Se rapesc copiii

Se rapesc copiii | Autor: bluekidoo

Link direct la acest mesaj

Mamici atentie mare.. se pare ca se rapesc copii! din parcul Sebastian au disparut saptamana trecuta 2 fetite gemene si se pare ca nu este un caz singular.. mai devreme imi confirma cineva ca a auzit de cazuri similare si in Cluj

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

citat de la mamica din Cluj: "n Cluj a fost rapita o fetita, aflata cu parintii la cumparaturi, in Cora. A fost luata din carut, intr-o clipa de neatentie. A fost recuperata pt. ca au avut prezenta de spirit sa fie inchise usile magazinului si verificati cei cu copii. Fetita fusese adormita, tunsa si imbracata baieteste..."

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mda,acum ceva timp se spusese ca in Cora in Bucuresti, si ca a fost gasita in baie,tunsa baieteste si imbracata in baiat. Ce sa zic,astea cu "se rapesc copiii, legatii de voi!" nu prea mai acapareaza atentia. Ar trebui ca fiecare sa aiba grija de copil,nu sa il lase singur prin parc si parintele/insotitorul sa stea la taclale la o gramada de metri departare,si sa intre in panica la o juma' de ora dupa ce copilul pleaca cu vre-un strain. La fel si in magazine, copiii trebuie supravegheati nu lasati sa alerge printre rafturi. Nu numai ca pot fi rapiti,dar pot trage peste ei rafturi sau produse.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

aici ai dreptate.. dar de cele mai multe ori copiii sunt in parc cu bonele sau cu bunicii care nu prea mai reusesc sa tina ritmul mai ales daca copilul este foarte activ.. parintii sunt la servici si cineva trebuie sa se ocupe si de copil...
acum indiferent de circumstante, este ingrozitor sa iti dispara copilul

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Uitati www.stiridecluj.ro/social/niciun-copil-nu-a-fost-rapit-din-hipermarketul-cora-din-cluj-napoca-" target="_blank"> un articol despre acest subiect, daca se rapesc sau nu copiii.
Nu stiu care e adevarul.
Am vazut si eu articolul si m-am gandit sa vi-l arat si voua!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog sa continuati discutiile aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162606
sau aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165065

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput