infertilitate masculina
Buna ziua. Ma numesc Elena si am 31 ani. De 8 ani incercam sa aducem in viata noastra o minune insa nu am reusit. In urma analizelor facute la clinica Med Life din Bucuresti sotul meu a fost diagnosticat cu oligospermie astenospermie marcata iar mie rezultatele mi-au iesit foarte bune.Domnul dr. ginecolog la care mergeam in acea perioada este Rotaru Octavian din cadrul spitalului Elias.Dansul a fost cel care ne-a trimis pentru efectuarea analizelor la aceasta clinica. Mai multe persoane ne-au spus ca la aceasta clinica nu s-ar efectua asa cum trebuie analizele de aceea rezultatele nu sunt totdeauna cele corecte. Din pacate sotul meu este plecat din tara, abia la anul putand efectua alte analize.Dl.dr. ne-a dat cumplita veste ca singura posibilitate de a avea un bebe este FIV. Exista cineva care ne poate ajuta in aceasta situatie? Chiar nu exista nici-un tratament in cazul sotului? Aceasta afectiune poate aparea in timp? Mentionez ca sotul meu are totusi un baiat din prima casatorie.Imi este foarte greu sa accept ca nu se poate face nimic, singura solutie fiind FIV. Ne dorim enorm un copil insa avem nevoie de um medic care sa se implice si sa vrea cu adevarat sa ne ajute. Mult succes tuturor celor care se confrunta cu astfel de probleme si sa nu va pierdeti credinta si speranta in DUMNEZEU. Va multumesc.
Raspunsuri
missy40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusia Buna ziua. Ma numesc Elena si am 31 ani. De 8 ani incercam sa aducem in viata noastra o minune insa nu am reusit. In urma analizelor facute la clinica Med Life din Bucuresti sotul meu a fost diagnosticat cu oligospermie astenospermie marcata iar mie rezultatele mi-au iesit foarte bune.Domnul dr. ginecolog la care mergeam in acea perioada este Rotaru Octavian din cadrul spitalului Elias.Dansul a fost cel care ne-a trimis pentru efectuarea analizelor la aceasta clinica. Mai multe persoane ne-au spus ca la aceasta clinica nu s-ar efectua asa cum trebuie analizele de aceea rezultatele nu sunt totdeauna cele corecte. Din pacate sotul meu este plecat din tara, abia la anul putand efectua alte analize.Dl.dr. ne-a dat cumplita veste ca singura posibilitate de a avea un bebe este FIV. Exista cineva care ne poate ajuta in aceasta situatie? Chiar nu exista nici-un tratament in cazul sotului? Aceasta afectiune poate aparea in timp? Mentionez ca sotul meu are totusi un baiat din prima casatorie.Imi este foarte greu sa accept ca nu se poate face nimic, singura solutie fiind FIV. Ne dorim enorm un copil insa avem nevoie de um medic care sa se implice si sa vrea cu adevarat sa ne ajute. Mult succes tuturor celor care se confrunta cu astfel de probleme si sa nu va pierdeti credinta si speranta in DUMNEZEU. Va multumesc. |
Buna, Elenusia si bine ai venit!

Draga mea, incearca sa iei legatura si cu alti medici si sa le ceri parerea. E bine sa procedezi asa, cand ai un diagnostic nu prea bun.
Iti propun sa vorbesti cu dr. Tutunaru, tot la Elias este, stiu ca e un medic bun, care se ocupa si de astfel de probleme. Are si o clinica particulara Genesys parca, nu sunt sigura.
Stiu ca la clinica Polisano din Bucuresti acorda consultatii si un mare medic austriac, specializat in sterilitate. Incerca, n-ai nimic de pierdut.
Iti doresc mult succes !

onniex spune:
Clinica Gynera - dl dr Damian (urolog) si dna dn Dracea - cauta la subiectul FIV.
Mult succes!
Va pup
pe toate, fete curajoase!
elenusia spune:
onniex si missy40, va multumesc din suflet fetelor pentru sfaturi si pentru cuvintele frumoase.Sunt bucuroasa ca aici am gasit persoane care inteleg ce inseamna sa iti doresti atat de mult un copilas si care se lasa asteptat.Va pup.