Colostrum Prime Life

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Oana, vad ca a deviat subiectul asa ca imi permit sa te cicalesc si aici.
Daca nu iti schimbi atitudinea in ritmul asta copilul isi va compromite imunitatea si ai sa te invarti intr-un cerc vicios.
Si eu sunt suparata pe medici, nici eu nu am gasit un medic cu adevarat bun dar ce sa fac? Ma duc doar la control, o asculta la plamani si ma multumesc sa-mi spuna daca se asculta pulmonar sau nu.

Uite sa-ti mai spun o experienta foarte recenta, astazi cea mare a venit de la gradinita cu febra mare. I-au dat acolo nurofen si la 4 ore iar crescuse. Mi-a zis ca o doare gatul tare si nu poate manca. M-am uitat in gat, era foarte rosu si se vedeau niste vezicole albicioase.
Gata, i-am pus diagnosticul: Herpangina/ stomatita/ afte avand la baza infectia cu Candida. Bun, diagnosticul il stiam aveam nevoie de confirmarea medicului si de tratament. Am fugit la pediatru i-am zis din usa ce cred eu ca este. A consultat-o si diagnosticul a fost: rosu in gat si mi-a dat o reteta cu antibiotic.

Am incercat nuantat sa-i sugerez ca se inseala dar nu am avut cu cine. Acum astept sa vad ce se intampla si poate maine sau poimane eruptia devine mai evidenta si o poate vedea si medicul cum am vazut-o eu. Iti dai seama ca daca se dovedesc a fi afte bucale, antibioticul chiar nu are ce cauta. De fapt din cauza antibioticului luat acum 2 saptamani (sterlizarea penumocului) a dezvoltat candida si am ajuns aici.
Acum fetita nu poate manca nimic din cauza durerii. Nici macar apa nu vrea, am pacalit-o cu niste pepene.
Mi-as dori sa fie doar rosu in gat dar din pacate am un feeling ca nu e deloc asa.

Later edit: Stii ce e paradoxal ? E a treia oara cand se face aceeasi confuzie, a treia oara cu 3 pediatrii diferiti. De 3 ori in viata ei a luat antibiotic, si tot de 3 ori in viata ei la 2-3 saptamani de la terminarea antibioticului a facut febra, gat rosu, dificultate la inghitire si la final a culminat cu eruptia aftoasa.
Acum cand i-am dat antibioticul stiam ce urmeaza, am luat super-masuri de protectie dar se pare ca tot degeaba.
E clar, prea curand nu va mai primi antibiotic, nu e de ea.
Si tot foarte clar e ca medicii fac mari confuzi chiar daca le ridici mingea la fileu.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Noi am folosit de la child live,oricum e bun,rezultate la imunitate mie personal mi-a dat mai bine cu siropul de propolis cu echinaceea decat cu colostrum,dar am inceput de la 2 ani ca a zis ca e prea mica pt propolis si poate dezvolta alergii,dar colostrumul ia imbunatatit foarte tare pofta de mancare,cat timp am utilizat( 2 1/2 tuburi ),manca si farfuria,cum opream pe timp de vara doar ciugulea,poate si caldura nu stiu,cert e ca depinde de la copil la copil,am auzit mame care numai terminau cu laudele la adresa lui,mie nu mi s-a parut super.Dar o imbunatatire a fost,acum depinde.E si scump ,acum daca ar fi sa o iau de la capat si cunoscandu-mi copilul i-as da echinaceea cu vit c,la mine de cand ii dau nu a mai racit odata,e super,dar incearca un tub nu dauneaza din contra,poate al tau copilas reactioneaza altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Eu ti-am raspuns strict la ce ai intrebat fara sa comentez, dar nu pot sa ma abtin,mamicile au dreptate: 1.Stiu ca e greu si e oras mic,si al meu la fel,dar schimba medicul,eu l-am schimbat.

2. Incearca sa te calmezi,eu faceam la fel ca tine,nu e bine,eu ultima data cand a racit,e adevarat nu rau,am lasat-o sa vad cum reactioneaza si organismul ei si i-am dat numai ridiche neagra cu zahar,miere cu lamaie,naturale si stupoare i-a trecut imediat fara alte complicati.A ta e mica dar nici antibiotic prea mult nu e deloc bun,asa am patit eu.

Medicul vechi, cum avea copilul meu putin rosu in gat cum o baga pe antibiotic ,eu de frica ii dadeam,toti dau antibiotic cu spectru larg de acoperire sau majoritatea .Stiu ti-e frica ,stiu cum e,dar si eu am gresit ca tine,la raceli minore si la rosu in gat se poate merge pe antitermice si medicamente usoare,medicul actual mi-a deschis ochiii,si cat mai natural posibil.

Nu ma mai lungesc ,bafta multa si mergi pe instinctul tau dar nu exagera.Sanatate la puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Multumesc mult fetelor pt sfaturi, am citit mai multe pareri ok despre echinaceea cu vitamina C, dar eu oare pot sa ii dau? Am meu are 1 an si 1 luna...sub ce forma se gaseste acest tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Dar e musai sa ii dai ceva?! In ritmul asta,copilul ajunge sa manance medicamente si suplimente ca pe bomboane sau,mai rau,in loc de alimentatie.
Eu mai degraba l-as diversifica sistematic,prin cure de legume si fructe proaspete,in mod natural,lejer,pe nesimtite.Farfurioare cu un ardei gras taiat felii,cu o feliuta de rosie,cu o coada de ceapa...sa intinda manuta,sa le roada putin,sa simta gustul si de la una,si de la alta.Tot asa cu fructele,cate putin din fiecare,ori pasate,ori maruntite,ori bucati intregi bune de ros...din alimentatie isi ia copilul necesarul de vitamine si minerale,mai bine si in mod natural,decat din atatea medicamente.E vara,sunt pline gradinile si pietele de atatea legume si fructe,ca e pacat sa nu profitam!

Mergi la inceput

Ca tot le-am mentionat mai sus...

100 de grame de ardei gras rosu asigura de 3 ori necesarul zilnic al organismului pentru vitamina C, si 110% din necesarul de vitamina A.

Circa 200 de grame de rosii (adica trei rosii potrivite) contin peste jumatate din necesarul de vitamina C zilnica, aproape 20% din necesarul de vitamina A si K si circa 15% din grupul vitaminelor B, alaturi de 10% din necesarul de vitamina E. La acestea se mai adauga potasiu, magneziu, mangan, fier, fosfor si cupru, dar si fibre, precum si un procent de 10% de proteinele zilnic necesare.

E drept ca unii copii refuza legumele si fructele proaspete,in stare cruda,insa de cele mai multe ori e responsabilitatea perintelui(ca sa nu spun vina).Parintele e formatorul de opinie,el ofera,prezinta,face oferta cat mai atragatoare si mai apetisanta.
Am gasit mai demult ceva carti cu idei distractive pentru ora mesei:peisaje si personaje funny,create in intregime din alimente,asa incat e o atractie irezistibila pentru un pitic...Cere putin efort din partea parintelui,e drept,dar eu optez pt alimentatie naturala si imunizare prin vitamine din produse proaspete,decat din capsule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Julia, felicitari pentru mesaje
Oana, citeste-o pe Julia te rog

R

Mergi la inceput

Roxana, ! Multumesc!

Oana,poti gasi pe net idei cu funny food ideas,chiar la un search cu google. www.google.at/search?q=funny ideas food kids photos&hl=de&client=firefox-a&hs=Vyr&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=-g4XTp_ZIIfz-gbO47Uw&ved=0CCkQsAQ&biw=1024&bih=615" target="_blank">Aici si aici,mi-am mai salvat si eu cateva...

Mergi la inceput