Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

la multe lunite Sonia si Sergiu de Viss, Cristian de Spiridusha, Gheorghia de Stefyapost si Daria de Irinuca05

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06
astea sunt babisme
cu cine tre sa tina copilul
nasul nu e omul care tine copilul
nasul e cel care marturiseste crezul pt copil
deci iti sugerez
sa mai iei si alti prieteni daca nu esti 100% convinsa ca singur nasul poate face fata
sau ca peste ani va fi un nas adevarat
care poate indruma spre drumuri bune copilul
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki din pacate nu e un caz izolat cel al cumnatei
si pe noi ne-au invatat altii
ce sa facem
si sunt multiiiiiiiiiiiiiiiii
asa ca eu de aia tot bat campii pe aici
sa stie si altii ce sa faca
ca e greu sa nu stii anumite chestii
mai ales sa ai si bani
si sa mori cu zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multam Moulineta!
Si eu prefer sa il tina nasul in brate si nu mama lui. Si stiu ca si el (nasul) isi doreste.
Sotul meu inca nu a facut pasul de a iesi singur cu bebeul la plimbare . Ii da sa pape biberonul, il schimba de pampers, imi spala si imi sterilizeaza biberoanele, dar singuri la plimbare inca nu i-am trimis. Ziua ies eu cu el, iar seara iesim toti trei. In fiecare seara de pe la 7 pana pe la 9, asta daca nu ne intalnim cu diversi prieteni si ne lungim pana pe la 9.30 si chiar mai mult

Eu am facut limba cu masline si un salam de biscuiti , iar acu' as baga aparatul sa ma epilez. Sper sa nu fac zgomot sa-l trezesc pe micut. Sau sa calc niste rufe??? Cred c-ar fi mai buna varianta a doua .

Dar pe unde e toata lumea? Ca afara pe caldurile astea nu cred. Poate pe la gratare la padure . Mergem si noi maine .
Puup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cami, multam pt raspuns! Nasul e un om tare bun si de treaba, la locul lui, sufletist. Sotia vrea sa divorteze, nu ma pronunt asupra motivelor, e problema lor. Eu as fi vrut alti nasi ca ma gandeam sa fie totusi o familie, dar noi tinem la nas, e varul sotului, e un baiat tare bun si acum sufera mult. Erau impreuna de vreo 8 ani, au si un baietel de 5 ani, el o iubeste mult... dar asta e viata, ce sa facem.
Multam pt raspuns, deci astea cu tinutul in brate sunt babisme. Ma gandeam sa nu fie ceva si sa ne zica preotul ca nu e bine. M-ai linistit, acum sunt impacata

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multe lunite Sonia si Sergiu de Viss, Cristian de Spiridusha, Gheorghia de Stefyapost si Daria de Irinuca0!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna.
- treb sa ma duc pe picasa sa vad cine e ilinca, cica am stat in camin in studentiesi ma si cunoaste..caminele din cta erau mari, asa ca treb s-o stiu si eu
- bb_yasmi- multumimavem bebibi mari, de 4 luni, ola-la
- ne-am uitat pe net, si cica tunete si fu;lgere la olanesti marti,mierc si joi. nu stim ce sa facerm..nu as vrea la mare inca, bebicii sunt [rea mici,in august la 5,5 luni, le-as fi luat si o piscinuta mica, atunci pot sa stea si in fundulet..in seara asta ne decidem unde mergem..

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Buna!
vorbeati mai devreme de nas, si eu am avut la botezul copilului doar nas si nu a fost nici o problema.
viss, eu nu am poze pe picasa, eu am postat destul de rar asa ca n-am indraznit sa cer parola, mai ales ca la un moment dat au fost si discutii pe tema asta, ca unele fete intra rar si nu pun nici o poza . Le-am dat dreptate si am stat in banca mea. E adevarat ca a trecut ceva timp de cand am terminat facultatea si s-au uitat multe, nu vreau sa ma dau misterioasa dar inainte de a pune vreo poza am sa-ti dau niste indicii sa vad daca iti mai amintesti de mine.Sau poate ar fi mai bine sa-ti trimit pm ca deja sunt offtopic.

Pup toate mamicile si pe bebelusii lor

Ilinca77 mami fericita de Albert 02.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am venit si noi taras de la iarba verde, asa obositi suntem toti 3 de zici ca am tras la jug bebelina a cazut franta, doarme de o ora. oricum la 21.30 o trezesc pentru baita ca numai prin iarba a stat azi a fost o calduraaa...maine iar mergem.

deea hai ca ai fost tare cu pampers-ul. macar ai gasit o solutie[:D}

ally am mai mancat halva, crezi ca nu? si bineinteles mi-am amintit de momentele din sarcina cand ne faceam pofta una la alta

ioanna pentru fundulet incearca crema Cutaden sau Revighe (este acelasi lucru) este foarte buna, trec foarte repede iritatiile

raluka multumim de link-ul foarteee util

toate mamicile si bebeii.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza sa stii ca eu ma supar pe tine. pai noi ce suntem aici? adica conteaza mai mult cele care nu scriu ca sa faci si tu ca ele? noi scriem, suntem aici zi de zi, noi trebuie sa contam pentru tine. daca alte persoane au ales sa scrie in alte parti nu trebuie sa faci si tu la fel sau sa nu scrii deloc. vii pentru noi aici.
asa ca eu te astept.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput