Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Zumzu;am vazut una bucata cuscra mumoasa ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta ![]() |
unde?unde?
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
zumzu spune:
mai e cineva prin zona?
DECI, vreau sa cumpar scaun de masina pentru bebe cu ISOFIX (scoica e deja neincapatoare). Ce recomandati? In primul rand care grupa?
1) scaune 1-2-3 (9kg-36)
2) scaune 0-18kg
![](images/user_woman.png)
vasilasanita spune:
Noapte buna!
NU ma pricep la scaune de masina. Eu caut unul de astalalt acum. Tot timpul sunt in urma cu cumparaturile.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
fragrant8 spune:
Doloress - daca ma intrebai ieri cred ca ziceam ca e ok, am unda verde la nuci; acum nu mai stiu ce sa zic;
eu am tinut 3 sapt un regim draconic din care am eliminat:
-lapte, vita, oua, nuci (toate), peste si fructe de mare, grau, soia
nutritionista a zis sa incerc sa introduc treptat cate un aliment, si sa o urmaresc; mai putuin laptele, oua, vita si arahide - astea 6 luni-1 an is interzise, in functie de rezultatul analizelor.
am inceput cu pestele; sardine si somon; si zic eu ca a fost ok; adica, ma rog, scaunul era apos si plin de mucus, si des si mult (dar asa e de multa vreme), dar eczema era sub control, nu-mi regurgita asa de mult, si nu era maraicioasa;
eu am zis ca asta-i unda verde;
apoi am prins curaj la nuci; aici mi s-a recomandat sa incep cu cele mai indepartate de arahide, care-s nucile noastre, walnuts; si prima zi cred ca am mancat vreo 6 jumatati; la fel, nimic nou;
am prins curaj si m-am lansat in gatit cu nuci, dar de ieri a inceput sa se extinda urat de tot eczema, scunele mai multe (ieri a avut 8) si mai pline de mucus; si a vomat aproape dupa fiecare masa;
de fapt simptomele incepusera sa se inrautateasca inainte de experimentul cu nucile, asa ca nu stiu sigur acum de la ce e;
mai am o banuiala pe o pasta de rosii; am vazut, tz dupa ce mancasem, ca unul din ingrediente era "seasonings"; nutritionista mi-a dat o lista cu lapte si oua "ascunse" in produse, cica termenul asta generic de seasoning si spices ascunde deseori acid lactic, sau albumina, sau alte derivate din lapte si oua...
deci nu stiu intre peste, nuci si pasta de tomate ce ne-a dat peste cap...acum o iau de la capat cu eliminarea; astept sa isi revina si apoi le incerc din nou pe rand; si vreau sa las mai multe zile intre ele;
iarasi ma gandesc ca e si perioada dintisorilor, si toate se acutizeaza iacum, si diareea, si eczema, ma intreb daca nu o fi o reactie la dinti si nu la alimente...
nu stiu ce sa zic; is cam in ceata acum...
asa ca pana acum nici unul din alimentele de pe lista neagra nu a trecut pe verde; ca-s inca toate cu semne de intrebare;
mie mi-e teama sa nu se deshidrateze la cat caca face...eu ma mir ca mai ia in greutate, ca am impresia la ea atat cat intra, si iese; sophic functioneaza precum o statie de epurare...
fragrant8 spune:
Lorich - si mie imi place mult piesa asta; si imi place teribil vocea ei;
piesa e de pe un album mai putin cunoscut; dupa ce a parasit-o Ryan Reynolds pt Scarlet J, Alanis a facut o depresie urata, s-a ingrassat vreo 20 kg si a compus niste piese f faine, dar nu prea cunoscute;
mai am vreo 2 de pe albumul asta care imi plac tare mult; le caut si ti le trimit;
roxx26 spune:
Ati vazut filmul asta?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
Hai neata din nou, de revenit nu am mai revenit. Am fost in vizita pana la doc si ne-am pierdut prin gangureli, rasete si multi kk-cei(8).
BAi nu mai vorbiti de slanina cu ceapa, ca imi aduc aminte de cele 10 kg. , care se datoreaza in mare parte purcelului de la Craciun.(Doamne, se bateau turci la gura mea, nici nu am asteptat sa se afume sunca bine, ca eu eram cu ochii pe ea- amintiri maica, amintiri; acum astept sa se topeasca suncile
) .
intru si eu in clubul "Muriiiim", noroc ca s-a obisnuit doc cu mine, ii spune doc lu' fii-mea "tu n-ai nimic puiule,mata(a se intelege -eu) e nebuna" .
cam atat la ora asta, ma bag si eu langa surubel .
Noapte buna copii
Sa nu uit, LMA sarbatoritilor de ieri si azi si andri pe unde esti?
Alina, de
Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
fragrant8 spune:
roxx - da, de mai multe ori; il am pe dvd; fff reusit;
eu am o lista de filme, una de carti si un playlist cu melodii care ne-au marcat pe mine si pe marius; le pregatesc pt sophic, pt cand o fi mare, cu titlul de..."you may like this"
si Eternal Sunshine e pe lista
Lorich - uite alea 2 melodii de care vorbeam; imi plac teribil versurile amandorura, f simple, directe, fara metafore redundante...si linia melodica e f curata, fara efecte de fundal.
Incomplete
http://www.youtube.com/watch?v=AMshi2aS3-o&feature=BFa&list=PLD6FD56C2A296570B&index=13
Not As We
http://www.youtube.com/watch?v=j7YbGu9XAok&feature=BFa&list=PLD6FD56C2A296570B&index=12
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Ati vazut filmul asta? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
da.mie mi-a placut mult