mare am facut gem de visine.Eu l-am facut la curte si mi s-a parut cald.Nu vreau sa stiu ce sauna aveai tu in casa.
Smara ma bucur ca tot 2 in 1 sunteti.
Simina felicitari pentru nu pampers.Nici noi nu il mai folosim de 4 zile.Nopatea e fara accidenta.Se trezeste,il pun,face si e ok.
Revin.
Plange piciul.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!
Cory_B spune:
Neata girls,Hai ca se poare respira, cat de cat, pe afaraVroiam sa va intreb, pe mamicile de baieti, pt. ca se stie ca fetele sunt diferite de baietei...din multe puncte de vedere: Cum ati reusit sa-i faceti sa stea pe olita? Al meu nu are rabdare,deloc. Se mai pune cateodata imbracat, sta 2 min maxim! Ati incercat vreuna dintre voi direct pe WC, cu reductor? S-au speriat?In alta ordine de idei, corectiile aplicate in parc de catre mamici/bunici/bone isterice...nici ca-mi vine sa comentez. De obicei incerc sa ignor insa mi-e tare mila de bietii copilasi care nu inteleg de ce sunt certati/altoiti/agresati. Era zilele trecute in parc o mama care efectiv nu se oprea din a-i spune(urla) baietelului(de aporx. 3-4 anisori) : "NU E VOIEEE, PLEACA DE ACOLOO, TE DUC ACASAA, PLEACA DE ACOLO MAI COPILULEEE!!!" etc. Evident ca bietul baiat nu facea nimci rau, incerca si el sa se joace cumva...printre urletele exasperante ale mameiOare Ralu_seby ce mai face? Incerc sa revin
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B Cum ati reusit sa-i faceti sa stea pe olita? Al meu nu are rabdare,deloc. Se mai pune cateodata imbracat, sta 2 min maxim! |
wow, 2 minute!!!! stai bine. da ce sa faca mai mult de 2 minute pe olita?
ideea nu ar trebui sa fie cat de mult sta, ci sa fie pus mai des.
Ruxi sta maxim 30 secunde, insa face kk la olita, deocamdata in scutec, o pun pe olita cu pampersul, urmeaza sa i-l dau jos sa faca direct in oala.
cred ca daca vei incerca sa-l tii cat mai mult pe olita sunt sanse mari sa nu mai vrea sa stea deloc. ar trebui pus mai des pe o perioada mai scurta. parerea mea!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz