Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)
Raspunsuri - Pagina 7
nyny spune:
Neatza...
Si eu la cafea... Dece sarumana. Cum sa ratezi iesirea? Du-teeeeee...
Sorina misto scaunelul. Macar de dragul lui si pana s-o plictisi de el tot o sa manance...
Bea sorry de durerea de masea. Eu stiam ca in timpul sarcinii nu ai voie sa faci anestezii la dentist... acum nu cred ca ai suporta sa-ti faca pe viu. Mai bine intrebi un dr daca ai prin preajma. Sa porti sanatoasa hainutzele.
Ale1212xa iei ceva pt dureri?
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
Mii de multumiri pentru urari si pentru ca ati intrebat de noi.
Sorry ca nu am intrat sa zic nimic dar am avut una bucata tati crizat pe langa mine, copilu bolnav, tot timpu ii dam cate ceva...motoru de spume la maxim!!!
Tati care urla
ca e vina mea, ca nu am avut grija de copil cum trebuie, ca tzara lu peste, ca ne plimbam de o luna juma pe la toti doctorii, nu e vb de bani sau timp neaparat cat faptul ca Yannis a luat deja o farmacie intreaga si e mic mic sic a nu i s-a dat de cap pana la urma. Ieri cand m-a sunat doctora de urgenta sa vin cu copilu la radiografie de plamani ca nu au oesit bine rezultatele la sange a facut ca trnu spume , urlete, ca isi ia copilu si pleaca in Grecia ca s-a saturat de doctorii de aici ca fac experimente pe copilu lui ca el numa un copil are si cate si mai cate la gura lui...
Copilu evident nu era de luat in Grecia s-a trezitr cu 38,9 sub toate panadoalele si nurofenurile.
De 2 nopti insa doarme impecabil , nu se mai trezeste de la tuse si mucii s-au lichefiat si ii pot scoate usor si nici nu mai sforaie nici nu mai horcaie asta multumita decenuelei care a fost draguta si ne-a imprumutat aparatul de aerosoli.Yannis nu prea sta la aerosoli (azi dimineata a stat mai binishor) se sperie de masca
dar il tinem de maini de picioare el se zbate, urla, ta-su urla si el ca el nu mai poate sa-si vaa copilu asa si urla si da cu toate depamant, Yannis se sperie si uite asa
Ca sa nu mai zic ca ieri mi-a stat ca sula in coaste, a venit cu mine la radiografie, la dr, a urlat pe acolo ca el nu mai are incredere in nimeni etc etc.. eu nu stiam unde sa ma bag...
ca sa nu mai zic ca si-a anulat toate intalnirile, a pierdut un contract de zeci de mii de euro ptr firma si mi-a scos pe nas toata zkiua ca DIN CAUZA MEA ca eu nu am grija de copil ca uite prin ce trecem, l-am poftit sa se duca la serviciu ca ma descurc si nu am nevoie de el, el nu ca nu mai are incredere in nimeni nici in mine, ca sta acolo de paza sa vada c si cum sa fie el sigur ca ia copilu toate medicamentele, etc etc si dupa ce a urlat si s-a batut cu pumnii in piept a adormit pe canapea in sufragerie...si apoi a urlat la mine ca de ce nu il las sa doarma...pai na...eu cu copilu bolnav care treb sa ia 1000 de medicamente si care era nervos si indispus si etc trebuoia sa il tin la el in camera, fara TV fara winiie, fara jucarii zgomotoase ca doarme tati , si fara mult spatiu de desfasurare ca nu e mare camera lui... ma rog...
Ce are Yannis?
Nu mi-e clar..
Cik viroza respiratorie, sindrom inflamator, nu are nik la plamani cel putin la prima vedere, medicul radiolog a venit ieri dupa masa si a facut raportul inca nu am intrat in posesia raportului, dimineata cand am facut radiografia era numa pediatra acolo care era satisfacuta ca nu i s-a confirmat teerea...nu stu ce ganglioni cauta ea.
Anyhow luam acum alt antibiotic, aerosoli, chestii ptr degete, chesti ptr nas, chestii ptr gat, Panadol, probiotice....multe... si asteptam rezultatele de la exudat sa vedem daca mai avem stafilococul auriu. Hemofilus ala cik e inclus in vaccin si nu e rau ca il are, prezenta lui cik inseamna ca a facut anticorpi..naiba mai site
oricum stafilococul era rezistent la augumentin asa scria pe antibiograma si pediatra la care amfost atunci prescrisese deja augumentinul si Yannis il lua deja de 4 zile cand au iesit rezultatele care spuneau despre stafilococ...oricum pediatra a zis sa continui cu augumentinul!!! pana la 14 zile!!! bine ca nu i-am deat decat 10 zile si bine ca s-a intors pediatra mea din concediu. Sper de data asta sa luam antibioticul corect (al doilea in decurs de 15 zile) si sa ne facem bine. Yannis a facut febra mare ieri toata ziua. Azi deja e numai de 38.3 (asta sub antitermice la 6 ore).
Anyhow sunt
de Yannis
simplicity spune:
Alexutzza , imi pare sincer rau de perioada prin care treci,multa sanatate la Yannis si tie multa putere ca e tare greu prin ce treci acum , nu ma pricep la cuvinte asa bine dar sufleteste sunt langa tine
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Alexutzza , imi pare sincer rau de perioada prin care treci,multa sanatate la Yannis si tie multa putere ca e tare greu prin ce treci acum , nu ma pricep la cuvinte asa bine dar sufleteste sunt langa tine Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
ms, tu cum mai esti? any news? ai mai repetat testul? eu cand am ramas cu Yannis si a iesit o liniuta palida, am incercat toate brandurile eu tot ziceam ca nu se poate !
de Yannis
simplicity spune:
Noi ne pregatim de plecat in concediu, bagajele sunt gata dar mai sunt si detalii de ultima ora...
Sorina concediu placut sa aveti !
Doamnelor va doresc o vara frumoasa, concedii minunate, timp placut cu pufii
Va
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza ms, tu cum mai esti? any news? ai mai repetat testul? eu cand am ramas cu Yannis si a iesit o liniuta palida, am incercat toate brandurile eu tot ziceam ca nu se poate ! de Yannis |
Da ieri am repetat testul si a iesit negativ iar astazi mi-a venit CM....chiar nu stiu ce a fost cu primul test, oricum am trecut 2 zile prin emotii faine, sunt linistita pt ca va fi sa fie atunci cand trebuie....noroc ca nu am mai dat emotii si la parinti, dar am facut cam mult caz pt un test si ma simt
Multi de la noi
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
alexutzzza spune:
decenuela daca Jiji nu face deloc febra eu zic sa plecati, e la slanic Prahova saunu am vazut eu bine? daca da, sa stati cat puteti de mult la salina, il va ajuta pe jiji cu tusea si cu mucii mai mult decat 1000 de kile de medicamente!
Sorina OMG! spor la bagaje! da tu chiar te stresezi nene! Sterilizatorul? la un an jumate? ...nu vad rostul, presupun ca Iris pune mana pe diverse pe afara si baga in gura samd...bine , recunosc ca nu e prea valoros sfatul asta de la mine cu Yannis in starea in care e si cu minuni pe la degete, but anyhow, nici ca mine care l-am expus prea mult dar nici ca tine, parerea mea.
Plus ca sunt perfect de acord cu ce spune Lore su mancatul si BF daca nu ma insel (scuze, am citit pe fuga sa nu inceapa copilu sa urle intre timp). Scrie in toate cartile de copii scrise de pediatrii de renume, solutia e infometatul. Si eu am incercat-o cu Yannis, nu vrea mancare, f bine, apa, si dupa masa deschidea 7 guri si papa solid, nu ca alte zile cand io tot bagam LP si LP si LP si el ramanea cu LP si masa de fructe plus eventual un iaurt. Si Yannis mananca mai usor la Winie the Pooh sau cu carti in fatza, dar eu , in afara de situatile ca acum cand chiar e important sa pape ptr ca ia medicamente, incerc sa ii dau sa manance normal, la masa fara TV ptr ca trebuie sa invete ca masa e masa si trebuie sa manance indiferent ca are sau nu show sau TV sau Winnie.
Nu dau cu pietre ca e rau ce faci, sunt convinsa ca orice mama ar face orice sa pape copilu, dar iti faci tie viata grea, uite acuma treb sa pleci cu caravana dupa tine.
Spor la impachetat!
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Da ieri am repetat testul si a iesit negativ iar astazi mi-a venit CM....chiar nu stiu ce a fost cu primul test, oricum am trecut 2 zile prin emotii faine, sunt linistita pt ca va fi sa fie atunci cand trebuie....noroc ca nu am mai dat emotii si la parinti, dar am facut cam mult caz pt un test si ma simt Multi de la noi Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
offf , nu trebuie, stim cu toate cum e, eu imi faceam sperante si fara test, daca mi se parea ca ma doare spatele ah! am ramas, ma agitam, vorbeam cu lumea, intrebam cam de la a cata zi pot face testul etc apoi cand venea CM . Si odata a intarziat 4 zile! care mie-mi vine la ceas sau mai degraba mai devreme decat mai tarziu, deja cautam pe e-bay cosuletz ptr bebe mic ptr primele zile sau pat de junior ptr Yannis
Lasa ca e mai bine asa, poti manca salate, fructe de mare , carpacio, somon si sta la soare cat vrei in vacanta, daca era cu ochi trebuia sa ai mai multe restrictii, so Enjoy!
Vorba ta, cand e sa fie va veni
de Yannis
ana_g spune:
alexutza, ce sa zic.....rezista! o sa fie bine pana la urma micul grec, si marele grec apoi.....si sotul meu e la fel, f panicos, se lovise asta mic la cap o data, nu cine stie ce....oricum, mi-a frecat ridichea juma de ora, ca nu am grija de el, ca se loveste
CAM DES copilu, ca asa si pe dincolo..............asa ca stai linistita, orice ai face, tot timpul va fi vina ta, ca tu stai cu copilu pana la urma
oricum, cauta sa fii relax pt asta mic! multa sanatate!!!!
simply, concediu placut!!
_
mama lui Stefan, pui scump
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ana_g alexutza, ce sa zic.....rezista! o sa fie bine pana la urma micul grec, si marele grec apoi.....si sotul meu e la fel, f panicos, se lovise asta mic la cap o data, nu cine stie ce....oricum, mi-a frecat ridichea juma de ora, ca nu am grija de el, ca se loveste CAM DES copilu, ca asa si pe dincolo..............asa ca stai linistita, orice ai face, tot timpul va fi vina ta, ca tu stai cu copilu pana la urma oricum, cauta sa fii relax pt asta mic! multa sanatate!!!! simply, concediu placut!! _ mama lui Stefan, pui scump |
cam multe comenteaza sotii, ei nu sunt in stare sa aibe grija de copil, cel putin al meu e prea panicos, daca il las cu copilu, Yannis e mereu fie la el in patutz , fie in centuri in scaunul de masa sau in tricicleta pus la TV ca al meu nu poate sa il vada alergand prin casa pe langa coltzurile mobilelor samd
de Yannis