Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dya si pt tine am acelasi sfat dat moulinetei
de mai sus
ori la spitalul marie curie din buc
pt un diagnostic
ca au aparatura
ori in afara tarii
fetelor mai ales ca bebicii sunt asa de mici
nu stati pt diagnostice de tara

cat despre impartasit
mergi la fiecare sarbatoare
si impartaseste
bebele
afla momentul slujbei
cand impartaseste poarintele si mergi
ca e pt binele copilului
intreaba parintele daca are agiazma mare
zii ca e suspect de o boala
si ca vrei sa ii dai
intreaba
cand se da
si te sfatuieste el
daca tu nu stii

Mergi la inceput

pisuc pe bebe iti recomand sa il impartasesti la fiecare slujba
adica sarbatoare
duminica de duminica
sau in cursul saptamanii cand e o sarbatoare mare
noi asa procedam
si aflii momentul cand tre sa mergi
nu se tine cont de mancare
cel putin pana pe la 2 ani
unii preoti sunt mai permisivi
si impartasesc pe mancatelea pana la 7 ani
cand copilul incepe sa se spovedeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

moulineta
am intrat special
sa iti daqu un sfat
acu ca aud f multe chestii legate de cap
te rog daca ai cea mai mica posibilitate financiara
mergi in germania
in hanovra
sa ti se puna un diagnostic
corect pt bebe
ai nostriii nu sunt in stare nici macar acest lucru sa il faca
in afara de cazul cumnatei mele opwerate acolo cu probleme mari si care traieste si acu desi nu i se dadeau sanse
mai am un caz
la unei nasici
care e acum acolo
si se rezolva doar cu niste injectii la coloana iar astia de aici ii zisesera
ca e musai sa se opereze
deci nu te increde prea mult in diagnosticele
puse de romani
sa de-a Dumnezeu sa fie sanatoasa bebelina
si sa nu fie nimic

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

eu as zice totusi ca dr la care a fost moulineta e f bun, scolit prin afara din cate stiu e daca nu chiar a lucrat pe acolo..e un doctor de exceptie..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

am uitat sa va zic...aseara am cantarit gogoasha...are 5.6 kg

alina06 - referitor la cm, si eu inainte de sarcina aveam 3-4 zile max, putin cantitativ;acum mi-a venit de 2 ori, insa abundenttttt, 4-5 zile

miki - ce face nepotica?sper din tot sufletul ca mai bine

am si eu o intrebare: cu ce sa o dau pe gogo la fundulet? ia aparut o iritatie, ca niste cosulete care se cojesc
am incercat baneocin, bephantene, ceai musetel...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

poti incerca crema de galbenele pt fundulet de la weleda..e f f buna.
sau albastru de metil..sudocrem, mustela, etc
nepotica tot asa, asteptam..urmeaza o eco la 10 zile la cap f importanta, speram sa nu se agraveze ce s-a vazut pana acum..si ne rugam sa nu fie urmari pe termen lung, insa astea n-avem cum sa aflam acum, trebuie mutla rabdare ca se pare ca pot aparea urmari oricand in viitor..dar suntem optimisti.

Mergi la inceput

off, mie mi-au venit vecini
casa e un duplex si cred ca s-a vandut si cealalta, ca de azi lucreaza oameni acolo..si merge bormasina si flexul non stop
dimineata ne-a trezit din somn iar acum am reusit sa-i culc pe amandoi, erau franti de oboseala..insa tot in zgomote puternice..sa vedem cat rezista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetelor...

Si la Pitesti te coci la propriu..am reusit sa iesim putin de dimi afara si acum cred ca la 18.30-19.00 mai putem scoate capul...

Mada ...intrebai de CM,exact aceeasi intrebare vroiam sa o pun si eu...Din ce m-am mai interesat se poate alapta cand iti vine CM,dar bebe este mai marait..De regula daca alaptezi nu iti vine,dar sunt si cazuri in care vine pe alaptat...Nici eu nu am avut inca surprize,desi m-a durut cateva zile burtica rau de tot..am crezut ca sigur vine...

Viss..rezultatul la urocultura a fost ca bacteriiile sunt sub 1000 unitati,adica nu avem infetie.Acum ma intreb daca am recoltat eu corect..Nu amprins prima urina de dimi pt ca pana m-am mobilizat eu a facut deja..dar era a doua..Cred ca la bebei nu conteaza nu??
Apropo..m-a socat poza si povestirea Ralukei...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

ralukab esti curajoasa daca incepi munca asa repede si lasi pe bebe la cresa
cred ca esti prima dintre n oi care se reintoarce la muinca
sa ne zici cum este

yasmi ce frumos ca mergeti la piscina
si la noi este f calddddddd
si nu am apucat sa fac nici o baie in mare inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

moulineta nu ai pm-ul activat....citeste in prima pagina cum se activeaza ca sa iti trimit parola

si off cu caputul..hai ca nu o fi asa de nasol...uite finutza mea aavut frontanela ff mica si i sa inchis ff repede..dr. de fam...vai e o problema mergeti de urgentza la neuurolog..au fost acolo la fel i-a alarmat ca nu o sa-i mai creasca caputul sa o tot urmareasca si fata s-a dezvoltat perfect..ba are un cap mai mare seamana cu taicasu

miki si voua va doresc sa evoluati spre bine....intradevar o a aiba niste restrictii , mai ales ca a facut convulsii dar macar astea sa fie....si un nepot de-aml meu a facut convulsei de l ao raceala puternica ....dar in timp a fost ok si cu statul la soare

ioana s-a dus somnul meu...cand scriam un mesaj pe aici picoteam....apoi m-a sunat soramea ....apoi m-a strigat sotul ....si uite acum astept sa se trezasca puturoasa mica sa ii dau papa....a depasit deja 4 h decand nu a papat...oare sa o trezesc?!

fetelor care nu v-ati facut asigurarea aceea obligatorie la casa mergeti si o faceti ca cica dupa 15 iulie incep astia amenzile...e cea impusa de stat 20e

tatal meu a avut o treaba la primarie si cand s-a dus ia zis si de asigurarea asta....ba i-a si zis secretara ca daca nu platea ei au inceput sa pregateasca scrisorile cu cei care inca nu s-au prezentat...amenda e intre 100-500 lei....am intrat eu pe net...e obigatorie si chiar specifica ca vor trimite amenzi

Mergi la inceput

Deea...si cum dau amenzile??Vin acasa si te intreaba daca ai sau nu??
Eu am asigurare facuta pt ca am credit ipotecar..cred ca este suficient..dar chiar nu stiu cum se procedeaza..nu prea am acordat atentie subiectului,recunosc!!

Mergi la inceput

AA....ma tot tineam sa va intreb ceva:la David vaccinul din maternitate,cel din brat,arata dupa ce i-am facut vaccinul de 2 luni ca un cos..copsese..ieri l-am bagat in cada cu colacul si i-a picat capatul copt..Ce naiba o fi???
Nu cred ca este normal..Ati mai patit asa ceva??

Mergi la inceput