Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Seara buna!

Dau si eu raportul repete ca ma prinde miezul noptii.

Am vazut foto noi, irinuca, alexia, persi, roxy.....superbe!
Asa mame asa copii!!!...imi place mie sa spun

cami_antonia la mine este o regula, seara pun ultima masina la spalat si dimineata la 5, 6, 6.30 depinde cum se trezeste Ioana, alaptez apoi la aer cu mine la intins rufe

alina_06 noi am botezat si fetita si baiat si iam tinut eu pe amindoi in brate. Chiar nu vad o regula...Nici un preot nu mi-a spus nimic... In octombrie botezam gemeni, fetita si baiat, deci voi avea nevoie de ajutorul sotului

pisuc Ioana mea doarme nu gluma..si afara si in casa... Are un program, nu se apate de la el nici sub nici o forma. Sunt curioasa pina cind . Poate o fi mai cald la voi...ma gindesc...

strumphysubscriu la ce a scris roxy. Te rog!!!

simonacip piciorusul lui Arsenie care a fost un pic rosu dupa vaccin. Sper sa-i fi trecut.

madutza_bra Sa ne treci si pe noi pe lista de bagaje ... macar acolo ca in valiza nu aveam loc Noi nu indraznim inca sa plecm cu micuta in concediu.. La anul viitor SIGUR!

Mamici...va doresc somn usor!!!

p.s. Pe Ioana cind o determin sa rida in hohote, incepe sa sughita instant. Si nu mi s-a intimplat doar o data...Ati patit asa ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

acum juma de ora am ajuns si noi acasa e prima oara cand ii fac "dush-baitza" juniorului la ora asta dar nu il puteam culca asa transpirat...am umblat hai-hui...luat cina in oras apoi la o terasa gelaterie nu va zic ce am 'balotat" pana la ora asta

roxy

pisuc, spune mai detaliat ce program de somn are ziua. Lucas al meu are cam asa programul acum: trezirea in jur de ora 8 (cu variatii) inca un somnic de la 10-11 apoi de la 13 pana pe la 16-17 are somnul de amiaza iar seara de pe la 19-20 inca un somnic. seara de obicei adoarme pe la 22 max 22.30.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

sa va mai pove de Lucas....vrea sa prinda tot....si apoi direct in gurita... se straduie sa "ajunga" la telecomanda, telefon .....e superrr incantat cand isi vede bolutul din care ii dau papa (stie ca e pt el ) , e la fel de cuminte, vesel si zambaret ca si pana acum si e superrrr dar superrr curios de tot....si de ce masini trec pe strada...si de cum se misca frunzele in copac...aaa....si nu mai vrea sa stea decat in fundulet cam atat "zise cioara"

catank, exact asa e si juniorul....cum rade cum sughita

Mergi la inceput

cami, catank ce harnicute sunteti pe mine nu mai putea scoate afara din casa la ora aia wk viitor vrem sa plecam iarasi pe undeva si spunea sotul sa plecam pe la 6 sa nu ne prinda amiaza pe drum... woww...6....

Mergi la inceput

sunt singura cu chef de

oare delia ce mai face???

strumfitoooooo...ce face strumfita mica????

cris sa aveti maine de o zi superba!! si de un bebe vesel si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

seara buna!
intru repede ca maine am botezul lui Dodo!
am ajuns in tara sambata trecuta pe la 10 noaptea, si de atunci o tinem numai in pregatiri...
maine tb sa luam tortul, lumanarea si cam atat si sa batem in cuie asezarea la mese...grea treaba asta, am rotit oamenii de cateva ori....
va pupez si ma laud si eu cu Dodo care de cand doarme in patutul care a fost al sora-sii doarme toata noaptea, care a fost o cuminte la mare... eu va zic ca a fost super cu ea in concediu, ca si cu sora-sa la 4 luni au fost cele mai putine pb la mare..., care se ridica de umeri si da sa stea in fund, recunoaste bunicii si rade la ei....
va pup vb de marti incolo!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamneeeeeeeeeeee
deliaaaaaaaaa
ce ma bucur ca ai scrisssssssssss
imi era dor de tineeeeeeeeee
rau de tot
sa fiti frumosi si cuminti maine la botez
si poate intrii sa vezi mesajul
si ne vedem sapt viitoare in bucuresti
ca vin marti la un control
in ce zona sta mama ta?

Mergi la inceput

yasmi nici pe mine nu prea ma scoli cu noaptea in cap
darrrrrrrrrrr
ca si acum ma trezeste antonia inca
o data pe noapte
la cat vrea eaaaaaaaaaaaaa
sa bea un laptic
si atunci era 5
avea maina de rufe spalate
si am zis sa fiu harnica
dar era deja a doua oara
cred ca tre sa ma opresc ca daca nu devine obisnuinta

Mergi la inceput

fug la nani

vis si ilinca
ce frumos sa va cunoasteti
superrrrrrrrrr
si mie mi-ar placea sa imi descopar colege de facultate
dar daca nu ma bucur ca va cunosc personal pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutari dragi mamici si scuze pentru intruziune!

Vreau sa va prezint doua tipuri de port bebeuri pe care eu si prietena mea le facem si ma intereseaza sa le vand in Romania in vara asta cand venim in vacanta.

Primul tip -- wrap-uri din bambus bio, usor elastice, extrem de comfortabile si usor de infasurat datorita petecului de material de la mijloc. Modelele sunt unicat, iar petecul este din material designer brand. Wrapul poate fi folosit de la nastere pana pe la 12-15 kg, dar este in mod special recomandat in primele luni de viata.

Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/Wraps/

Pretul: 145 lei

Al doilea tip este un port bebe ergonomic, similar cu Ergo Baby sau Manduca. Acest tip pe port bebe poate fi folosit de la 2-3 luni pana la 20 de kg si chiar mai mult, datorita designului care distribuie tpata greutatea pe solduri si picioare, fara a solicita spatele si gatul. Poate fi purtat pe fata, pe spate si pe sold.

Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/

Pretul: 240 lei

Daca va intereseaza, puteti sa ma contactati pe PM.

Multumiri si scuze de deranj,

Delia

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput