Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
May3 spune:
fetelor, mi-a venit prin mail rezultatul de la toxo si nu se vad bine intervalele cand e pozitiv, cand e negativ.
ma ajutati si pe mine?
am asa:
IGM <3 AU/ml
IGC <5 IU/ml
stiti ce inseamna?
27+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
May3 spune:
i-am sunat si i-am pus sa-mi dicteze intervalele de referinta.
la prima mai mic ca 6 inseamna negativ, la a doua mai mic ca 6.5 inseamna negativ.
deci negative amandoua.
inseamna ca n-am facut-o si nu-s imuna, nu?
pynkishor, te asteptam duminica :)
27+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
stefy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 inseamna ca n-am facut-o si nu-s imuna, nu? |
Asa e May.
+29
stefy13 spune:
Neata fetelor la pranz!
M-ati molipsit si pe mine cu calcalut rufelor ... asa ca aseara pana pe la 12 am calcat vreo 20 de camasi pt sot.Insa nu am scapat de tot.
Mai am o tura si pt in seara asta: tricourile si camasile sport ale sotului. Sper sa nu imi piara pofta ca alta data nu mai am cand. Sambata am musafiri si trebuie sa gatesc, apoi plimbareli ....
+29 
seidana spune:
fetelor rapid ... o intrebare scurta si pofticioasa..
Aveti vreo reteta buna de ghiveci sau mancare de dovlecei cu /fara carne nu conteaza.. am 2 dovlecei si vreau sa ii fructific.. ma gandeam la n ghiveci cu de toate insa nu prea stiu ce legume sa pun, in casa nu fac ghiveci ca a meu face spume..
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Hayat_Kh spune:
| citat din mesajul lui seidana fetelor rapid ... o intrebare scurta si pofticioasa.. Aveti vreo reteta buna de ghiveci sau mancare de dovlecei cu /fara carne nu conteaza.. am 2 dovlecei si vreau sa ii fructific.. ma gandeam la n ghiveci cu de toate insa nu prea stiu ce legume sa pun, in casa nu fac ghiveci ca a meu face spume.. 32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Eu am facut acum cateva sapt ghiveciul cu legumele astea: ceapa,usturoi putin, cartofi,mazare,morcov,fasole verde, orez, dovlecel, rosii,ardei si cateva buchetele de conopida.Nu ma prea dau in vant dupa carne.

26+ cu minune de
Hayat_Kh spune:
| citat din mesajul lui stefy13 Neata fetelor la pranz! M-ati molipsit si pe mine cu calcalut rufelor ... asa ca aseara pana pe la 12 am calcat vreo 20 de camasi pt sot.Insa nu am scapat de tot. Mai am o tura si pt in seara asta: tricourile si camasile sport ale sotului. Sper sa nu imi piara pofta ca alta data nu mai am cand. Sambata am musafiri si trebuie sa gatesc, apoi plimbareli .... ![]() +29 ![]() |
Bine ca am reusit sa molipsim pe cineva.:)))))))) Eu , una, inca nu m-am atins de nici o camasa sau fier de calcat. Ahh, am mutat doar masa de calcat mai incolo, ca ma incurca....

26+ cu minune de
Kora_B spune:
Mikka, Lali, stiu ca tb sa las si pe altii, si ii las (pe sot, pe ai mei) la impachetat haine, jucarii, carti, dar am impresia (stupida evident
) ca daca nu-s cu ochii si gura pe ei, nu o sa mai gasim nimic atunci cand ne vom muta. ca ei le pun de-a valma, eu tb sa le am organizate bine, cutiile cu inventarul continutului, numerotate - nu de alta dar sa nu ne trezim ca plecam de aici cu 20cutii si la noul apartament ajung doar 16 sau 17 - ca am mai vazut din astea.
Stiu ca am contractii si de la agitatie si stres (ca inca asteptam sa ne sune banca sa ne programeze ptr semnarea cntr de v-c; creditul e aprobat, dar inca nu ne-au programat ca-s taaaare aglomerati -zic ei).
Of, sper sa ne mutam pana de ziua mea (care e pe 18 iulie), eu cel putin asa am programat.
27+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de
2 ani +
Kora_B spune:
fetelor, voi ati luat diazepam (de 10mg) pe perioada sarcinii?
dr a zis ca pot sa iau, din cand in cand, ca sa reusesc sa dorm mai bine, dar am asa o retinere...
Of, sper sa fie linistit cel mic
, sa mai stea macar vreo 5-6 saptamani la mami in burtica.
K.
27+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de
2 ani +
MatzaRebela spune:
buna ziua burtii frumoase:) ce vreme frumoasa si calda e pe la brasov hihi... cred ca ae a 4-a zi de vara practic aici:))))
Mie mi s-a facut butuc glezna dreapta:((( nu stiu cu ce sa ma dau sa mi se dezumfle... ca parca o vad din ce in ce mai mare:( am tinut la apa cu sare am dat cu spirt.. pfffffffff si stanga e o idee umflatica dar nu ca drapta:(( ce ma fac?
in rest bebelina e bine misca intr-o veselie nu are treaba azi daca a dormit juma de ora e bine in rest numa in miscari o tine e tare comica si o iubeste mami muuuuuuuult muuuuuuuultttt de tot hihihi:)
pupici si revin daca mai am timp ca e 1 si eu nu am facut nici mancare nici nu am descurcat bucataria(fac cum fac si 1 zi curata 2 murdara:))))) ufff am plecat la treaba:p
32+cu
Kate Rina