Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)
Raspunsuri - Pagina 20
nyny spune:
Neatza
Sarumana pt cafelutza Larisel
. Tin pumnii sa bifati a 4-a plaja pe anul asta
.
Copiii mei au dormit azi pana la 9
. Exact cand sa plec la serv am auzit usa de la dormitorul lor. Mara a avut asa o reactie ... a zambit cand m-a vazut dar cand si-a dat seama ca plec s-a schimbat la fata. Si dai cu plansete de dimineata
.... ca vrea sa stau cu ea, sa nu ma mai duc la serv
. S-au adunat cateva zile libere v+s+d+l cand am stat doar cu ei, s-a obisnuit asa si acum ar vrea sa stau numai cu ei. Si eu as vrea, dar asta e situatia... nu se poate altfel
.
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Neatza!
Noi am fost la oftalmolog (oftapro) si a fost bine, strabism fals exact ca la buturel, doar ca nu am retinut explicatie tomacai... la noi ochii sunt paraleli, doar cadru un pic stramb, un pic pleoapele, un pic nasul...am pus-o la final sa ma urmareasca cum reproduc explicatia in caz ca ma intreaba cineva, dar tot am uitat... am respirat usurata... sa mai trecem pe la ei la 2 ani...
dece, iti inteleg frustrarea, si eu zilele trecute ma simteam ca porcu aveam frisoane si ma scutura rau, am trimis-o pe Ela dupa un fervex, dar domnul nu a vrut sa serveasca plimbare in aer liber pe motiv ca are o durere de cap si cum nu-mi imaginam sa nu iesim deloc afara, mi-am luat copilul si am iesit eu cu el afara... ca eu ma simteam cica mai bine... si azi l-am luat fortat cu noi pe post de papitzoi insotitor... nu stiu... am impresia ca nu se implica destul... dupa mine un tatic ar trebui sa vina in fiecare zi cu o jucarie acasa... sa arda de nerabdare sa se joace cu fiul lui (Ela si taica-su motiveaza ca e prea solicitant si se cara care si unde), sa vrea sa-l scoata la plimbare (iarasi solicitant ca trebuie sa alergi dupa el ca el vrea sa se bage peste tot, de sarit garduri, de bagat in gradini, de scos din gradini, de urcat trepte de nenumarate ori, de stat si studiat fiecare interfon, de intrat in diverse locatii, supravegheat sa nu puna mana pe ceva, sa nu se urce pe canapele, s.a.m.d. iar in parc nu mai vorbesc, fii umbra lui si da-l in toate prostiile, tobogan, leagan, balansoar, apoi rampa, apoi inspectii, agata toate jucariile copiilor triciclete, biciclete, intra pe terenul de baschet, te urla copii "tanti nu vreti sa va luati bebele de aici?", s.a.m.d.) ... da, e solicitant, dar nu asta trebuie sa faca un parinte si nu e de kkt sa te eschivezi pe motiv ca e solicitant???
si cum ziceam taticul ideal... vine cu jucarii acasa, se joaca cu copilul lui, cu bucurie! cand se trezeste piticul noaptea ii aduce o cana de apa fara sa balmajeasca sau sa comenteze in vreun fel, renunta la propria comoditate, somn, si se dedica celui mic! si evident nu-si cumpara lui papuci de 400 de lei, ii cumpara celui mic papuci ortopedici de 150 sau 200, alte jucarii & co... pentru un copil faci sacrificii si eu n-am vazut la sotul meu sa fi facut vreun sacrificiu real... asta e oful meu de astazi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Eu inca nu i-am aplicat nicio masura coercitiva, ca sa zic asa... niciodata! Tot ce i s-a spus a fost "nu e voie"... a spart cani, farfurii, a facut mizerie a impreastiat lucruri, a aruncat chestii pe geam, s.a.m.d. nu l-am pedepsit pentru ca mi se pare prea mic sa inteleaga ca e pedepsit si mai ales motivul pentru care e pedepsit... poate dupa 2 ani... mai vedem...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
am pus si eu poza la profil..sa vedem daca merge
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Eu inca nu i-am aplicat nicio masura coercitiva, ca sa zic asa... niciodata! Tot ce i s-a spus a fost "nu e voie"... a spart cani, farfurii, a facut mizerie a impreastiat lucruri, a aruncat chestii pe geam, s.a.m.d. nu l-am pedepsit pentru ca mi se pare prea mic sa inteleaga ca e pedepsit si mai ales motivul pentru care e pedepsit... poate dupa 2 ani... mai vedem... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Salutare fetelor, vad ca tot vorbiti de stat la colt si alte metode de pedeapsa/coercitie.
Eu il dau pe Dani afara din camera/ sa nu ma mai vada sau il trimit de langa mine.....asa de tare se supara, pune botic si apoi urla de mama focului, numai sa il primesc inapoi, sa il iau in brate.
Azi dimineata mi-a aruncat pila de unghii in toaleta. Am ridicat nitel tonul, i-am zis ca nu e frumos, ca sunt suparata pe el si i-am zis sa iasa afara din baie, l-am intors cu spatele la mine si l-am impins nitel sa iasa din baie.
A iesit si statea in usa baii, se uita la mine, zicea mamaaamammaaaa si urla. Mi s-a facut o mila de el, imi venea si sa rad de ce fata avea urland.....a durat cam 5 secunde toata urlatura, hai maxim 10...apoi a venit si s-a incolacit de piciorul meu.
Parerea mea e ca intelege cand sunt suparata, nu ii place si vrea in brate, vrea sa il pup, sa stie ca suntem ok, ca nu sunt suparata pe el, ca nu il trimit departe de mine.
La noi asta functioneaza pentru moment.
A inceput sa zica DA si NU, evident nu intotdeauna corect.
L-am intrebat daca mai arunca in toaleta ceva si a zis cu un glas tanguit, milogitor asa....daaaa....cum sa nu ma apuce rasul?!!
nyny spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Eu inca nu i-am aplicat nicio masura coercitiva, ca sa zic asa... niciodata! Tot ce i s-a spus a fost "nu e voie"... a spart cani, farfurii, a facut mizerie a impreastiat lucruri, a aruncat chestii pe geam, s.a.m.d. nu l-am pedepsit pentru ca mi se pare prea mic sa inteleaga ca e pedepsit si mai ales motivul pentru care e pedepsit... poate dupa 2 ani... mai vedem... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxita sa nu-ti inchipui ca eu l-am trimis la colt pe David pt ca a spart o farfurie sau mai stiu eu ce boacana a facut. Cred ca singurul motiv pt care am facut-o (si asa mai mult de florile marului pt ca oricum nu sta pedepsit) a fost cand a fost rautacios si a lovit-o pe Mara... Nu pot sa-i permit sa faca lucrul asta doar pt ca e mic. Pana acum nu am gasit o alta cale sa-l fac sa inteleaga ca nu e bine. Ce sa-ti zic... daca il trimit la colt si ne prefacem ca suntem suparati pe el functioneaza cateodata si chiar vine la ea sa o ia in brate sau sa o pupe.
nyny spune:
| citat din mesajul lui blue_flower A inceput sa zica DA si NU, evident nu intotdeauna corect. L-am intrebat daca mai arunca in toaleta ceva si a zis cu un glas tanguit, milogitor asa....daaaa....cum sa nu ma apuce rasul?!! |
Debordeaza de sinceritate...

tomaca spune:
Nici eu. E prea mic sa faca legatura intre cele 2. Nu poate sa faca asocieri cognitive. Isi creeaza spaime si frustrari.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

decenuela spune:
hm....subiecte tari...de care ink nu ma prea ating....
olitza...vis...daca il nimeresc face...dar cum sunt comoda...
m-a distrat ruxita cu metoda ei...as putea-o incerca-o ca je n-are covoare....
de multe ori ca nd ii zic...NU, LUCA!!!!!...SAU LUCAAAAAAAAAAAA!!!!...AR TREBui sa ma duc la el...sa-i zic hai mami...sa ne jucam cu...x....sau hai sa facem altceva...pt ca el de cele mai multe ori face tampenii cand se plicti iar io...atunci fac treaba...
mai pune mana la pampers si-l inreb ....mami, ai fc kk? da? ...el zice..da...dar am impresia ca repeta nu ca ar constientiza....ma rog...
aseara ma intreaba ta-su....cik..ai intrebat si tu dr de ce nu vorbeste??????

si uite ca nu mai tin minte ce raspuns si-a dat..altul decat traditionalul....normal, nascut prematur....oricum tot o tampenie....mi-am adus aminte....cik pt ca i-am cumparat toate jucariile de la englezoi si sunt in engleza...si noi vb romaneste...

ruxita...tatal ideal....vise soro...io nu zic...JM...se implica la faza financiara...ii cumpara toate kk-turile....aiurea....de ex cand am fost plecati la cs..la fiecare oprire ii lua cate ceva ca sa stea cuminte...in concluzie ar face orice , ar da oricat...DAR..doar ca sa--si usureze el treaba....nu ca nu l-ar iubi..ca e topit..insa daca se poate doar asa...ca pe un catel de plus...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa am pus si eu poza la profil..sa vedem daca merge ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
merge, merge
Tare frumusica
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un