Colostrum Prime Life

Colostrum Prime Life | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna mamici, medicul mi-a prescris pt copilul meu de 1 an Colostrum Prime Life pt cresterea imunitatii...Nu stiu nimik despre acest medicament decat ce am citit pe net, si pare destul de ok. Vreau sa va intreb daca ati au8zit de acest produs sau daca l-ati incercat si ce parere aveti despre el? Este destul de scump si de aceea as dori sa stiu daca chiar are un efect...

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

http://www.naturashop.ro/colostrum-prime-life-p-1133.html?gclid=CJf4prrG7akCFYoJ3wodSTxmag

Despre produs nu stiu decat ce am citit in link-ul de mai sus. Si dupa ce am citit ce scrie acolo ... nu as da asa ceva copilului. Pana la 4 ani nu am dat nimic pt imunitate. Am incercat (in mare am reusit) sa dezvolt gustul pentru pentru o viata sanatoasa cu multa miscare si alimentatie cat mai naturala (fara pufuleti, mezeluri, sucuri, dulciuri rafinate). Sa revin la produsele pt imunitate: fructe si legume multe, cereale integrale, aer curat, plimbari, joaca, miscare afara pe orice vreme. La 3 ani si jum (primavara) a inceput gradi si normal, ca orice intrare in colectivitate vine la pachet cu "raceli". Atunci l-am tratat cu produse homeopate, naturiste. Cateva luni. Toamna a primit si "chestii" pt imunitate: miere, catina, afine - sirop, tincturi ...

Pustiul meu cel mare nu e bolnavicios. O singura data a luat antibiotic

Scurt si la obiect: parerea mea este ca baietelul tau e prea mic pt imunostimulatoare. Organismul lui trebuie sa lucreze singur acum pt a fi mai rezistent mai tarziu. Dar este doar parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Daca vrei cu adevarat sa faci ceva cu imunitatea puiului tau, iti recomand https://www.nuskin.com/content/nuskin/ro_RO/products/pharmanex/scs_certified_products/85873648.html


Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu am folosit. nu stiu sa-ti spun daca a facut sau nu ceva. in mod cert nu am avut parte de raceli grave insa nu stiu daca din aceasta cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

o gramada de bani aruncati pe produse fara date clinice, fara studii aprofundate pe esantioane corecte de pacienti, fara perioada de timp adecvata.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu am folosit produsul First defense de la Childlife.
Au si ei - Childlife - un produs pe baza de colostru, insa daca imi amintesc bine, compozitia e diferita de ce am citit pe linkul de aici.
Nu stiu ce a facut First Defense pentru noi, pentru cineva foarte apropiat (ma rog, pt copilul sau) a fost eficient.

Insa la cite probleme ai cu cel mic, cred ca ar trebui poate sa consulti un medic mai bun decit ce gasesti acolo in orasel. Nu mi se pare normal ca un copil atit de mic, deci care nu merge la gradi, care nu intra in contact cu nu stiu cite persoane, sa faca atitea raceli. Bine, spun asta pornind de la premiza ca de fiecare data cind i s-a dat antibiotic, i s-a dat ca asa era corect....




http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna mamici, medicul mi-a prescris pt copilul meu de 1 an Colostrum Prime Life pt cresterea imunitatii...Nu stiu nimik despre acest medicament decat ce am citit pe net, si pare destul de ok. Vreau sa va intreb daca ati au8zit de acest produs sau daca l-ati incercat si ce parere aveti despre el? Este destul de scump si de aceea as dori sa stiu daca chiar are un efect...

Va multumesc!


ti-amm ai scris si la celalalt subiect - unde spuneai ca al tau copil mananca in unele zile numai lapte.
Cred ca ii poti ridica imunitatea - cu alimentatie. Efortul insa e al tau, de lupta si convingere. Imi pare rau ca nu ai un medic care sa te sustina, eventual sa faca niste teste de carente alimentare, un test de kk de giardia- poate de aici moftureala la mmancare; sau sa se uite in gurita daca nu il doare ceva si e mai comod sa bea doar lapte decat sa mestece etc.

Lupta va fi grea. Gandeste te ca acum e usor,peste 4-5 ani ajungi in punctul ca il bati la cap si rezultate 0, doar un copil pisalogit si sufocat de mama. Asa ca - da-i altceva de mancare. O sa urle, o sa faca greva foamei dar treci la masuri drastice - daca va sta o zi nemancat - nu e sfarsitul lumii; cauta solutia ea mai buna pt el, ia-le pe rand, si cate una, functie de copil. Ce iti recomand (incearca una din ele, nupe toate, da? - pe cea mai potrivita pt copil):
-scade-i cantitatea de lapte la o masa;
-scoate-i complet laptele de la o masa - va renunta la mestecat de stie ca dupa piureul scuipat vine biberonul
-fa-i supe creme mai pasta, sa curga mai repede pe gat
-laptele praf -pune-i mai multa apa

etc

trebuie sa il diversifici. ACUM.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

Buna Oana,eu am un pui de 3.1ani.a luat muuuult antibiotic si de exact 1 luna suntem si intr-o cura cu acest colostru(eu l-am gasit la 109 lei la un plafar),nu stiu ce sa-ti spun, intradevar nu a mai racit, cu toate ca de 4 sapt merge fara pauza la cresa-asta-i record pt noi-,dar suntem si pe tratament homeopat.din experienta mea iti spun ca fiecare administrare de antib i-a slabit imunitatea...asa ca am ales homeopatia.am luat si vacc sintetice gen bronhovaxom-care l-au facut varza,asta in sept,am incercat diverse produse dupa piata pt imunitate...cam degeaba,cauta un homeopat bun.colostrul asta reface flora ,de aici se spune ca-i bun pt imunitate.tu mai alaptezi puiul?ai mare grija de drii pediatri la care mergi si ce tratamente recomanda,daca dai de un dr "bun",poate sa-ti slabeasca puiul si mai tare.deci,noi luam acest produs, nu a mai facut forme complicate-tentative au fost,dar le-am trat homeopat-,dar nu stiu daca-i de la colostru sau trat homeopat....multa sanatate la pitic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna Nicavica, sper ca poti sa-mi raspunzi cat de repede, de care colostru ii dai tu, de acesta Prime life sau Colostrum cu probiotice? Adica al tau e capsule sau praf? Pt medicul zicea ca cel pulbere este pt copii, adica acela cu probiotice...Astept cu interes raspunsul tau...Si ce firma il produce, Secom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Din pacate n-am alaptat deloc pt ca nu am avut lapte..pe sistem nervos, k am avut ceva probleme cu copilul la nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Eu i-am dat fetitei mele First defense si Colostru cu probiotice, ambele de la secom. Nu am observat vreun efect in ceea ce priveste imunitatea. Am recurs la remedii homeopate si sfatuiesc pe oricine care are un copil cu probleme de imunitate sa faca asta. Trebuie insa respectate niste reguli de pastrare siadministrare a remediilor si sa nu se astepte minuni, mai ales dupa ce s-au administrat multe antibiotice copilului sau daca mama a facut astfel de tratamente in timpul sarcinii.

Mergi la inceput